Σασμός: Το επεισοδιακό πρώτο ραντεβού Στέλλας και Χρήστου - «Φεύγετε;»

«Μήπως να κάνω εγώ το επόμενο βήμα;»

Instagram/@sasmos_alphatv_official
Instagram/@sasmos_alphatv_official

H πρώτη γνωριμία τους δεν έγινε με τους καλύτερους οιωνούς, ωστόσο γρήγορα ο ένας άρχισε να γοητεύεται από την παρουσία του άλλου. Το πρώτο ραντεβού λοιπόν στον Σασμό δεν θα αργήσει να έρθει...

Οταν η Στέλλα Καμαριωτάκη τράκαρε από απροσεξία με το αυτοκίνητό της τον Χρήστο Γιακωβάκη, αγνοούσε φυσικά πως είχε κάνει μια κακή αρχή με τον νέο εισαγγελέα της Κρήτης. Οι δυο τους θα συναντηθούν στη συνέχεια στο γραφείο του Αντώνη, όπου και θα διαπιστώσουν την κακή τους γνωριμία, ενώ λόγω ιδιότητας θα είναι συνέχεια σε επαφή.

Όπως θα δούμε στα νέα επεισόδια του Σασμού για το δεύτερο μισό της σεζόν...

...οι υποθέσεις πολλές και δικηγόρος σε όλες πάντα θα είναι η Στέλλα, γεγονός που δεν θα περάσει απαρατήρητο από τον Χρήστο. «Κυρία Καμαριωτάκη, βλέπω πως έχετε πάρει εργολαβία την οικογένεια Σταματάκη», θα της πει σε μια από τις επόμενες συναντήσεις τους και εκείνη αμυνόμενη θα του απαντήσει: «Δεν νομίζω ότι υπάρχει νόμος που να απαγορεύει σε κάποιον νομικό να εκπροσωπεί εξ ολοκλήρου μια οικογένεια». Η ένταση μεταξύ τους όμως δεν θα περιοριστεί στις υποθέσεις που έχει αναλάβει η Στέλλα αλλά και στον τρόπο με τον οποίο τις κέρδισε.

Δείτε επίσης: Σασμός: Η Βασιλική γεννάει κορίτσι - Ο Μαθιός ξανά στην φυλακή

Ο Χρήστος Γιακωβάκης θα την κατηγορήσει πολλάκις πως εμφανίζει τους μάρτυρες σαν λαγούς μέσα από καπέλα, αμφισβητώντας τις ικανότητές της, ωστόσο το θέμα που θα τον απασχολήσει περισσότερο από κάθε άλλο θα είναι η αποδοχή κληρονομιάς από τον Ευθύμη Φαρμάκη. «Μελέτησα πολύ καλά τα ακίνητα που μου άφησε ο εκλιπών και δεν υπήρχε τίποτα επιλήψιμο», θα πει στον άντρα απέναντί της κι εκείνος θα της τονίσει πως παρ’ όλα αυτά, δεν παύει να ήταν περιουσία ενός παραβατικού ανθρώπου. Οταν όμως η Στέλλα του εξηγήσει πως έχει σκοπό να διαθέσει αυτή τη περιουσία για κοινωφελή σκοπό, η στάση του θα αλλάξει και θα αρχίσει να βλέπει την όμορφη δικηγόρο αλλιώς...

Ο τρυφερό πρόσωπο του εισαγγελέα

Ο Χρήστος από τον Σασμό
Instagram/@sasmos_alphatv_official

O Χρήστος Γιακωβάκης περνά τη μέρα του στο γραφείο και δεν δείχνει να του αποσπά τίποτα την προσοχή. Ομως κατά τη διάρκεια της ημέρας πάντα κάνει ένα διάλειμμα για να δει τον «φίλο» του, Λουκά, έναν άστεγο άντρα που γνώρισε τυχαία στον δρόμο, με το σκυλάκι του τον Βιτσέντζο, στους οποίους και θέλει να προσφέρει μια καλύτερη ζωή αλλά κυρίως μια στέγη για να μην κινδυνεύουν. Ετσι, όταν η Στέλλα του μιλήσει για τις δομές που θα διαθέσει υπέρ των αδυνάτων, αντιλαμβάνεται πως η δικηγόρος εκτός από άριστες νομικές γνώσεις, έχει και μια μεγάλη καρδιά. Αυτή θα είναι και η αφορμή που θα τους φέρει πιο κοντά.

Μάλιστα, όταν της μιλήσει για πρώτη φορά για τη σκέψη του, το χαμόγελό της θα φωτιστεί και θα καταλάβει πως ο εισαγγελέας έχει και μια τρυφερή πλευρά που αγνοεί. «Και βέβαια μπορείτε να φέρετε κάποιον δικό σας, ο εξοπλισμός για τις γκαρσονιέρες θα παραδοθεί στο τέλος της εβδομάδας. Οπότε από τις αρχές της επόμενης θα είναι όλα στημένα και μπορείτε να φέρετε τον άστεγο που θέλετε με τον σκύλο του», θα του πει και τότε θα αποφασίσει να κάνει το πρώτο μεγάλο βήμα. Ο Χρήστος θα την κοιτάξει με νοιάξιμο, θα σηκωθεί, θα πάρει την τσάντα και το παλτό του και η Στέλλα θα τον κοιτάξει με απορία. «Φεύγετε;», θα τον ρωτήσει. «Μαζί θα φύγουμε. Σκέφτηκα αυτή τη φορά να μην τα πούμε εδώ. Προτείνω για αλλαγή να μιλήσουμε πίνοντας ένα κρασί. Τι λέτε;», θα της προτείνει και θα την αφήσει εμβρόντητη.

Η Στέλλα όμως θα αρνηθεί τονίζοντάς του ότι έχει κανονίσει. Η απογοήτευση στο πρόσωπό του δεν θα κρυφτεί. Και εκείνη όμως θα μπει σε δεύτερες σκέψεις. Θα το μετανιώσει και θα μιλήσει γι’ αυτό στη Θοδώρα. «Μήπως να κάνω εγώ το επόμενο βήμα;», θα τη ρωτήσει, όμως η φίλη της θα της προτείνει να περιμένει και να μην κάνει βιαστικές κινήσεις. Ο Χρήστος θα απογοητευτεί οικτρά και δεν θα μπορεί να τη βγάλει από το μυαλό του, από άμυνα όμως στην επόμενη συνάντησή τους θα βγάλει και πάλι το σκληρό του πρόσωπο.

Η Νάντια επιστρέφει…

Ο Χρήστος Γιακωβάκης, ξετυλίγοντας το κουβάρι της δολοφονίας του Ευθύμη Φαρμάκη, θα καλέσει και τη Νάντια για κατάθεση αλλά εκείνη δεν θα ενημερώσει κανέναν για την άφιξή της στο χωριό της Κρήτης. Θα κάνει έκπληξη στους παλιούς της φίλους και κυρίως στον Μαθιό και τη Βασιλική, που θα βρεθεί ξαφνικά μπροστά τους. Τα νέα που θα μάθει για τον Νικηφόρο θα τη συγκλονίσουν και το γεγονός πως είναι κόρη του Στεφανή, θα την κάνει να έρθει σε αντιπαράθεση με τη Βασιλική καθώς θα θεωρήσει πως η μητέρα του πρώην φίλου της δεν της είπε κάτι για να μη διεκδικήσει μέρος της περιουσίας του.

Ετσι λοιπόν, θα μιλήσει με τη Στέλλα για να ξεκινήσει τη διαδικασία διεκδίκησης όσων είχε ο Στεφανής στο όνομά του. Και πάλι όμως η Βασιλική δεν θα της κρατήσει κακία. Αντίθετα, ο Μαθιός θα τη διώξει από το σπίτι, παρόλο που θα αρχίσουν να βγαίνουν στην επιφάνεια κρυφές πτυχές της γιαγιάς της που τη μεγάλωσε. Η κατάθεση στον Χρήστο θα είναι σε εξέλιξη αφού ο εισαγγελέας θα της κάνει ερωτήσεις και για την οικογένεια Σταματάκη, στην οποία και φιλοξενήθηκε για μεγάλο διάστημα.

Η Στέλλα σώζει τον Παύλο από τη φυλακή

Χρήστος, Αντώνης, Γιώργος και Μύρος θα κάνουν έφοδο στο οινοποιείο του Παύλου και ο πρώτος θα βρει όπλα «χτισμένα» στους τοίχους. Ο Παύλος θα δηλώσει την άγνοιά του γι’ αυτά και παρόλο που όλοι θα τον πιστέψουν, ο εισαγγελέας θα διατάξει τη σύλληψή του. Ολοι θα σταθούν στο πλευρό του, κυρίως όμως η Καλλιόπη και ο Μαθιός θα είναι εκείνοι που θα τον στηρίξουν με κάθε μέσο. Η Στέλλα θα αναλάβει την υπεράσπισή του και φυσικά θα τον σώσει. Πιο συγκεκριμένα, η δικηγόρος θα λάβει ένα μέιλ από τον Λυνοξυλάκη, ένα πρώην συνεργάτη του Ευθύμη, που θα την καλεί να βρεθούν μόνοι. Ο άντρας θα της εξηγήσει πως τα όπλα τα «έχτισε» στους τοίχους του οινοποιείου ο Πάνος, εν αγνοία του Φαρμάκη, και μοιραία η Στέλλα θα βρεθεί ένα βήμα πιο κοντά στην αθώωση του Παύλου Βρουλάκη.

Δείτε επίσης: Σασμός: Στη φυλακή ο Παύλος - Σοκαριστικό αυτό που βρέθηκε χτισμένο στους τοίχους του οινοποιείου του

Καλλιόπη και Αργυρώ μονιάζουν ξανά

Η Καλλιόπη και η Αργυρώ από τον Σασμό
Instagram/@sasmos_alphatv_official

Η σχέση της Αργυρώς με την οικογένεια Σταματάκη θα περάσει στα επόμενα επεισόδια από σαράντα κύματα, όμως τελικά θα αποφασίσει να στηρίξει τον Μαθιό, με δεδομένο ότι εκείνος θα παραδοθεί όταν η Βασιλική φέρει στον κόσμο το παιδί τους. Η Αργυρώ όμως δεν θα μείνει εκεί. Θα αποφασίσει να έρθει κοντά και με την Καλλιόπη, στην οποία θα δούμε ότι αρχικά όχι απλά δεν φέρεται καλά αλλά και τη διώχνει από το σπίτι. Οι δύο γυναίκες θα αγκαλιαστούν τελικά με αγάπη και θα υποσχεθούν στο μέλλον, ό,τι κι αν συμβεί, να είναι δεμένες σαν γροθιά για να το αντιμετωπίσουν. «Την αγκαλιά σου την περίμενα χρόνια», θα πει η Αργυρώ στην πεθερά της και εκείνη θα της απαντήσει: «Εσύ το έκανες πραγματικότητα με τις πράξεις σου και την αγάπη σου. Είμαι τυχερή που έτυχες εσύ του μικιού μου, Αργυρώ. Κι αν σου έκανα τη ζωή δύσκολη, σου ζητώ συγγνώμη, παιδί μου».

Κατερίνα Παπαγιαννοπούλου