Η Μάγισσα: Αυτή είναι η τραγική κατάληξη του Τζανή - Μένει αβοήθητος στους 5 δρόμους

Σούπερ αποκλειστικό

Η Μάγισσα: Αυτή είναι η τραγική κατάληξη του Τζανή - Μένει αβοήθητος στους 5 δρόμους

Σούπερ αποκλειστικό για την σειρά, Η Μάγισσα! Αποφασισμένη να φτάσει μέχρι το τέλος είναι η Θεοφανώ, η οποία μαζί με το ποιος σκότωσε τη μάνα της, αναζητά και την αληθινή της ταυτότητα. Έτσι προσπαθεί με διάφορες πληροφορίες που έχει συλλέξει να βρει τον πατέρα της, αγνοώντας φυσικά πως πρόκειται για τον Θράσο Γερακάρη, τον πατέρα του Σπήλιου.

Από την Γιάννα Παπανικολάου/TV24

Προκειμένου η Θεοφανώ να ξεφύγει από τον Μόφορη και τους άντρες του, με τη βοήθεια της μικρής Αννούλας καταφέρνει να το σκάσει από τη σπηλιά που ζούσε η μητέρα της και να βρει προσωρινό καταφύγιο στο σπίτι του κοριτσιού. Ομως, εκεί πέφτει στην παγίδα και ξαφνικά βρίσκεται δεμένη και φιμωμένη, με τη ζωή της να κρέμεται σε μια κλωστή. Φυσικά, πίσω από αυτό κρύβεται η Κυπριανή, η οποία γνωρίζοντας για την εξαφάνισή της, ήξερε πού θα μπορούσε να τη βρει: Εκεί όπου κρυβόταν και η Αναχίτ. Στο μεταξύ, ο Βρώτσος καταφέρνει να αιχμαλωτίσει την ερωμένη της Πολυξένης και ο Αντρέι έρχεται αντιμέτωπος μαζί της.

Ενας μυστηριώδης άντρας κατευθύνεται προς το σπίτι που κρατείται η Θεοφανώ και η κοπέλα καταφέρνει να γλιτώσει -προς το παρόν- από τα δεσμά της. Τρομαγμένη και φοβισμένη τρέχει στο μοναστήρι και ζητάει από την Αγάθη να τη φιλοξενήσει καθώς η ζωή της βρίσκεται σε κίνδυνο. «Τι έγινε, παιδί μου; Ποιος σε κυνηγάει;», τη ρωτάει και η Θεοφανώ της ζητάει μια μεγάλη χάρη: «Αγάθη, μάλλον βρήκα ποιος σκότωσε τη μητέρα μου! Οι Γερακάρηδες το έκαναν, από την αρχή τους υποψιαζόμουν, αλλά τώρα σιγουρεύτηκα. Ειδικά όταν αντίκρισα αυτή τη γυναίκα, τη μητέρα του Σπήλιου, ένιωσα το κορμί μου να ανατριχιάζει. Θα με βοηθήσεις να την ξεσκεπάσουμε;».

Δείτε επίσης το πιο σκληρό φονικό: Η Γερακίνα κόβει το κεφάλι του και το στέλνει δώρο στην Κυπριανή

Τότε η Αγάθη της λέει: «Τρελάθηκες, κόρη μου; Με την αρχόντισσα Κυπριανή θα τα βάλεις; Εχεις χάσει το μυαλό σου μου φαίνεται, δεν φαντάζομαι να πήρες αυτά τα μανιτάρια της Σιμώνης» και η Θεοφανώ της απαντάει: «Οχι, Αγάθη μου! Βοήθησέ με να φτάσω στην αλήθεια! Εχε μου εμπιστοσύνη και ξέρω τι κάνω». Η Αγάθη αναγκάζεται να την ακούσει και να τη βοηθήσει, έτσι η Θεοφανώ παίρνει το ρίσκο και συναντά την Κυπριανή κατά πρόσωπο, αλλά η συζήτησή τους θα πάρει επικίνδυνη τροπή.

Την ίδια ώρα, η Γερακίνα επιστρέφει στον πύργο των Γερακάρηδων και θα ανατρέψει ξανά τα δεδομένα. Ο Φρίξος ενημερώνει τον Αντρέι για το πού βρίσκεται η Θεοφανώ κι εκείνος ξεκινάει να πάει να τη βρει στο μοναστήρι. Ομως, η Θεοφανώ έχοντας μια σημαντική πληροφορία στα χέρια της, ξεκινάει την αναζήτηση για τον πατέρα της. Ο Αντρέι που μαθαίνει πως δεν είναι στο μοναστήρι, τρέμει από τον φόβο του μήπως της συμβεί κάτι κακό...

Στην Μάγισσα, ο Μάρκος διώχνει τον Τζανή από τον πύργο

Η Μάγισσα Τζανής

Η αποκάλυψη πως ο Τζανής και η Μεταξία είχαν παράνομο δεσμό, πέφτει σαν βόμβα στον πύργο των Γερακάρηδων. Το παράνομο ζευγάρι προσπαθεί να δικαιολογήσει τι έχει γίνει, αλλά και ο Αντρέι επιβεβαιώνει πως τους έχει πιάσει να ερωτοτροπούν στο κελάρι: «Πολύ φοβάμαι πως ο θάνατος του μωρού έχει να κάνει με αυτή τη σχέση». Το σοκ για όλους μεγάλο!

Δείτε επίσης την τρομερή ανατροπή: Η Κυπριανή είναι κακιά μάγισσα!

Ο Μάρκος ορμάει να χτυπήσει τον αδελφό του και η Μεταξία την Κερασίνα που τους «κάρφωσε». Ολοι μπαίνουν μπροστά. Ο Αντρέι με τον Κανέλλο παίρνουν τον Τζανή στο δωμάτιό του κι εκείνος τους σοκάρει όταν τους λέει: «Ηταν δικό μου το παιδί, δεν το σκότωσα εγώ! Πρόσφατα μου το είπε η Μεταξία, όταν είδε ένα σημάδι στο κεφάλι μου και θυμήθηκε πως το μωρό είχε το ίδιο. Οταν έμαθε πως το είχε ο παππούς μου από τη μεριά της μητέρας μου, κατάλαβε πως δεν θα μπορούσε το μωρό να ήταν του Μάρκου».

Ο Μάρκος παίρνει μια σκληρή απόφαση για την τύχη του Τζανή και η Δαμιανή κάνει τα πάντα για να τον αποτρέψει. Μάταια, όμως, καθώς πετάει τον Τζανή με τις κλωτσιές έξω από τον πύργο και τώρα ο νεαρός Λάσκαρης καλείται να βρει τρόπους για να επιβιώσει, αλλά η ζωή έξω από την ασφάλεια του πύργου, προμηνύεται δύσκολη. Από την άλλη, ο Σπήλιος δεν δέχεται να διαλυθεί ο γάμος της Μεταξίας και του Μάρκου, ενώ ο Δραγουμάνος, μετά από όσα έμαθε για την απιστία του γιου τού Λάσκαρη με την κόρη τού Γερακάρη, ακυρώνει και με τους δύο τη συμφωνία που είχαν.