Οι Παγιδευμένοι (5/2): «Είμαι άρρωστος! Δεν έχω πολύ καιρό ακόμα» - Της ανακοινώνει ότι πεθαίνει και καταρρέει

Οι σημερινές εξελίξεις της σειράς του ΑΝΤ1

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Οι Παγιδευμένοι (5/2): «Είμαι άρρωστος! Δεν έχω πολύ καιρό ακόμα» - Της ανακοινώνει ότι πεθαίνει και καταρρέει

Στο σημερινό 5/2 επεισόδιο της σειράς Οι Παγιδευμένοι, που παίζει στον ΑΝΤ1, Η Αννα μαθαίνει όλη την αλήθεια για τη δολοφονία του Ακη. «Ολοι μένουν σιωπηλοί για να με προστατεύσουν. Δεν περίμενα να πεθάνει. Τον χτύπησα.ο ορκίζομαι. Ηθελα να βοηθήσω τον Θοδωρή», της λέει η ανιψιά της η Λίνα.

Οι σημερινές εξελίξεις της σειράς του ΑΝΤ1, Οι Παγιδευμένοι

Επεισόδιο 31

Τον λόγο παίρνει η Χρύσα: «Το ξέρω ότι μας έχεις θυμώσει. Δεν ήθελα να σε μπλέξω, αλλά δεν τα κατάφερα», της αναφέρει. «Ο Γεράσιμος το πήρε πάνω του. Είναι άδικο. Δεν μπορώ να του το κάνω αυτό», της απαντάει η Αννα. «Μπορούμε. Εγώ που έθαψα ένα παιδί ξέρω. Η Λίνα αξίζει μια ευκαιρία. Θες να τη στείλεις στη φυλακή; Πότε θα βγει; Είναι παιδί», της αντιτίθεται η Χρύσα. «Είμαι κακή μάνα αλλά εσύ μπορείς να της το κάνεις αυτό; Είμαστε οικογένεια. Αν τη βάλεις στη φυλακή είναι σαν να τη θάβεις στο χώμα», εξακολουθεί με δάκρυα στα μάτια.

Δείτε επίσης: Αποχώρησε από τους Παγιδευμένους και το ανακοίνωσε στο Instagram - Οριστικό τέλος για βασικό πρωταγωνιστή

Η Αννα προσπαθεί να αποφασίσει τι θα κάνει. Πηγαίνει και βρίσκει τον Γεράσιμο στο κρατητήριο. «Γιατί το κάνεις αυτό; Ξέρω την αλήθεια», του αποκαλύπτει. «Σταμάτα. Μη λες κάτι άλλο. Είμαι ένοχος κι έτοιμος να τιμωρηθώ. Είναι το σωστό. Θα σου πω μια άλλη αλήθεια. Πεθαίνω, κόρη μου. Είμαι άρρωστος. Δεν έχω πολύ καιρό ακόμα. Η Λίνα είναι ακόμη νέα. Εχει να κάνει πολλά κι εγώ θα φύγω ήσυχος», της εξομολογείται. Η απόφασή της μετά από αυτά γίνεται ακόμη πιο δύσκολη. Τότε πηγαίνει στον Δημήτρη που έχει θυμώσει πολύ με τον παππού του: «Ο παππούς σου πεθαίνει. Μόλις μου το είπε. Θα το αποδείξω και θα ζητήσω κατ’ οίκον κράτηση», του λέει.

Ο Σταύρος προσπαθεί να ζητήσει συγγνώμη από την Αγγελική, η οποία είναι ακόμα πολύ θυμωμένη μαζί του. Εκείνη τον αποφεύγει όπου κι αν τον δει μέσα στην εισαγγελία. Ομως ο Σταύρος δεν το βάζει κάτω: «Τι θα γίνει; Θα κρυβόμαστε; Είναι κακό που ερωτευτήκαμε; Υπάρχουν τέτοιοι νόμοι που να μας το απαγορεύουν;», τη ρωτάει. «Δεν το μετανιώνω, το ξέρεις, αλλά δεν μπορούμε να είμαστε μαζί στον ίδιο χώρο», είναι η απάντησή της. Ωστόσο εκείνος ξέρει πως η Αγγελική είναι η γυναίκα της ζωής του και θέλει να είναι μαζί κι επίσημα κι όχι μόνο κλεφτά στο γραφείο.

Στο μεταξύ ένας δημοσιογράφος πλησιάζει τον Δημήτρη για ένα ρεπορτάζ για τον Παναγιώτη Βερβερίδη κι εκείνος του λέει πως θα του μιλήσει αλλά αργότερα. Παράλληλα, ο Φαίδωνας προφυλακίζεται και ο Κυριάκος αναθέτει στον Ανδρέα την υπόθεση. Κι ενώ αυτά συμβαίνουν, η Αννα βρίσκεται μπροστά σε ένα φρικτό δίλημμα… Τι θα διαλέξει; Την ίδια ώρα η Χρύσα ζητάει από τον Περικλή να βγάλει πλαστό διαβατήριο στη Λίνα και του πηγαίνει όλες της τις οικονομίες, ενώ η κόρη της δεν μπορεί να ησυχάσει από τις τύψεις.

Δείτε επίσης εδώ το αυριανό 6/2 επεισόδιο!