Σασμός: Η Βασιλική συλλαμβάνεται για φόνο - Το τεστ DNA που την "καίει"

Ο Γιακωβάκης την πιάνει!

Instagram/@sasmos_alphatv_official
Instagram/@sasmos_alphatv_official

Ο Αντώνης κάλυψε τη Βασιλική, όταν εκείνη πήγε στο κρησφύγετο για να αντιμετωπίσει τον Λάζαρο, αλλά όπως θα φανεί στα επόμενα επεισόδια του Σασμού, δεν θα έχει την ίδια διάθεση και ο Χρήστος Γιακωβάκης, ο οποίος και θα διατάξει να δώσει δείγμα DNΑ η γυναίκα του Μαθιού.

Οταν πέθανε ο Λάζαρος, ο Αντώνης Φραγκιαδάκης διέταξε όλα τα μέλη της οικογένειας Σταματάκη να κάνουν τεστ DNA για να δει αν το γενετικό τους υλικό ταιριάζει με αυτό που βρέθηκε στο κρησφύγετο. Ολοι πέρασαν από αυτή τη διαδικασία και μάλιστα βγήκαν αρνητικοί, αλλά λίγο πριν κάνει και η Βασιλική το δικό της τεστ, έκανε μια κουβέντα με τον διοικητή του αστυνομικού τμήματος. Η Βασιλική Σταματάκη επιβεβαίωσε τις αρχικές του υποψίες πως εκείνη είχε πάει να βρει τον δολοφόνο του Νικηφόρου και χωρίς να του το ζητήσει, της υποσχέθηκε να την καλύψει, αφενός γιατί είναι έγκυος και αφετέρου γιατί εκείνος ξέρει ότι δεν ευθύνεται η Βασιλική για τον θάνατό του.

Από την Κατερίνα Παπαγιαννοπούλου και το περιοδικό TiVi Σίριαλ

Μαθιός, Βασιλική και Καλλιόπη ευχαρίστησαν τον Αντώνη για την πρόθεσή του και ενώ εκείνος τους διαβεβαίωσε ότι το θέμα θα ξεχαστεί, ο Χρήστος Γιακωβάκης στα επόμενα επεισόδια θα ανοίξει ξανά την υπόθεση. Για την ακρίβεια, όλα θα ξεκινήσουν όταν ζητήσει από τον Αντώνη τη λίστα με τα άτομα που υποβλήθηκαν σε τεστ DNA. Ο τελευταίος, παρόλο που θα προσπαθήσει να κερδίσει χρόνο, τελικά θα αναγκαστεί να στείλει τη λίστα, από την οποία φυσικά θα λείπει το όνομα της Βασιλικής. «Είναι έγκυος, Χρήστο, και δεν ήθελα να περάσει από αυτή τη διαδικασία. Για τη Βασιλική εγγυώμαι εγώ. Δεν θα έκανε ποτέ κακό σε άνθρωπο», θα πει στον εισαγγελέα κι εκείνος για μια ακόμη φορά θα ισχυριστεί πως βάζει το συναίσθημα πάνω από το καθήκον του.

Δείτε επίσης: Σασμός: Το επεισοδιακό πρώτο ραντεβού Στέλλας και Χρήστου - «Φεύγετε;»

Η ώρα της αλήθειας έφτασε στον Σασμό

Ο Χρήστος Γιακωβάκης από τον Σασμό
Instagram/@sasmos_alphatv_official

Κρύος ιδρώτας θα αρχίσει να λούζει τον Μαθιό και τη Βασιλική σαν μάθουν πως ο Γιακωβάκης θέλει να κάνει τεστ DNA και η μητέρα του Νικηφόρου. «Δεν θα αντέξω να σε δω στο κρατητήριο. Χίλιες φορές να βρεθώ εγώ εκεί αντί για εσένα», θα της πει ο άντρας της και η Βασιλική θα του απαντήσει:

«Η Στέλλα αλλά και ο Αντώνης θα βοηθήσουν ώστε να πέσω στα μαλακά. Θα εξακριβωθεί, Μαθιό μου, τι έγινε εκείνη τη νύχτα. Δεν θέλω να ανησυχείς». Ομως ο Μαθιός θα ανησυχήσει ακόμα περισσότερο όταν ο εισαγγελέας δει τα αποτελέσματα του τεστ και διατάξει τη σύλληψή της. Ο Αντώνης θα κάνει αυτό που θα του επιβάλλει ο ανώτερός του, ενώ και ο ίδιος θα περάσει από αυστηρή ανάκριση. «Το γεγονός πως ξέρεις χρόνια τους κατοίκους της Ανω Ποριάς, δεν σε βοηθάει να κρίνεις σωστά. Το ένστικτό σου σε έχει εγκαταλείψει και κάνεις το ένα λάθος μετά το άλλο», θα παρατηρήσει ο Χρήστος και ο Αντώνης θα δεχτεί την επίπληξη.

Δείτε επίσης: Σασμός: Η Βασιλική γεννάει κορίτσι - Ο Μαθιός ξανά στην φυλακή

Λίγη ώρα αργότερα η Βασιλική θα βρεθεί στο κρατητήριο, με τον άντρα της και την Καλλιόπη να παρακαλούν όλους να την προσέχουν. Η Ντίνα, ο Μύρωνας και ο Γιώργος θα εγγυηθούν για την ασφάλειά της, ωστόσο ο Χρήστος που θα την ανακρίνει ξανά, θα είναι σκληρός μαζί της για όσα συνέβησαν πάνω στο βουνό. Η σύλληψή της θα γίνει γνωστή σε όλο το χωριό και περισσότερο από όλους θα κλονιστεί ο Τηλέμαχος, που ήταν σίγουρος ότι πίσω από την επίθεση βρίσκεται ο Μαθιός.