Μην αρχίζεις τη Μουρμούρα (11/2): Η Τούλα έχει επέτειο με τον Βασιλάκη - Η Ζουζού παρατάει τον Μηνά;

Τι θα δούμε απόψε (11/2) στη σειρά του ALPHA

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Μην αρχίζεις τη Μουρμούρα (11/2): Η Τούλα έχει επέτειο με τον Βασιλάκη - Η Ζουζού παρατάει τον Μηνά;

Νέο επεισόδιο ακολουθεί απόψε, Κυριακή 11 Φεβρουαρίου, το βράδυ, της σειράς Μην Αρχίζεις τη Μουρμούρα στο κανάλι του ALPHA και θα πέσει πολύ γέλιο! Πρωτοφανείς εξομολογήσεις και γκάφες ανάμεσα στους πρωταγωνιστές...

Τι θα δούμε απόψε (11/2) στη σειρά του ALPHA, Μην αρχίζεις τη Μουρμούρα

Ο Φάνης φέρνει στο σπίτι την καινούρια του κοπέλα, τη Φαίη (Θεόβη Στύλλου) και η Ζωή προσπαθεί να παραμείνει ψύχραιμη. Η Ζουζού εξομολογείται στον Βαγγέλη ότι σκοπεύει να προτείνει στον Μηνά να μετακομίσει μαζί της στο σπίτι της στο Ηράκλειο. Παράλληλα, ένας γνωστός μουσικοσυνθέτης ακούει τυχαία την Ξένια να τραγουδά σε ένα ρεμπετάδικο και την εκθειάζει. Η Ξένια χαίρεται τόσο πολύ που πιστεύει πως, μετά από αυτό, θα κάνει καριέρα τραγουδίστριας. Στο μεταξύ, η Τούλα έχει επέτειο με τον Βασιλάκη, αλλά ο Βασιλάκης είναι άφαντος. Θέλει να τον δει, να του μιλήσει, αλλά ο Ηλίας προσπαθεί να την αποτρέψει για να μην πληγωθεί.

Δείτε επίσης: Σκαραβαίος (11/2): «Εμπλέκεται γιος βουλευτή! Συνοδός πολυτελείας ήταν...» - Βρίσκουν νεκρή στη μπανιέρα χλιδάτου ξενοδοχείου νεαρή φοιτήτρια

Η αποκάλυψη του Βλαδίμηρου Κυριακίδη για τη συμπρωταγωνίστριά του

Ο γνωστός ηθοποιός, Βλαδίμηρος Κυριακίδης, που πρωταγωνιστεί από την πρώτη χρονιά, παραχώρησε μία άκρως αποκαλυπτική συνέντευξη στο περιοδικό "My TV", και μίλησε για πολλές πτυχές της σειράς, που αγνοούσαμε.

Ποιο ήταν το πρώτο πράγμα που σκεφτήκατε όταν σας είπαν ότι θα είστε ζευγάρι με την Παρθένα Χοροζίδου;

Χάρηκα πολύ. Είδαμε πολύ κόσμο ώσπου να καταλήξουμε. Από τα δοκιμαστικά με την Παρθένα Χοροζίδου είχαμε χημεία, δέσαμε αμέσως. Από την αρχή την ήξερα ως παρτενέρ μου, γιατί είναι μία φύσει και θέσει κωμική ηθοποιός. Ξέρει τι σημαίνει κωμωδία.

Πως περνάτε στα γυρίσματα;

Στα γυρίσματα περνάμε πολύ ωραία. Η Παρθένα έχει την ίδια αφοσίωση με μένα στη δουλειά. Είναι πάντα διαβασμένη, οργανωμένη και ξέρει τι έχει να κάνει. Περνάμε καλά και γελάμε πολύ, αλλά έχουμε και απίστευτη πειθαρχία στη δουλειά μας.

Κυριακίδης σύζυγος

Σας προβλημάτισε που αποχώρησε το μισό καστ μετά την ολοκλήρωση της προηγούμενης σεζόν;

Προσωπικά δεν με προβλημάτισε καθόλου. Αυτό είχε συμβεί μία φορά, με την αποχώρηση της Δάφνης Λαμπρόγιαννη. Είχαμε προβληματιστεί τότε, αλλά συζητώντας με τον αείμνηστο Δημήτρη Κοντομηνά αποφασίσαμε να συνεχίσει η σειρά και δεν πέσαμε έξω. Βρήκαμε την Κλέλια Ρένεση και όλα πήγαν περίφημα. Τώρα ήρθε η Παρθένα Χοροζίδου και νομίζω ότι θα συμβεί το ίδιο.