Η Μάγισσα: «Μαλ@κα Μιχαήλ μετρημένες είναι οι μέρες σου» - Χαμός στο twitter για την αυτοκτονία και τη "βόμβα" στο οικογενειακό τραπέζι

Καταιγιστικές οι εξελίξεις απόψε (6/2)

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Η Μάγισσα: «Μαλ@κα Μιχαήλ μετρημένες είναι οι μέρες σου» - Χαμός στο twitter για την αυτοκτονία και τη

Το αποψινό (6/2) επεισόδιο της Μάγισσας που προβλήθηκε για άλλο ένα βράδυ μέσα από τη συχνότητα του ΑΝΤ1, τα είχε όλα! Έγιναν μεγάλες αποκαλύψεις και ο πύργος βρίσκεται σε τεράστια αναστάτωση. Οι τουιτεράδες δεν ήξεραν τι να πρωτοσχολιάσουν...

Στάθηκαν, ωστόσο, λίγο παραπάνω στην αποκάλυψη της Κερασίνας για την σχέση της Μεταξίας με τον Τζανή, καθώς οι τηλεθεατές αισθάνθηκαν πως επιτέλους ήρθε η στιγμή της δικαίωσης μετά την ειρωνική συμπεριφορά της γυναίκας του Μάρκου, που τόσο καιρό το έπαιζε θιγμένη, ενώ χαμός έγινε και από σχόλια για την αυτοκτονία του πατέρα του Κοσμά για την οποία ευθύνεται ο Μιχαήλ.

Δείτε επίσης: Τέλος ο "Τζανής" λίγο πριν ολοκληρωθεί ο κύκλος - Η ανακοίνωση

Οι αντιδράσεις στο twitter για το αποψινό (6/2) επεισόδιο της Μάγισσας

Ανατροπή! Η Κυπριανή είναι κακιά μάγισσα!

Βόμβα μεγατόνων θα σκάσει σε επόμενα επεισόδια της σειράς του ANT1 «Η μάγισσα», καθώς θα αποκαλυφθεί πως η Κυπριανή είναι μάγισσα και μάλιστα εκπροσωπεί το κακό! Αυτός είναι και ο πραγματικός λόγος για τον οποίο σκότωσε την Αναχίτ και κυνηγάει να κάνει το ίδιο και με τη Θεοφανώ, προκειμένου να επικρατήσει... το κακό!

Από το πρώτο κιόλας επεισόδιο, η σειρά «Η μάγισσα» έχει αφήσει να εννοηθεί πως η Αναχίτ ήταν μια μάγισσα που κυριεύει τώρα ως πνεύμα την κόρη της τη Θεοφανώ προκειμένου να κάνει κακό στους γύρω της μέσω εκείνης. Όμως, η αλήθεια είναι τελείως διαφορετική. Κι αυτό γιατί η Αναχίτ κυριεύει την κόρη της όταν πρόκειται να της συμβεί κάτι κακό. Μια λύκαινα, δηλαδή, που θέλει να σώσει το παιδί της, παρόλο που είναι τρομακτικές οι πράξεις και οι απειλές της! Μέχρι που εμφανίζεται η Κυπριανή, που, όπως θα αποκαλυφθεί σε επόμενα επεισόδια, είναι κι εκείνη μάγισσα και μάλιστα εκπροσωπεί το κακό! Όπως στα παραμύθια που γίνεται πάλη ανάμεσα στο καλό και στο κακό, αλλά στο τέλος θα επικρατήσει μόνο το ένα από τα δύο! Πώς όμως θα φτάσει η ιστορία σε αυτή την αποκάλυψη και τι θα συμβεί μετά από αυτό; Διαβάστε παρακάτω στο αποκλειστικό ρεπορτάζ του TiVi Σίριαλ.

Από την Γιάννα Παπανικολάου και το περιοδικό TiVi Σίριαλ

Η Θεοφανώ από την σειρά Μάγισσα

Δείτε επίσης: Η Μάγισσα: Το πιο σκληρό φονικό! Η Γερακίνα κόβει το κεφάλι του και το στέλνει δώρο στην Κυπριανή

Πρώτοι εμείς σας είχαμε αποκαλύψει πως η Κυπριανή είχε σκοτώσει την Αναχίτ, επειδή εκείνη διατηρούσε παράνομο δεσμό με τον άντρα της, τον Θράσο. Μάλιστα, παρόντες στο βασανιστικό κάψιμο της μάγισσας ήταν και ο τότε νεαρός Σπήλιος, ο Μιχαήλ και ο πατέρας του. Όμως τώρα πλέον όλα τα δεδομένα αλλάζουν. Κι αυτό γιατί τελικά η αλήθεια ήταν τελείως διαφορετική και φυσικά η απαίτηση της Κυπριανής να σκοτώσει την Αναχίτ δεν ήταν ο παράνομος δεσμός με τον άντρα της, αλλά η λύσσα της να βγει από τη μέση η «καλή» μάγισσα, ώστε να επικρατήσει η «κακιά» μάγισσα, δηλαδή η ίδια η Κυπριανή.

Φυσικά, γνωρίζει εξαρχής πως το παιδί που κυοφορούσε η Αναχίτ ήταν του άντρα της (παρόλο που έπεισε τους πάντες πως πρόκειται για το παιδί ενός φύλακα) και δεν ξέρει τι απέγινε, μέχρι που μαθαίνει για την ιστορία της Θεοφανώς. Η πρώτη σκέψη που την κυριεύει όταν ακούει για τα οράματά της, είναι πως ίσως να πρόκειται για την απόγονο της Αναχίτ. Και πράγματι, με το φυλαχτό που είχε κρυμμένο η Θεοφανώ κάτω από το μαξιλάρι της, επιβεβαιώνει τους φόβους της: Η Θεοφανώ είναι η κόρη της Αναχίτ και ήρθε για να την εκδικηθεί και να ανατρέψει το κακό!

Από την πρώτη οπτική επαφή της Κυπριανής και της Θεοφανώς ήταν ξεκάθαρο πως ενώ η νεαρή δεν γνωρίζει ποια είναι η μητέρα του Σπήλιου, ενστικτωδώς νιώθει τρόμο! Η Κυπριανή, από την άλλη, την αναγνωρίζει από το βλέμμα! Έτσι, βάζει σε εφαρμογή το σχέδιό της και προσπαθεί να πείσει τους Λασκαραίους πως η Θεοφανώ πρέπει να πεθάνει όπως η μητέρα της! Η ίδια καταφέρνει να τους φέρει όλους με τα νερά της και στο τέλος να γίνει αυτό που θέλει, καθώς το σκοτεινό βλέμμα της είναι διαπεραστικό! Σαν να τους μαγεύει και την υπακούν! Μέχρι και τον Σπήλιο κατάφερε να στρέψει ενάντια στην ισχυρή Γερακίνα, με τον ίδιο ακριβώς τρόπο: Μαγεύοντάς τον!

Στα επόμενα επεισόδια, η Θεοφανώ έχοντας αδιάσειστα στοιχεία πως η Κυπριανή έπαιξε ρόλο στον φρικτό θάνατο της μητέρας της, αποφασίζει να την αντιμετωπίσει! Το καλό και το κακό έρχονται ξανά σε κόντρα μετά από πολλά χρόνια! Εκεί θα δούμε και για πρώτη φορά την Κυπριανή να αλλάζει το βλέμμα της και να γίνεται σκοτεινό και μαύρο, συμβολίζοντας το κακό και το σκοτάδι, σε αντίθεση με της Θεοφανώς που τα μάτια της γίνονται λευκά ή έντονα πράσινα, συμβολίζοντας έτσι το καλό και το φως! Η μάχη μεταξύ τους θα έχει τραγικά αποτελέσματα! Αλλωστε, όπως προαναφέραμε, μόνο η μία από τις δύο θα επικρατήσει στο τέλος!