Famagusta 4/2: «Αυτός το έκανε!» - Ο Παύλος συλλαμβάνεται για τον φόνο της Ελένης! Η βιολογική & η θετή μητέρα του Μάικλ συναντιούνται για 1η φορά

Όσα θα δούμε στο σημερινό επεισόδιο

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Famagusta 4/2: «Αυτός το έκανε!» - Ο Παύλος συλλαμβάνεται για τον φόνο της Ελένης! Η βιολογική & η θετή μητέρα του Μάικλ συναντιούνται για 1η φορά

Απόψε το βράδυ 4/2 θα προβληθεί το νέο καθηλωτικό επεισόδιο για τη σειρά Famagusta. Ο Μάικλ συλλαμβάνεται για τον φόνο της Ελένης, προκαλώντας αναστάτωση στις οικογένειες Κούρτη και Σέκερη, ενώ οι καταιγιστικές εξελίξεις γύρω από τον φόνο, θα φέρουν κοντά τη θετή και τη βιολογική μητέρα του Μάικλ. Στο μεταξύ, ο Παύλος πείθεται να αναζητήσει ιατρική βοήθεια στο Λονδίνο για την ασθένειά του.

Δείτε επίσης: Famagusta: Ξεκινάει η εισβολή των Τούρκων στην Αμμόχωστο – Συγκλονίζουν τα πρώτα πλάνα

Oι σημερινές 4/2 εξελίξεις για το Famagusta

Η έρευνα της αστυνομίας για τον φόνο της Ελένης, οδηγούν στο σπίτι του Μάικλ, όπου εκεί βρίσκουν το σκουλαρίκι που της είχε πέσει όταν πήγε να τον συναντήσει, καθώς και το λερωμένο του πουκάμισο με το αίμα της, όταν είχε χτυπήσει στο καρφί λίγο πριν μπει στο σπίτι του. Ολα αυτά τα στοιχεία τον καθιστούν κύριο ύποπτο για τον φόνο της Ελένης και τον συλλαμβάνουν.

Ο Μάικλ, που ξέρει φυσικά ότι δεν την έχει σκοτώσει, προσπαθεί να παραμείνει ψύχραιμος και να αποδείξει την αθωότητά του, καθώς τους εξηγεί ακριβώς τι έχει συμβεί και πώς βρέθηκαν όλα αυτά στο σπίτι του. Την ίδια ώρα και η Χριστίνα για κάποιον ανεξήγητο λόγο πιστεύει ότι ο Μάικλ δεν έχει κάνει φόνο: «Δεν ξέρω, αλλά το ένστικτό μου λέει ότι δεν είναι αυτός ο ένοχος», εξομολογείται στον Αντρέα. Εκείνος την ακούει με προσοχή και της υπόσχεται: «Μην ανησυχείς, θα διερευνήσω την υπόθεση και θα κάνω ό,τι μπορώ για να βρω την αλήθεια», της λέει.

Δείτε επίσης: Famagusta: Η Σοφία μαθαίνει ότι η νεκρή μάνα του Μάικλ ζει!

Στο μεταξύ η Μαίρη, η νονά του Μάικλ, επισκέπτεται την αδελφή της και μητέρα του Μάικλ, Σοφία, στο Λονδίνο. Μέσα από τη νοσταλγική συζήτησή τους για όσα είχαν συμβεί πριν από 50 χρόνια και μέσα από ένα έντονο συγκινησιακά κλίμα, θυμάται πώς ο Μάικλ κατέληξε στα χέρια της κατά τη διάρκεια της τουρκικής εισβολής: «Ακόμα το θυμάμαι, μωρό πάνω από τη νεκρή μητέρα του να κλαίει», λέει στη Σοφία.

Την ίδια ώρα η Κατερίνα, φίλη του Μάικλ και συνάδελφός του στο ντοκιμαντέρ, τηλεφωνεί στη Σοφία και την ενημερώνει για τη σύλληψη του Μάικλ: «Δεν έχω ευχάριστα, ο Μάικλ έχει μπλέξει σε μια απίστευτη ιστορία και κρατείται στην αστυνομία», της εξηγεί. Παράλληλα, η Κατερίνα συνεχίζει μόνη τα γυρίσματα για το ντοκιμαντέρ και καταγράφει μια ακόμα συγκλονιστική ιστορία που έλαβε χώρα πριν 50 χρόνια. Στο μεταξύ, ο Αντρέας πείθει τον Παύλο να επισκεφθούν ειδικό γιατρό στο Λονδίνο: «Δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα. Μπορεί να βρούμε εκεί μια άκρη και να μας προτείνει κάποια θεραπεία, έστω και πειραματική», του λέει και του δίνει μια ελπίδα για να αντιμετωπίσει το πρόβλημα υγείας του. Η Σοφία μετά απ’ όσα έγιναν, παίρνει το πρώτο αεροπλάνο και φτάνει στην Κύπρο, ενώ σε μια απέλπιδα προσπάθεια να βοηθήσει τον Μάικλ, επισκέπτεται τη Χριστίνα και οι δύο γυναίκες, η βιολογική και η θετή μητέρα του Μάικλ, συναντιούνται για πρώτη φορά.