Έρωτας Φυγάς: «Λυπάμαι! Δεν ήθελα να έρθουν έτσι τα πράγματα» - Η Αλεξάνδρα μπαίνει στη φυλακή για φόνο

Οι εβδομαδιαίες εξελίξεις της σειράς του ΑΝΤ1

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Έρωτας Φυγάς: «Λυπάμαι! Δεν ήθελα να έρθουν έτσι τα πράγματα» - Η Αλεξάνδρα μπαίνει στη φυλακή για φόνο

Στα νέα επεισόδιο της σειράς του ΑΝΤ1, Έρωτας Φυγάς, η δίκη της Αλεξάνδρας για την απόπειρα δολοφονίας κατά του Ιάσονα μπαίνει στο προσκήνιο, με τον πρώην άντρα της να τάσσεται δίπλα της και να κάνει τα πάντα για να τη βοηθήσει να γλιτώσει από τη φυλακή.

Οι εβδομαδιαίες εξελίξεις της σειράς του ΑΝΤ1, Έρωτας Φυγάς

Πέμπτη 15/2 Επεισόδιο 80

Ο Μάρκος και η Αλεξάνδρα πέρασαν διά πυρός και σιδήρου προκειμένου να είναι μαζί και τελικά τα κατάφεραν. Νιώθουν ότι πλέον έχουν ξεπεράσει τα μεγαλύτερα εμπόδια και κανείς δεν μπορεί να σκιάσει την ευτυχία τους. Ομως η χαρά τους δεν αργεί να διαταραχθεί, αφού ξεπροβάλλει μια καινούρια απειλή που θα ταράξει τις ισορροπίες. Ο Ιάσονας είναι αυτός που μαθαίνει πρώτος τα δυσάρεστα νέα, αφού λαμβάνει την κλήτευση από το εφετείο για τη δίκη της Αλεξάνδρας η οποία εκκρεμεί. Είναι κατηγορούμενη για την απόπειρα δολοφονίας εναντίον του.

Μπορεί από τότε να έχουν συμβεί πολλά και η σχέση του πρώην ζευγαριού να έχει ομαλοποιηθεί και να έχουν τραβήξει διαφορετικούς δρόμους κοινή συναινέσει, αλλά η υπόθεση που είχε πάρει τον δρόμο της δικαιοσύνης δεν έχει τελεσιδικήσει. Ο ίδιος ο Ιάσονας είναι εκείνος που αναλαμβάνει να μεταφέρει στην Αλεξάνδρα τα νέα. «Λυπάμαι. Δεν ήθελα να έρθουν έτσι τα πράγματα. Θα κάνω τα πάντα για να σε βοηθήσω. Μπορείς να βασιστείς πάνω μου», τη βεβαιώνει, όμως ο Μάρκος αμφισβητεί την αγνότητα των προθέσεών του. «Πρώτα το παίζει καλός και σου δίνει το διαζύγιο και τώρα έχει βρει ευκαιρία να μας εκδικηθεί και να σε βάλει στη φυλακή», λέει θυμωμένος στην Αλεξάνδρα που προσπαθεί να τον ηρεμήσει. Αργότερα η γυναίκα συλλαμβάνεται και οδηγείται στο κρατητήριο μέχρι τη δίκη.

Ο Στέφανος και η Μαργέτα βρίσκονται και πάλι μαζί στην Κηφισιά. Ο Στέφανος μαθαίνει όλα όσα προσπαθούσε να του κρύψει η Μαργέτα τόσο καιρό και ανησυχεί σοβαρά για εκείνη. «Επρεπε να μου το είχες πει και όχι να με αφήσεις στην άγνοια. Αν σου είχε συμβεί κάτι; Αν αυτή η γυναίκα άνοιγε το στόμα της; Αν σε παρακολουθούν;», τη ρωτάει φέρνοντάς την πρόσωπο με πρόσωπο με τη σοβαρότητα της κατάστασης. «Ολα είναι εντάξει. Ξέρω να προσέχω και είχα και τον Θύμιο που αποδείχθηκε πολύτιμος», του εξηγεί εκείνη. «Τα πράγματα μπορεί να γίνουν πιο επικίνδυνα. Δεν πρέπει να επαναπαυόμαστε», της τονίζει. «Αρκεί που τώρα είσαι κοντά μου», του λέει εκείνη τρυφερά. Στο μεταξύ η Νάντια αρχίζει σταδιακά να ανακτά τον χαμένο της δυναμισμό και αναλαμβάνει δράση προκειμένου να βοηθήσει την Αλεξάνδρα. «Θα κάνω ό,τι περνάει από το χέρι μου η Αλεξάνδρα να πέσει στα μαλακά», υπόσχεται τόσο τον Μάρκο όσο και στον Ιάσονα, που έχουν ενώσεις τις δυνάμεις τους για να βοηθήσουν τη γυναίκα που αγαπούν να αποφύγει τη φυλακή. Παράλληλα, οι άνθρωποι του παρακράτους καταφέρνουν να εντοπίσουν τον Φάνη και επιτίθενται με όπλα στο εργοστάσιο.

Παρασκευή 16/2 Επεισόδιο 81

Ο Μάρκος και ο Ιάσονας βρίσκονται για να δουν πώς θα αντιμετωπίσουν την κατάσταση. «Πραγματικά επιθυμώ να βοηθήσω. Δεν θέλω η Αλεξάνδρα να χάσει ξανά τα παιδιά της. Μην αμφισβητείς τις προθέσεις μου. Δεν είσαι ο μόνος που θέλει το καλό της. Κι εγώ τη νοιάζομαι και θέλω η κόρη μου να έχει τη μητέρα της στο πλάι της, όπως και ο Γιωργάκης», λέει ο Ιάσονας στον Μάρκο και οι δυο τους, με τη βοήθεια της Νάντιας, πασχίζουν να αθωωθεί η Αλεξάνδρα, ενώ η ίδια δεν διατηρεί πολλές ελπίδες. «Ηταν πολύ ωραίο για να είναι αληθινό», σκέφτεται η κοπέλα, που αρχίζει να απογοητεύεται για την έκβαση της υπόθεσής της. Ο Στέφανος και η Μαργέτα μαθαίνουν τα νέα για την Αλεξάνδρα και η Μαργέτα επιμένει ότι πρέπει να κάνει κάτι για να τη βοηθήσει. «Δεν μπορείς να κάνεις τίποτα αυτή τη στιγμή. Διαφορετικά θα φανερωθείς και θα κινδυνεύσεις», της τονίζει ο Παράσχος. Και έχει δίκιο. Ο Θύμιος και η Αννα υποπτεύονται ότι δύο ασφαλίτες παρακολουθούν το σπίτι της Κηφισιάς.

Δείτε επίσης: Εξέλιξη σοκ! Δυστυχώς ο γιος της Αλεξάνδρας και του Μάρκου...

Η Δήμητρα φαίνεται να κρύβει κάτι από τους υπόλοιπους, το οποίο είναι σημαντικό για την έκβαση των γεγονότων. Ο Σωκράτης με τη σειρά του στήνει παγίδα στον Μιχάλη. «Για να δεις ότι κανείς δεν τα βάζει μαζί μου, γιατρουδάκο», λέει και του κάνει μήνυση με βαριά και ψεύτικη κατηγορία. Ο Κοντογιάννης πάλι υποκρίνεται στον αρχηγό του παρακράτους πως είναι με το μέρος του, ενώ επιδιώκει να τον βγάλει από τη μέση. «Θα πληρώσετε ακριβά τον θάνατο της γυναίκα μου. Νομίζετε ότι με έχετε του χεριού σας, αλλά είστε γελασμένοι», μονολογεί. Τέλος, ο Στέφανος μαθαίνοντας και για την επίθεση κατά του Μάρκου και του Φάνη, αποφασίζει να γυρίσει στη Μεσσήνη. «Μην πας. Μπορεί να είναι επικίνδυνο», του τονίζει η Μαργέτα. «Δεν γίνεται. Αν δεν πάω, οι άλλοι θα νομίζουν ότι κρύβομαι και θα είναι χειρότερα. Πρέπει να καταλάβουν ότι δεν φοβάμαι και να πάρουν το μήνυμα ότι δεν θα αφήσουμε τον τόπο μας σας χέρια τους», είναι τα λόγια του.