Η γη της ελιάς: Το τραγικό τέλος κεντρικής πρωταγωνίστριας - Τινάζει τα μυαλά της στον αέρα μπροστά σε όλους

Αυτοκτονεί για να σώσει τους γύρο της

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Η γη της ελιάς: Το τραγικό τέλος κεντρικής πρωταγωνίστριας - Τινάζει τα μυαλά της στον αέρα μπροστά σε όλους

Η σειρά Γη της ελιάς παίζει για τρίτη χρονιά φέτος μέσα από την συχνότητα του MEGA. Και μπορεί πολλοί να σχολιάζουν αρνητικά το γεγονός πως την έχουν "τραβήξει από τα μυαλά" και πως "έχει κουράσει", ωστόσο στα επόμενα επεισόδια έρχονται συνταρακτικές εξελίξεις.

Ήδη με αποκλειστικό μας σας έχουμε αποκαλύψει πως ο Φίλιππος θα βρει τραγικό θάνατο (δείτε πως). Η Χάιδω θα θάψει και το δεύτερο παιδί της και το φταίξιμο θα είναι δικό της, καθώς θέλοντας να εκδικηθεί για την δολοφονία της κόρης της, έβαλε και το γιο της σε κίνδυνο.

Αυτή όμως δεν θα είναι η πιο τραγική δολοφονία! Ακόμα μια - σύμφωνα με ρεπορτάζ που έχουν κυκλοφορήσει - θα πεθάνει με έναν σοκαριστικό τρόπο, καθώς η ζωή της θα βρεθεί σε κίνδυνο και αν δεν πεθάνει θα κινδυνεύσουν και οι γύρο της...

Αυτή η πρωταγωνίστρια αυτοκτονεί στην Γη της ελιάς, τινάζοντας τα μυαλά της στον αέρα

Πρόκειται για μια πρωταγωνίστρια που έχει ρισκάρει πολλές φορές την ζωή της για την δουλειά της! Ναι καλά καταλάβατε, ο λόγος για την Δήμητρα η οποία έχει αναλάβει μια πολύ δύσκολη υπόθεση παρακολούθησης έπειτα από εντολή των ανωτέρων της.

Δείτε επίσης: Μαζεύει τα πράγματα της και φεύγει - Αποχωρεί από την Μάνη κεντρική πρωταγωνίστρια

Όπως έχουμε παρακολουθήσει μέχρι στιγμής, η Δήμητρα έχει αναλάβει την υπόθεση του Ρουσσέα και τον παρακολουθεί μεταμφιεσμένη. Ωστόσο, μια μέρα που θα χρειαστεί να μπει κρυφά μέσα στο σπίτι του με σκοπό να ψάξει πληροφορίες, θα την πιάσουν στα πράσα.

Η γη της ελιάς Δήμητρα θάνατος

Μπορεί στην αρχή να αντισταθεί, ωστόσο, οι άντρες του Ρουσσέα θα την αφοπλίσουν και θα την πάνε αμέσως στο υπόγειο όπου θα βρίσκεται ο μαφιόζος μαζί με τον Δημοσθένη. Θα την περιμένουν για να τους αποκαλύψει ποιος την έβαλε να τους παρακολουθεί αλλά και περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το τι γνωρίζει η αστυνομία για τις παράνομες επιχειρήσεις τους.

Δείτε επίσης σούπερ αποκλειστικό: Μένει έγκυος και κάνει κρυφά έκτρωση

Η Δήμητρα ωστόσο, που είναι αφοσιωμένη στην Αστυνομία και δεν θέλει να προδώσει τους γύρο της θα προβεί σε μια σοκαριστική κίνηση! Για να μην πάθει κανένας κακό εξαιτίας της, θα αρπάξει το όπλο ενός μπράβου του Ρουσσέα και θα αυτοκτονήσει τινάζοντας τα μυαλά της στον αέρα μπροστά σε όλους.

Έτσι θα γραφτεί το τέλος της στην σειρά Γη της ελιάς, σύμφωνα με ρεπορτάζ που έχουν κυκλοφορήσει, ωστόσο δεν είναι επιβεβαιωμένο!