Ο πρώτος από εμάς: «Τι νομίζεις ότι κάνεις;» - Ρήξη στη σχέση Κάτιας και Άλκη

Οι εβδομαδιαίες εξελίξεις της σειράς του ΑΝΤ1

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Ο πρώτος από εμάς: «Τι νομίζεις ότι κάνεις;» - Ρήξη στη σχέση Κάτιας και Άλκη

Η καινούρια διευθύντρια στο σχολείο της Έλσας δεν είναι τόσο άγνωστη στον Άλκη, με αποτέλεσμα η Κάτια να κάθεται σε αναμμένα κάρβουνα, ενώ ο Έβαν προσπαθεί να τη στρέψει εναντίον των φίλων της. Δύσκολα τα πράγματα για τους πρωταγωνιστές της σειράς του ΑΝΤ1, Ο πρώτος από εμάς.

Οι εβδομαδιαίες εξελίξεις της σειράς του ΑΝΤ1, Ο πρώτος από εμάς

Επεισόδιο 36

Ο Μάριος καλεί την Eλσα καθώς ανυπομονεί να βρεθούν για να κάνουν το μεγάλο βήμα και να προχωρήσουν τη σχέση τους. Η Μάρθα και ο Νικόλας με τη σειρά τους συνωμοτούν και προσπαθούν να πείσουν την Eλενα να υιοθετήσει ένα παιδί, ενώ ο Αλκης δεν αντέχει την αναμονή. Δεν ξέρει τι μπορεί να κάνει η Κάτια με τον Εβαν στο ίδιο σπίτι και βγάζει τα νεύρα του πάνω σε όλους. Ο Εβαν πάλι τραυματίζεται σοβαρά από τον Νικόλα. Μια νέα και όμορφη γυναίκα, η Δήμητρα, είναι η καινούρια διευθύντρια στο σχολείο της Ελσας. Και σύντομα θα αποκαλυφθεί ότι δεν είναι τόσο άγνωστη στον Αλκη.

Δείτε επίσης: Αθηνά Οικονομάκου: «Ήταν βαρύ το κλίμα...» - Αυτές ήταν οι πιο δύσκολες σκηνές της σειράς "Ο Πρώτος από Εμάς"

Επεισόδιο 37

Ο Κοσμάς είναι πολύ ευτυχισμένος με τη νέα του δουλειά. Η Σοφία τον συγχαίρει και ξαφνιάζεται όταν εκείνος της δίνει την πρώτη του επιταγή, για να ξεχρεώσει τον Νικόλα. Στο μεταξύ, η Ελσα δυσκολεύεται με τη σχέση της, καθώς όσο περνάει ο καιρός, ο Αλκης αντιπαθεί όλο και πιο πολύ τον Μάριο. Ο Εβαν είναι πλέον με νάρθηκα στο χέρι και υποστηρίζει πως ο Νικόλας τον χτύπησε επίτηδες. Προσπαθεί να στρέψει την Κάτια εναντίον των φίλων της και να την κρατήσει στο σπίτι τους. Παράλληλα, η Δήμητρα επισκέπτεται τον Αλκη στο σπίτι του και πέφτει πάνω στην Κάτια, ενώ αποκαλύπτει στον Αλκη κάτι σημαντικό από το παρελθόν. Κι ενώ αυτά συμβαίνουν, η Κάτια πνίγεται από ζήλια.