Έρωτας Φυγάς: Εξέλιξη σοκ! Δυστυχώς ο γιος της Αλεξάνδρας και του Μάρκου...

Η Νότα στο επίκεντρο ξανά!

Έρωτας Φυγάς: Εξέλιξη σοκ! Δυστυχώς ο γιος της Αλεξάνδρας και του Μάρκου...

Στον Έρωτα Φυγά, όλοι έχουν σοκαριστεί με τη φυλάκιση της Αλεξάνδρας και κανείς δεν υποψιάζεται ότι η Νότα παραμένει στη Μεσσήνη και είναι έτοιμη να πάρει την εκδίκησή της.

Από την Κωνσταντίνα Γαρνέλη/Tv24

Η είδηση της επίθεσης τραμπούκων στο εργοστάσιο του Στέφανου, καθώς και η φυλάκιση της Αλεξάνδρας πέφτουν σαν κεραυνός εν αιθρία στο σπίτι της Κηφισιάς. Η Μαργέτα προσπαθεί να αποτρέψει την εσπευσμένη επιστροφή του Στέφανου στη Μεσσηνία αφού φοβάται για τη ζωή του. Ομως το παρακράτος δεν είναι ο μόνος εχθρός του Παράσχου, αφού το μεγαλύτερο και πιο ύπουλο φίδι το είχε βάλει στο ίδιο του το σπίτι και δεν είναι άλλο από τη Νότα. Η θεία της Ευγενίας έχει αποδείξει ότι δεν διστάζει να φτάσει μέχρι τον φόνο. Αλλωστε το έχει κάνει… αρκετές φορές.

Δείτε επίσης: Τον πυροβολεί εν ψυχρώ κοιτώντας τον στα μάτια - Εκείνος της φωνάζει «Τι πας να κάνεις;»

Το γεγονός ότι ο Στέφανος την έδιωξε από τη Μεσσήνη κακήν κακώς και χωρίς δεκάρα στην τσέπη δεν θα το αφήσει να περάσει έτσι. Ακόμη και τώρα που δεν έχει στο πλευρό της την ανιψιά της την Ευγενία, εκείνη συνεχίσει τα δολοπλόκα της σχέδια. «Θα δείτε ποια είναι η Νότα. Δεν θα με ξεφορτωθείτε έτσι εύκολα σαν τριχιά από το ζυμάρι. Θα πληρώσετε και μάλιστα ακριβά», είναι τα λόγια της. Κι ενώ όλοι νομίζουν ότι έχει φύγει για την Αθήνα, εκείνη υφαίνει τον ιστό της. Σκοπός της είναι να αποσπάσει όσο περισσότερα χρήματα γίνεται και αυτό θα γίνει με το να χτυπήσει τον Μάρκο και τον Παράσχο εκεί που πονάνε. Ο στόχος της δεν είναι άλλος από τον μικρό Γιωργάκη.

Το σατανικό σχέδιο στον Έρωτα Φυγά

Έρωτας Φυγάς Νότα

Με την Αλεξάνδρα στη φυλακή, ο Μάρκος έχει χάσει το μυαλό του. Ετσι επιχειρεί να χρηματίσει τους δικαστές για το θέμα της Αλεξάνδρας, πράγμα το οποίο δυναμιτίζει εκ νέου τη σχέση του με τον Ιάσονα. «Τι πας να κάνεις; Να τη βάλεις ακόμη πιο βαθιά στη φυλακή; Δεν γίνονται έτσι αυτές οι δουλειές. Αυτό που θα καταφέρεις είναι να μπεις κι εσύ μέσα για χρηματισμό ανώτερου δικαστικού λειτουργού. Δεν φτάνει που ο Γιωργάκης κινδυνεύει να μείνει χωρίς μητέρα, θέλεις να μείνει και χωρίς πατέρα;», του λέει.

Δείτε επίσης: Ο ένας πεθαίνει και ο άλλος την παρατάει για άλλη γυναίκα - Η τραγική κατάληξη της Αλεξάνδρας

Σε αυτό το ρευστό κλίμα όπου όλοι έχουν στραμμένη την προσοχή τους στο να βγάλουν από τη φυλακή την Αλεξάνδρα, η Νότα δρα ανενόχλητη. Το σχέδιό της μπαίνει σε εφαρμογή και δεν είναι άλλο από το να εκδικηθεί τον Μάρκο και τον Στέφανο, κερδίζοντας παράλληλα ένα μεγάλο χρηματικό ποσό. Κανείς δεν έχει πάρει χαμπάρι ότι βρίσκεται στην περιοχή. Ετσι μόλις βρίσκει την κατάλληλη ευκαιρία, απάγει τον Γιωργάκη και τη Ρηνιώ που τον προσέχει. Οταν η απουσία τους γίνει αντιληπτή και η σατανική γυναίκα επικοινωνήσει για λύτρα, όλοι θα καρδιοχτυπήσουν για την τύχη των αγαπημένων τους προσώπων.