Σασμός: Άγρια απόπειρα δολοφονίας - Της κόβει τα φρένα του αυτοκινήτου

«Θα τρελαθώ, πες μου μόνο ότι είναι ζωντανή!»

Instagram/@sasmos_alphatv_official
Instagram/@sasmos_alphatv_official

Σοκαριστικές θα είναι οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της κορυφαίας σειράς του ALPHA, Σασμός! Το κακό της πρόσωπο θα δείξει για μια ακόμη φορά η Εύα. Αυτή τη φορά όμως απέναντι στη Θοδώρα, που μπαίνει εμπόδιο στα σχέδιά της με τον Γιώργο.

Θοδώρα και Γιώργος χώρισαν ύστερα από απαίτηση εκείνης, όμως όπως φαίνεται είναι δύσκολο να βγάλει ο ένας τον άλλον από το μυαλό του. Μάλιστα η Θοδώρα, παρά τα πείσματα που του κάνει, στα επόμενα επεισόδια θα συνειδητοποιήσει ότι η Εύα είναι αποφασισμένη να τον κάνει δικό της και τότε θα αλλάξει τακτική.

Από την Κατερίνα Παπαγιαννοπούλου και το περιοδικό TiVi Σίριαλ

Ολα θα ξεκινήσουν όταν μάθει πως οι δυο τους σχεδιάζουν να βγουν για ποτό. Τότε η κοπέλα θα προσποιηθεί πως έχασε το πορτοφόλι της και θα πάει στο αστυνομικό τμήμα να ζητήσει βοήθεια. Ο Γιώργος θα ανησυχήσει που θα τη δει σε αυτή την κατάσταση και όταν μάλιστα κάνει πως χάνει το βήμα της και πέφτει, θα τρέξει να την πάρει στην αγκαλιά του. Ωστόσο, όταν του πει πως θέλει να γυρίσει σπίτι, θα της προτείνει να τη φιλοξενήσει στο δικό του για να μην τη δούνε οι γονείς της σε αυτή την κατάσταση και αγχωθούν.

Η Θοδώρα θα δεχτεί, θα βρεθεί στο σπίτι του και οι αναμνήσεις θα αρχίσουν να κάνουν την εμφάνισή τους, βάζοντάς τους σε δύσκολη θέση. Η επόμενη μέρα όμως για εκείνη θα είναι ακόμα πιο δύσκολη αφού έξω από το σπίτι του Γιώργου θα την περιμένει η Εύα και θα ανταλλάξουν λόγια βαριά. «Δεν σε βλέπω σαν αντίπαλο, Εύα. Δεν έχω τίποτα να φοβηθώ από σένα, ο Γιώργος δεν θα μπορούσε να σε ερωτευτεί. Και επίσης δεν έχει σταματήσει να είναι ερωτευμένος μαζί μου», θα της πει η Θοδώρα. Η Εύα θα περάσει κατευθείαν στην αντεπίθεση. «Δεν σε συμφέρει να μπεις μαζί μου σε ανταγωνισμό. Δεν χάνω ποτέ». Η Θοδώρα δεν θα πτοηθεί από την απειλή της, απλά θα συνεχίσει τον δρόμο της.

Δείτε επίσης: Σασμός: Τον ξεθάβουν και το πτώμα του μαρτυρά την αλήθεια

Σασμός: Η Εύα εκδικείται…

Λίγη ώρα αργότερα, όταν η Εύα βρεθεί στο δωμάτιο του ξενοδοχείου, θα μιλήσει με κάποιον συνεργάτη της και θα τον ρωτήσει: «Εχουμε έμπιστο άνθρωπο για να πειράξει τα φρένα ενός αυτοκινήτου;». Στο μεταξύ, η Θοδώρα θα πετάει στα σύννεφα καθώς θα βλέπει την απόσταση μεταξύ εκείνης και του αγαπημένου της να μειώνεται, ενώ εξίσου ενθουσιασμένη θα είναι και η Αννα που θα δει μετά από καιρό την κόρη της να είναι χαρούμενη. Καμία από τις δύο όμως δεν θα μπορεί να προβλέψει την τραγική εξέλιξη.

Ενώ η Θοδώρα θα οδηγεί, θα προσπαθήσει να πατήσει φρένο, όμως το αυτοκίνητό της δεν θα ανταποκρίνεται. Στην προσπάθειά της να τραβήξει χειρόφρενο, το αυτοκίνητο θα αρχίσει να κινείται ανεξέλεγκτα, ώσπου τελικά θα τρακάρει. Η κοπέλα θα χτυπήσει πολύ και οι περαστικοί θα τη βοηθήσουν.

Οι δικοί της άνθρωποι θα πανικοβληθούν όταν λάβουν τηλέφωνο από το νοσοκομείο για να τους ενημερώσουν για το σοβαρό ατύχημά της. Σπασμωδικά θα ενημερώσουν και τον Γιώργο. «Θα τρελαθώ, Αννα! Πες μου μόνο ότι είναι ζωντανή, ότι δεν διατρέχει κάποιο κίνδυνο», θα ρωτήσει πανικόβλητος τη μητέρα της και αμέσως θα τρέξουν όλοι στο νοσοκομείο. Οι ώρες αγωνίας θα διαδεχθούν τεράστιες στιγμές χαράς, αφού όταν η Θοδώρα συνέλθει θα πέσει στην αγκαλιά του κι εκείνος θα της ορκιστεί πως δεν θα χωρίσουν ποτέ ξανά.