Οι Παγιδευμένοι (12/2): «Θέλω να γεράσουμε μαζί!» - Στήνει ρομαντική ατμόσφαιρα, γονατίζει και της κάνει πρόταση γάμου

Οι σημερινές εξελίξεις της σειράς του ΑΝΤ1

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Οι Παγιδευμένοι (12/2): «Θέλω να γεράσουμε μαζί!» - Στήνει ρομαντική ατμόσφαιρα, γονατίζει και της κάνει πρόταση γάμου

Στο σημερινό 12/2 επεισόδιο της σειράς, Οι παγιδευμένοι, το ταξίδι που έκανε έκπληξη ο Δημήτρης στην Aννα τη βρίσκει απροετοίμαστη, καθώς νιώθει ενοχές για το μυστικό που του κρύβει και φοβάται για το πώς θα αντιδράσει ο Δημήτρης όταν και αν μάθει την αλήθεια.

Οι σημερινές εξελίξεις της σειράς του ΑΝΤ1, Οι Παγιδευμένοι

Επεισόδιο 33

Οι σκέψεις της δεν την αφήνουν να ησυχάσει και να χαρεί τη στιγμή. Εκείνος είναι ανυποψίαστος για το τι της συμβαίνει. Την ίδια στιγμή, ο Σταύρος κάνει το μεγάλο βήμα με την Αγγελική και της κάνει ξανά πρόταση γάμου. «Θέλω να είμαστε για πάντα μαζί. Να γεράσουμε μαζί. Ξέρω ότι ίσως φοβάσαι να κάνεις το επόμενο βήμα, αλλά η ζωή είναι μικρή και πρέπει να τη ζήσουμε με τον άνθρωπο που αγαπάμε. Κι εγώ αγαπώ εσένα», της λέει. Εκείνη κλαίει. «Μην κλαις. Θες να παντρευτούμε;», τη ρωτάει κι εκείνη πλέον αφήνει τις όποιες αναστολές της και δέχεται.

Η Αννα τηλεφωνεί κρυφά στον Ανδρέα, από το ταξίδι της με τον Δημήτρη της στη λίμνη Δόξα. «Μην πεις ποια είμαι. Θέλω να ψάξεις αν ο Αλέκος έχει κάποια ανάμειξη στην υπόθεση του Ακη», του ζητάει κι εκείνος κάνει κάτι παράτολμο. Πηγαίνει στο γραφείο του και αρχίζει να ψάχνει. Στα σκουπίδια βρίσκει ένα ματωμένο χαρτομάντιλο. Εκείνη όμως την ώρα τον πιάνει στα πράσα ο Χατζής. «Τι κάνεις εδώ;», τον ρωτάει, αλλά ο Ανδρέας δεν τα χάνει ούτε λεπτό. Το αντίθετο μάλιστα. «Εσύ να μου πεις πού ήσουν την ημέρα του φόνου του Ακη», του ανταπαντά. «Αν δεν μου πεις θα σε καλέσω στο τμήμα», του αναφέρει. Στο μεταξύ η Αννα και ο Δημήτρης περνούν όμορφες στιγμές και προσπαθούν να απομακρυνθούν από τα προβλήματα, όταν ένα μήνυμα που θα πάρει ο Δημήτρης θα ανατρέψει τα πάντα.

Δείτε επίσης εδώ το αυριανό 13/2 επεισόδιο!