Η γη της ελιάς (8/2): Μαζεύει τα πράγματα της και φεύγει - Αποχωρεί από την Μάνη κεντρική πρωταγωνίστρια

Οι σημερινές εξελίξεις της σειράς του MEGA

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Η γη της ελιάς (8/2): Μαζεύει τα πράγματα της και φεύγει - Αποχωρεί από την Μάνη κεντρική πρωταγωνίστρια

Πολλές εντάσεις θα σημειωθούν στο σημερινό 8/2 επεισόδιο της σειράς του MEGA, Η γη της ελιάς. Η σχέση Χρήστου - Αφροδίτης κινδυνεύει, ενώ από την άλλη η Ιουλία ετοιμάζεται για τη μετακόμισή της στην Αθήνα. Τι θα δούμε απόψε;

Οι σημερινές εξελίξεις της σειράς του MEGA, Η γη της ελιάς

Επεισόδιο 94

Οι ετοιμασίες για τον αρραβώνα του Αποστόλη και της Αναστασίας ολοκληρώνονται και η μεγάλη μέρα έρχεται, όπου γίνονται οι αρραβώνες στο σπίτι της Αθηνάς και όλοι οι φίλοι και οι συγγενείς πηγαίνουν στη χαρά του ζευγαριού για να τους ευχηθούν. Την ίδια στιγμή η Ισμήνη καλεί την Αριάδνη στο σπίτι της. «Θέλω να μου πεις την αλήθεια. Συμβαίνει κάτι ανάμεσα σε σένα και τον ξάδελφό μου;», τη ρωτάει ευθέως και η Αριάδνη έρχεται σε πάρα πολύ δύσκολη θέση, αλλά η Ισμήνη καταλαβαίνει αμέσως την αλήθεια και φοβάται τα χειρότερα.

Δείτε επίσης: Γη της ελιάς: Σούπερ αποκλειστικό - Μένει έγκυος και κάνει κρυφά έκτρωση

Την ίδια ώρα η Ιουλία ετοιμάζεται για τη μετακόμισή της στην Αθήνα, ενώ ο Στάθης παραμένει αρνητικός: «Επιμένω να μείνεις εδώ. Δεν ξέρω, θα με φάει η αγωνία να ξέρω ότι είσαι μόνη σου εκεί», της λέει. Στο μεταξύ η Αριάδνη λέει στον Χρήστο τι έγινε κι εκείνος έξαλλος πηγαίνει στην Ισμήνη: «Απαιτώ να μην ανακατευτείς ξανά στη ζωή μου κι επίσης να αφήσεις ήσυχη την Αριάδνη. Δεν σου πέφτει λόγος», της ξεκαθαρίζει και φεύγει.

Η Αμαλία ζητάει τα ρέστα από τον Μάνο και τη Μαρίνα για τη συμπεριφορά τους τον τελευταίο καιρό κι αυτός της παραδέχεται: «Ε ναι, ρε Αμαλία, δεν αντέχεσαι πια. Δεν θέλουμε να σε βλέπουμε μπροστά μας, κορίτσι μου. Μας γυρνάνε τ’ άντερα. Το κατάλαβες;», είναι τα λόγια του.

Δείτε επίσης: Η Χάιδω θάβει και δεύτερο παιδί - Αυτό είναι το τραγικό τέλος του Φίλιππου

Στο μεταξύ, μετά από όσα έχουν προηγηθεί, ο Χρήστος μαλώνει με τον Κωνσταντίνο και την Ισμήνη, επειδή ανακατεύονται στη ζωή του. Την ίδια στιγμή η Ασπασία βρίσκει σπίτι προς αγορά, ενώ ο Δημοσθένης συνεχίζει να την παρακαλάει: «Ασπασία, άσε τις βλακείες με τα σπίτια. Εχεις σπίτι, δεν χρειάζεσαι άλλο. Σε παρακαλώ γύρισε πίσω», αλλά εκείνη δεν ακούει λέξη. Η Ιουλία μαζεύει τα πράγματά της κι αφού χαιρετάει τους αγαπημένους της, φεύγει για την Αθήνα. Μαζί της φυσικά είναι και ο Στάθης, ο οποίος τη βοηθάει για να μετακομίσει.

Δείτε επίσης: Γη της ελιάς: «Ρε άντε στο διάολο» - Η Ειρήνη μαθαίνει πως είναι αδερφή του Φίλιππου!