Παράδεισος των Κυριών: Αίτηση διαζυγίου για Ντίνο και Μιράντα - Αποκαλύπτεται το μυστικό της Αμαλίας αφού παντρευτεί τον Σίμο

Οι εβδομαδιαίες (5/9-2) εξελίξεις της σειράς του ALPHA

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Παράδεισος των Κυριών: Αίτηση διαζυγίου για Ντίνο και Μιράντα - Αποκαλύπτεται το μυστικό της Αμαλίας αφού παντρευτεί τον Σίμο

Από τη Δευτέρα μέχρι την Παρασκευή (5/9-2) θα προβληθούν τα νέα επεισόδια για τον Παράδεισο των Κυριών. Ο Χρήστος μέσα από τη φυλακή προσπαθεί να βρει τρόπους να φορτώσει αλλού τα εγκλήματά του. Την ίδια ώρα ο Ντίνος, απελπισμένος, δίνει εντολή στον Βύρωνα να ετοιμάσει τα χαρτιά του διαζυγίου με τη Μιράντα, ενώ η Αμαλία με τον Σίμο κάνουν το μεγάλο βήμα και παντρεύονται.

Οι εβδομαδιαίες (5/9-2) εξελίξεις για τον Παράδεισο των Κυριών

Δευτέρα 5/2 - Επεισόδιο 80

Από την πρώτη μέρα που η Μιράντα έχει επιστρέψει στον «Παράδεισο», αρχίζει να ζητά διαζύγιο από τον Ντίνο. Ο Ντίνος εξοργισμένος σταματάει πια να την παρακαλάει, βγάζει τη βέρα του και δεν έχει διάθεση να ακούσει καμία δικαιολογία. Μάλιστα επικοινωνεί με τον Βύρωνα και του ζητάει να ετοιμάσει όσο πιο γρήγορα μπορεί τα χαρτά και να βγάλει άμεσα το διαζύγιο.

Ο Χρήστος συλλαμβάνεται για τον φόνο της Νέλλυς, αλλά ο κατά συρροή δολοφόνος έχει φροντίσει να κατασκευάσει το άλλοθί του για την ημέρα του φόνου. Την ίδια στιγμή ο Σωτήρης συναντά τη Ζωζώ, φίλη της Νέλλυς, και μαθαίνει ότι έχει καταθέσει την αλήθεια στην αστυνομία για τον βιασμό, αλλά ο Δημοσθένης δεν την προώθησε στο τμήμα που χειρίζεται την υπόθεση, καθώς, ερωτευμένος με τη Βικτώρια, της κάνει τα χατίρια και θάβει το θέμα. Στο μεταξύ, ο Πάρης μετά την εμφάνιση της Ζωζώς μοιάζει να απαλλάσσεται από το μαρτύριο που περνά και οι πραγματικοί ένοχοι θα πρέπει να ανησυχούν ότι ήρθε η ώρα να πληρώσουν για τα εγκλήματά τους.

Δείτε επίσης: Παράδεισος των κυριών: Ένας γάμος και δυο χωρισμοί σοκ - «Σε θέλω δίπλα μου»

Τρίτη 6/2 - Επεισόδιο 81

Ο Πάρης πηγαίνει στο σπίτι των Μπουραντάδων και τους αποκαλύπτει: «Αδικα με κατηγορήσατε. Ολα τα είχε σχεδιάσει ο Σίμος, γιατί με μισεί», ισχυρίζεται και ο Χριστόφορος γίνεται έξαλλος: «Εχεις το θράσος και κατηγορείς άλλους, τη στιγμή που ξέρουμε τι έχεις κάνει στην Αμαλία;», του φωνάζει οργισμένος και τον πετάει έξω από το σπίτι. Παρ’ όλα αυτά, όλοι μένουν άναυδοι με αυτά που είπε ο Πάρης και κυρίως η μαλία. Ο Σίμος φυσικά ισχυρίζεται πως είναι όλα ψέματα και του τονίζει: «Ο,τι και να κάνεις, κανείς δεν πρόκειται να σε πιστέψει». Στο μεταξύ ο Χρήστος έχει ένα δαιμόνιο σχέδιο για το πώς να βγει από τη φυλακή και να μπει ο Σίμος στη θέση του. Μιλάει με τον Σαρηγιάννη γιατί θέλει τη βοήθειά του κι εκείνος με τη σειρά του προσπαθεί να πείσει τον Ρένο να κατηγορήσει τον Σίμο, κάτι που δεν δέχεται. Ο Μάρκος, επηρεασμένος από όλη την κατάσταση που επικρατεί στο σπίτι του, ζητάει από τη Δωροθέα: «Δεν γίνεται να είμαστε μαζί. Πρέπει να σταματήσουμε να βλεπόμαστε». Εκείνη μένει άναυδη: «Δεν σε καταλαβαίνω, γιατί θα πρέπει να χωρίσουμε;», τον ρωτάει κι ο Μάρκος της εξηγεί: «Γιατί θα πρέπει να αφοσιωθώ στην οικογένειά μου και την κόρη μου, που μένει πλέον μαζί μου».

Την ίδια στιγμή, ο Σίμος πηγαίνει στο σπίτι του Ρένου και του ζητάει μια χάρη που δεν θα τολμούσε ποτέ κανείς: «Ηρθε η ώρα να μου ξεπληρώσεις αυτό που μου χρωστάς. Θέλω να τα πάρεις όλα πάνω σου. Να ομολογήσεις ότι εσύ τα σχεδίασες όλα για τον βιασμό», του λέει και ο Ρένος το δέχεται.

Ο παράδεισος των κύριων - Αμαλία

Τετάρτη 7/2 - Επεισόδιο 82

Η ευχάριστη ανατροπή που έγινε με την υπόθεση του δήθεν βιασμού, έχει δώσει μεγάλη χαρά στον Πάρη και σε όλη την οικογένειά του. Ο Σαρηγιάννης προσπαθεί να κινήσει τα νήματα ανάλογα με το πώς συμφέρουν τον Χρήστο, όμως δεν φαίνεται να μπορεί να του βρει εύκολα συμμάχους… Στο μεταξύ, ο Μάρκος αρνείται να αποδεχτεί ότι αυτό που του εκμυστηρεύτηκε ο γιος του είναι αλήθεια, ενώ ο Ντίνος αρχίζει να καταλαβαίνει ότι κάτι δεν πηγαίνει καλά με την καινούρια επένδυση που έκανε με τον Σίμο… Η ημέρα της δίκης για τον δήθεν βιασμό έχει φτάσει και ο Αποστόλης στέκεται στο πλευρό του γιου του, ο οποίος αθωώνεται.

Πέμπτη 8/2 - Επεισόδιο 83

Ο Χρήστος απειλεί τη Βικτώρια λέγοντάς της: «Ολα τα εγκλήματα θα πρέπει να πέσουν επάνω σου ή στον Σίμο» και από σύμμαχοι γίνονται εχθροί. Ωστόσο η Βικτώρια διατηρεί την ψυχραιμία της και ζητά από τον Αποστόλη να συμμαχήσουν ενάντια στον Χρήστο. Το ίδιο όμως θα του ζητήσει και ο Χρήστος και ο Αποστόλης από καμένο χαρτί γίνεται ο άσος στο μανίκι δύο αδίστακτων δολοφόνων, που συγκρούονται πια μεταξύ τους. Ο Ντίνος με τον Σίμο τσακώνονται γιατί οι εργασίες στο θέατρο Ολύμπια συνεχώς αναβάλλονται, ενώ η Αμαλία παίρνει το μέρος του Ντίνου και δημιουργείται μια ένταση στη σχέση των μελλονύμφων λίγο πριν τον γάμο τους.

Είναι το άγχος πριν το μυστήριο η αιτία ή η Αμαλία δεν έχει ξεπεράσει ακόμα τον Ντίνο, κάτι που λίγο πριν τον γάμο η Αμαλία εξομολογείται στην Πολυξένη: «Δεν ξέρω, νομίζω όμως ότι δεν τον έχω ξεπεράσει», της ομολογεί. Την επομένη γίνεται ο γάμος της Αμαλίας με τον Ντίνο. Ολοι είναι καλεσμένοι, ενώ ο Ντίνος δεν πάει στον γάμο: «Γιατί δεν έρχεσαι; Εξαιτίας του Σίμου ή μήπως δεν έχεις ξεπεράσει ακόμα την Αμαλία;», τον ρωτάει η Μιράντα. Ο Χριστόφορος συνοδεύει την νύφη και λάμπει από χαρά, ενώ ο Ρένος λίγο πριν μπει φυλακή, γίνεται κουμπάρος του Σίμου. Μετά το μυστήριο, το ζευγάρι δίνει δεξίωση στο νέο τους σπίτι!

Δείτε επίσης: Ο Παράδεισος των κυριών: Αυτή είναι η μοίρα του Πάρη - Η απόφαση του δικαστηρίου για το βιασμό της Νέλλυς

Παρασκευή 9/2 - Επεισόδιο 84

Ο Χριστόφορος γίνεται έξαλλος όταν βρίσκει στο σπίτι της Γεωργίας τον Πάρη, με το μωρό στην αγκαλιά. Είναι έτοιμος να κάνει τα πάντα για να τους πάρει την κηδεμονία. Την ίδια ώρα, ο Αποστόλης συναντά τον Ρένο και του προτείνει μια λύση που θα τον σώσει από τη φυλακή… Στο μεταξύ, ο Βύρωνας ανακοινώνει στη Ζαχαρούλα: «Λυπάμαι, δεν μπορώ να πάρω διαζύγιο. Η Ηλέκτρα είναι έγκυος. Μόλις μου το ανακοίνωσε», της λέει και η κοπέλα ξεσπάει σε κλάματα… Λίγο αργότερα η γυναίκα του Βύρωνα πηγαίνει στο ζαχαροπλαστείο κι αυτά που θα πει, θα κάνουν τη Σύρμω να χάσει τη γη κάτω από τα πόδια της. Παράλληλα, η Ολγα συναντά τη γυναίκα του Σωτήρη στο σπίτι του και αισθάνεται αμηχανία.

Ο παράδεισος των κύριων - Ντίνος