Famagusta Κυριακή 11/2: «Σε παρακαλώ μη μου αρνηθείς!» - Δύσκολες ώρες για τον Παύλο

«Δεν πρόκειται να σε αφήσω»

Famagusta Κυριακή 11/2: «Σε παρακαλώ μη μου αρνηθείς!» - Δύσκολες ώρες για τον Παύλο

Σοκαριστικό θα είναι το νέο επεισόδιο της σειράς του Mega, Famagusta, που θα προβληθεί την Κυριακή 11/2! Ο Θοδωρής ζητά από τον Κλεάνθη να του δώσει ψεύτικο άλλοθι για το βράδυ του φόνου. Η Σοφία αρνείται να επιστρέψει στο Λονδίνο και προσπαθεί να μεταπείσει τον Αντρέα για την υπόθεση του Μάικλ. Η κατάσταση της υγείας του Παύλου επιδεινώνεται ραγδαία, παρά την ένθερμη υποστήριξη της Ιφιγένειας.

Τι θα δούμε την Κυριακή στο Famagusta

Η αδελφή της δολοφονημένης Ελένης, Σιμώνη, πιέζει τον Αντρέα να αναλάβει τη δίκη για τον φόνο της αδελφής της: «Μόνο εσύ μπορείς να τον βοηθήσεις, σε παρακαλώ μη μου αρνηθείς”»,του λέει κι εκείνος, παρά τις αντιρρήσεις της Χριστίνας, δέχεται. Την ίδια στιγμή, ο Μάικλ πιστεύει ότι μετά από τις εξηγήσεις που έχει δώσει, ξεμπέρδεψε με την αστυνομία και προτρέπει τη Σοφία:

Δείτε επίσης: Ανδρέας Γεωργίου για Famagusta: «Προκαλώ όποιον θέλει να δει το κοστολόγιο της σειράς, βάζουμε και από την τσέπη μας...»

«Καλύτερα να φύγεις, Σοφία, να γυρίσεις πίσω στο Λονδίνο», εκείνη όμως αρνείται: «Δεν υπάρχει περίπτωση να σε αφήσω μόνο σου. Θα μείνω μαζί σου για όσο χρειαστεί», του απαντάει. Στο μεταξύ, ο Θοδωρής ανησυχεί για την εξέλιξη της υπόθεσης, καθώς οι υποψίες για τον Μάικλ αρχίζουν να απομακρύνονται και φοβάται ότι μπορεί με τις έρευνες να φτάσουν σ’ αυτόν. Ετσι ζητάει από τον Κλεάνθη ψεύτικο άλλοθι για εκείνο το βράδυ: «Πρέπει να με βοηθήσεις», επιμένει.

Την ίδια στιγμή η υγεία του Παύλου επιδεινώνεται και κάνει τα πάντα για να περάσει όσο περισσότερο χρόνο γίνεται με τον γιο του και την Ιφιγένεια, η οποία είναι συνέχεια κοντά του και του δηλώνει: «Δεν πρόκειται να σε αφήσω. Είμαι αποφασισμένη να παλέψω μαζί σου». Κι ενώ συμβαίνουν όλα αυτά, ο μικρός Μάριος αρρωσταίνει και ο Τεύκρος, ο μεγάλος αδελφός του, αναλαμβάνει να τον φροντίσει όσο νοσηλεύεται.

Δείτε επίσης: Famagusta spoiler: Αυτή είναι η σπάνια αρρώστια που βασανίζει τον Παύλο - Δεν είναι καρκίνος

Στο μεταξύ, η επόμενη συνέντευξη του Μάικλ θα ανασύρει νέες συγκινητικές μνήμες του παρελθόντος από το 1974. Την ίδια ώρα ο Μάικλ αποφασίζει να επικοινωνήσει με τη Σιμώνη. Της τηλεφωνεί και ελπίζει πως θα καταφέρει να της πει τη δική του πλευρά. Τέλος, η Σοφία θα συναντήσει για άλλη μια φορά τον Αντρέα για να του αλλάξει γνώμη, αλλά μάταια…