Η γη της ελιάς (13/2): «Αυτό το μωρό είναι δικό μου και μόνο δικό μου» - Την πετάει με το ζόρι έξω από το μαιευτήριο

Οι σημερινές εξελίξεις της σειράς του MEGA

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Η γη της ελιάς (13/2): «Αυτό το μωρό είναι δικό μου και μόνο δικό μου» - Την πετάει με το ζόρι έξω από το μαιευτήριο

Στο σημερινό 13/2 επεισόδιο της σειράς Γη της ελιάς, ο Δημοσθένης θέλει να κρατήσει το μωρό μόνο δικό του και να μην έχει κανένα δικαίωμα η Ξένια, ενώ από την άλλη η Αφροδίτη δεν έχει καμία υποψία για την απιστία του Χρήστου, παρά τις προειδοποιήσεις της φίλης της.

Οι σημερινές εξελίξεις της σειράς του MEGA, Η γη της ελιάς

Επεισόδιο 97

Στο μεταξύ ο Ορέστης συναντάει τη Δήμητρα και της λέει: «Θέλω να ξέρεις ότι σε έχω ξεπεράσει και πλέον σε βλέπω φιλικά. Δεν μπορώ όμως να συγχωρήσω τον Κουράκο και να πω ότι δεν έγινε τίποτα. Συγγνώμη, αλλά εξακολουθώ να πιστεύω ότι πρόδωσε τη φιλία μας».

Ο Χρήστος και η Αριάδνη συνεχίζουν τις μυστικές συναντήσεις και ζουν τον έρωτά τους, με την Αφροδίτη να μην υποψιάζεται κάτι. Ο Δημοσθένης πηγαίνει καθημερινά στο μαιευτήριο και βλέπει το μωρό στη θερμοκοιτίδα, αλλά κάτι δεν του αρέσει στη στάση της Ξένιας, καθώς τη βλέπει να έχει αναπτύξει ιδιαίτερα τρυφερή σχέση με το μωρό και απαιτεί την απομάκρυνσή της: «Ακου, δεν θα ξαναπατήσεις το πόδι σου εδώ. Τα έχουν αναλάβει όλα στο μαιευτήριο. Μόνο όταν είναι να βγει το μωρό θα εμφανιστείς για να το πάρεις και να μου το παραδώσεις», της ξεκαθαρίζει.

Δείτε επίσης: Το τραγικό τέλος κεντρικής πρωταγωνίστριας - Τινάζει τα μυαλά της στον αέρα μπροστά σε όλους

Στο μεταξύ η Δήμητρα μπαίνει πάλι κρυφά στο σπίτι του Ρουσσέα προκειμένου να ψάξει για στοιχεία, αλλά μια ξαφνική επιστροφή θα την εγκλωβίσει εκεί μέσα και θα βρεθεί μπροστά στον τεράστιο κίνδυνο να την ανακαλύψουν. Παράλληλα η Αρετή μαθαίνει από τον Πότη ότι η γυναίκα του Τάσου γύρισε μετά από τα παρακάλια του: «Γονατιστός έπεσε στα πόδια της να ξαναγυρίσει», της λέει και η Αρετή, από την ταραχή της, λιποθυμάει μέσα στο καφενείο: «Τι έκανες, ρε συ Πότη, έλεος. Μια φορά δεν μπορείς να κρατήσεις το ρημάδι σου κλειστό; Θα μας μείνει εδώ μέσα», του λέει η Αννα εκνευρισμένη.

Δείτε επίσης: Η Χάιδω θάβει και δεύτερο παιδί - Αυτό είναι το τραγικό τέλος του Φίλιππου