Έρωτας Φυγάς (9/2): Ο Στέφανος βρίσκει την Μαργέτα σχεδόν... νεκρή στον καναπέ της

Οι σημερινές εξελίξεις της σειράς του ΑΝΤ1

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Έρωτας Φυγάς (9/2): Ο Στέφανος βρίσκει την Μαργέτα σχεδόν... νεκρή στον καναπέ της

Στο σημερινό 9/2 επεισόδιο της σειράς του ΑΝΤ1, Έρωτας Φυγάς, η Μαργέτα καταρρέει στον καναπέ της και ο Στέφανος τρομοκρατείται όταν την εντοπίζει. Από την άλλη ο Ιάσονας δεν μπορεί με τίποτα να ξεπεράσει την Αλεξάνδρα!

Οι σημερινές εξελίξεις της σειράς του ΑΝΤ1, Έρωτας Φυγάς

Επεισόδιο 79

Η Αλεξάνδρα, με την αίτηση διαζυγίου που έλαβε από τον Ιάσονα, βρίσκεται μονάχα μια υπογραφή μακριά από την εκπλήρωση των ονείρων της. Η Ευγενία με τη σειρά της υπόσχεται στον Μάρκο ότι θα κάνει το ίδιο. «Δεν θα σου σταθώ εμπόδιο. Εχω καταλάβει πολύ καλά πως αυτός ο έρωτας δεν μπορεί να νικηθεί ούτε να σβήσει. Εγώ σε αγάπησα όσο τίποτε άλλο στον κόσμο, αλλά εσύ πάντα είχες μάτια μόνο για την Αλεξάνδρα. Το μόνο που θέλω είναι να είναι καλά ο Στεφανάκος και να είμαστε κοντά στο παιδί. Υπόσχομαι ότι θα υπογράψω το διαζύγιο», του αναφέρει.

Ομως η θεία της η Νότα δεν έχει την ίδια γνώμη. «Είσαι ηλίθια που θα τα αφήσεις όλα σε αυτήν; Κι εσένα τι θα σου μείνει; Θέλουν να σε ξεφορτωθούν κι εσύ είσαι έτοιμη να τους αδειάσεις τη γωνιά. Δεν θα τους το κάνουμε τόσο εύκολο. Πρέπει να πληρώσουν για όλα όσα έκαναν», της λέει βάζοντάς της λόγια. «Θεία, θέλω να ξεμπερδεύω με όλα αυτά, να ηρεμήσω και να κοιτάξω τη ζωή μου», είναι τα λόγια της Ευγενίας, αλλά η Νότα που έχει δείξει ότι μπορεί να φτάσει μέχρι και τον φόνο για να πάρει αυτό που θέλει, δεν είναι διατεθειμένη να σταματήσει πουθενά.

Δείτε επίσης αποκλειστικό: Τον πυροβολεί εν ψυχρώ κοιτώντας τον στα μάτια - Εκείνος της φωνάζει «Τι πας να κάνεις;»

Ο Στέφανος είναι εξαφανισμένος από το Κιάρι και ο Μάρκος ανησυχεί πολύ. Ξέρει ότι ο πατέρας του δεν θα έφευγε έτσι ξαφνικά χωρίς να τον ενημερώσει. «Δεν έχω κανένα νέο του», λέει στον Φάνη. «Ούτε κι εγώ. Λες να του έχει συμβεί κάτι;», αναρωτιέται κι εκείνος με τη σειρά του. «Φάνη, δεν πρέπει να χάνουμε χρόνο. Θα πας να τον ψάξεις να τον βρεις στην Αθήνα. Μπορεί να κινδυνεύει η ζωή του», του αναφέρει όλο αγωνία ο Μάρκος. Ωστόσο, στο αρχοντικό του Δεμερτζή καταφτάνει ένα γράμμα που φαίνεται να ανατρέπει τα σχέδια όλων…