Σασμός (6/2): Μυστήριο με την εξαφάνιση του Αντρέα - Δολοφονήθηκε από την Καλλιόπη;

Οι σημερινές εξελίξεις της σειράς του ALPHA

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Σασμός (6/2): Μυστήριο με την εξαφάνιση του Αντρέα - Δολοφονήθηκε από την Καλλιόπη;

Η εξαφάνιση του Αντρέα στο σημερινό 6/2 επεισόδιο της σειράς Σασμός, σημαίνει συναγερμό στην Εύα και τον Τηλέμαχο, που ψάχνουν να βρουν πού πήγε. Μετά την αλήθεια που έμαθε από το στόμα της Καλλιόπης, έχει χάσει τη γη κάτω από τα πόδια του...

Οι σημερινές εξελίξεις της σειράς του ALPHA, Σασμός

Επεισόδιο 66

«Είμαι ο αδελφός του. Δεν υπήρχε περίπτωση να φύγει χωρίς να μου το πει. Είμαι σίγουρος πως πράμα κακό του έκαναν και μάλιστα οι Σταματάκηδες. Κανείς άλλος δεν ήθελε να πειράξει τον αδελφό μου», θα τονίσει στην κοπέλα που μέχρι πρότινος έλεγε στον αδελφό του να βγάλει από τη ζωή του. Ενα άσχημο όνειρο αναστατώνει τη γιαγιά, η οποία πιστεύει ότι τον βρήκε κάτι κακό.

Η Καλλιόπη, που γνωρίζει την αλήθεια, δεν ανοίγει τα χαρτιά της, αλλά κάνει μια επίσκεψη που θ’ αφήσει κάποιον έκπληκτο. Την ίδια στιγμή, η Θοδώρα προσπαθεί να ξεπεράσει τη σχέση του Γιώργου και της Εύας με τη βοήθεια της Στέλλας που την καλεί να βγουν έξω και να διασκεδάσουν. Ο Γιώργος, ωστόσο, μοιάζει να βρίσκεται στην ίδια φάση με αυτή. Ο Αστέρης και ο Μαθιός κάνουν ακόμη μια προσπάθεια να τα βρουν η Βασιλική με την Αργυρώ, το χάσμα μεταξύ τους ωστόσο, μοιάζει να είναι πολύ μεγάλο για να γεφυρωθεί.

Δείτε επίσης: Σασμός: Ο Αστέρης χαροπαλεύει - Οι γιατροί του ανακοινώνουν πως θα πεθάνει

Τι θα δούμε στο επεισόδιο 67

Η εξαφάνιση του Αντρέα εξακολουθεί να θορυβεί τους πάντες, ακόμα και τον Χρήστο Γιακωβάκη που δεν ξέρει τι να σκεφτεί. Ο Παύλος, εξαγριωμένος από τις αποκαλύψεις του Μαθιού, επιτίθεται στην Εύα και την προειδοποιεί για τελευταία φορά. Η κίνησή του αυτή θα γίνει όμως αντιληπτή από τη Βασιλική και τα πράγματα θα περιπλακούν.

Δείτε επίσης: Η Βασιλική συλλαμβάνεται για φόνο - Το τεστ DNA που την "καίει"

Η Θοδώρα αποφασίζει να μιλήσει στον Γιώργο, ο οποίος φαίνεται να μην μπορεί να την ξεπεράσει, όσο κι αν προσπαθεί. Ο δρόμος, ωστόσο, της επανασύνδεσης δεν είναι στρωμένος με ροδοπέταλα. Η αποκάλυψη του μυστικού για την πατρότητα του Αντρέα φέρνει σε σύγκρουση τη γιαγιά Ειρήνη με τη Μαρίνα, την ώρα που το χάσμα μεταξύ Αργυρώς και Βασιλικής βαθαίνει ακόμη περισσότερο.