Το Ναυάγιο (6/2): Δεν αντέχει το βάρος και αυτοκτονεί μπροστά στην Στέλλα και τον Βασίλη

Οι σημερινές εξελίξεις της σειράς του MEGA

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Το Ναυάγιο (6/2): Δεν αντέχει το βάρος και αυτοκτονεί μπροστά στην Στέλλα και τον Βασίλη

Μια τραγωδία θα σημειωθεί στο σημερινό 6/2 επεισόδιο της νέας σειράς Το Ναυάγιο, που προβάλλεται μέσα από τη συχνότητα του MEGA. Ποιος θα αυτοκτονήσει και ποιοι θα είναι μάρτυρες;

Οι σημερινές εξελίξεις της σειράς του MEGA, Το Ναυάγιο

Επεισόδιο 56

Ο Ιπποκράτης ανακαλύπτει ότι ο Αγγελος μπήκε στο γραφείο του και το γεγονός αυτό δεν φαίνεται να του αρέσει καθόλου. Και όσο σκέφτεται πως θα τον κάνει να μιλήσει για όσα είδε στο γραφείο του, ο Αγγελος αποκαλύπτει στον Πέτρο τα όσα βρήκε στο συρτάρι του προϊσταμένου του. «Το τετράδιο των αρωμάτων της Ειρήνης και του Απόστολου; Δεν καταλαβαίνω, γιατί αυτό είχε θέση στο γραφείο τού Πανόπουλου. Ελπίζω μόνο να μη σχεδιάζει κάτι εναντίον της», λέει στον φίλο του. Η Θοδώρα λίγο αργότερα ενημερώνει τον Μάκη για τη γνωριμία της με τη Λίνα και για τη στάση της απέναντι στον Δημήτρη, κι έτσι ο Μάκης αρχίζει να ξανασκέφτεται τον χωρισμό τους. «Ησουν σκληρός και άδικος με την κοπέλα σου. Καλό θα ήταν να μιλάγατε οι δυο σας», θα του πει μόνο η Θοδώρα.

Ο Στελής καταφθάνει στην Αθήνα και πέφτει πάνω σε κάποιον που δεν περίμενε ποτέ να δει. Ενα νέο στοιχείο έρχεται στα χέρια του Γιώργη και η Αλίκη βασανίζεται, γιατί ξέρει ότι πρέπει να το μεταφέρει στον Παντελίδη.

Η Ελένη πιάνει δουλειά στο σπίτι της Στέλλας και προσπαθεί να την πείσει να δώσει μια ευκαιρία στον Βασίλη. Ο Αγγελος μαθαίνει τον λόγο για τον οποίο πέθαναν οι γονείς του και το μοιράζεται με τη Βάσω. Ο Ιπποκράτης αποφασίζει να εξαλείψει κάθε πιθανότητα να πάει η Ειρήνη στο Παρίσι, ενώ ο Παντελίδης προσπαθεί να «χτυπήσει» τη Στέλλα πιέζοντας τον Μάριο να καταθέσει μήνυση εναντίον της. «Δεν θα της το κάνω ποτέ αυτό. Εγώ είμαι αυτός στον οποίο πρέπει να κατατεθεί μήνυση και όχι η Στέλλα. Χτύπησα τον άντρα της και αυτός έπεσε στη θάλασσα και πνίγηκε για να πάρω τη θέση του στη σωστική λέμβο. Είχε δίκιο για την επίθεση που μου έκανε. Ενας αθώος άνθρωπος βρέθηκε στον πάτο της θάλασσας εξαιτίας μου και μου λες να της κάνω και μήνυση. Δεν θα γίνει ποτέ αυτό», του εξηγεί, αλλά ο Μιλτιάδης βάζει τα μεγάλα μέσα για να τον πιέσει. Ο Μάκης θέλει να δώσει μια δεύτερη ευκαιρία στη Λίνα, αλλά αυτή τη φορά τον διώχνει εκείνη.

Δείτε επίσης: Το Ναυάγιο: Οι τύψεις δεν τον αφήσουν να ζήσει - Αυτοκτονεί μετά την τραγωδία στο Φοίνιξ