Οι παγιδευμένοι (13/2): Βίντεο που τους "καίει" όλους - Η στιγμή που πετάνε το πτώμα του στην χωματερή

Οι σημερινές εξελίξεις της σειράς του ΑΝΤ1

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Οι παγιδευμένοι (13/2): Βίντεο που τους

Στο σημερινό 13/2 επεισόδιο της σειράς, Οι παγιδευμένοι, ο Δημήτρης ταράζεται όταν λαμβάνει ένα e- mail από άγνωστο αποστολέα, το οποίο ανατρέπει ριζικά τα δεδομένα που είχαν μέχρι στιγμής για την υπόθεση του Ακη.

Οι σημερινές 13/2 εξελίξεις της σειράς του ΑΝΤ1, Οι παγιδευμένοι

Επεισόδιο 34

Αυτό γράφει: «Ο Ακης δεν σκοτώθηκε από τον Γεράσιμο, αλλά από τη Λίνα». Δεν λέει τίποτα στην Αννα για να μην την ταράξει. Ωστόσο, το προωθεί στον Ανδρέα και τον Σταύρο, οι οποίοι αναλαμβάνουν να το διερευνήσουν μυστικά. Στο μεταξύ, στην υπόθεση του Φαίδωνα, η Αγγελική βρίσκει τη γυναίκα και το παιδί του. Οπως την ενημερώνει, η γυναίκα είχε φύγει μακριά του επειδή την κακοποιούσε και δεν ήθελε το παιδί της να ζει σε αυτή τη βία. Ετσι προσπάθησε να σβήσει τα ίχνη της. Κι ενώ αυτά συμβαίνουν, η Χρύσα πηγαίνει μαζί με τον Περικλή στον… ειδικό που θα βγάλει πλαστό διαβατήριο για την κόρη της προκειμένου να διαφύγει στο εξωτερικό και να αποφύγει τη φυλακή.

Στην εισαγγελία όλοι συγχαίρουν τον Σταύρο και την Αγγελική για τον επικείμενο γάμο τους. Το ζευγάρι δείχνει πολύ ευτυχισμένο. Την ίδια στιγμή, η Χρύσα συναντάει τον Περικλή και τον ευχαριστεί για τη βοήθειά του. «Είσαι πολύ σημαντική για μένα. Ολα τακτοποιήθηκαν», της αναφέρει κι εκείνη του δίνει τα χρήματα.

Αργότερα ο Σταύρος βρίσκεται με τον Ανδρέα: «Η Λίνα είναι ένα γλυκό κορίτσι. Είναι δυνατόν; Μπορεί να σκότωσε τον Ακη;», αναρωτιέται ο Ανδρέας. «Ποιος θέλει να μάθει τον πραγματικό δολοφόνο; Τι συμφέρον έχει; Δεν μπορούμε να καθόμαστε έτσι. Πρέπει να βρούμε ποιος έστειλε το μήνυμα», του λέει ο Σταύρος. Οι δυο τους πηγαίνουν στη φυλακή και βρίσκουν τον Γεράσιμο. «Λάβαμε ένα μήνυμα. Λέει ότι δεν είσαι εσύ ο δολοφόνος», του αναφέρει ο εισαγγελέας. «Τότε αφήστε με να φύγω», τους απαντάει εκείνος. «Λένε πως είναι άλλο το άτομο που τον σκότωσε», συνεχίζει ο Σταύρος. «Ποιος θέλει να πάει φυλακή στη θέση μου;», αναρωτιέται ο ηλικιωμένος άντρας. «Η Λίνα. Πήρες το φταίξιμο για τη Λίνα;», τον ρωτάει. «Κανείς δεν θέλει να περάσει τις τελευταίες του μέρες στη φυλακή. Δεν είναι καν συγγενής μου. Αφησα την εγγονή μου για να είμαι εδώ; Εγώ σκότωσα τον Ακη. Δεν υπάρχει άλλη αλήθεια», είναι η απάντηση του Γεράσιμου.

Δείτε επίσης: «Ό,τι δε λύνεται κόβεται...» - Γεμάτη ερωτηματικά η ξαφνική αποχώρηση από την σειρά του ΑΝΤ1

Ο Θοδωρής, προκειμένου να του αποκαλύψει ποιος άλλος γνωρίζει την αλήθεια για τη δολοφονία του Ακη, απάγει με τη βοήθεια μπράβων τον Μίλτο και τον κρατά. «Ξέρω ότι εσύ με έστειλες στην ταράτσα. Και οι δύο το ξέρουμε. Είδες ότι σκοτώθηκε ο Ακης», του φωνάζει. «Τα κατάλαβες όλα. Μπράβο», του αποκρίνεται εκείνος με ειρωνεία. «Ποιος άλλος ξέρει γι’ αυτό;», τον ρωτάει ο Θοδωρής. Αυτό που έχει στα χέρια του ο Μίλτος θα τον παγώσει και θα ανατρέψει τα πάντα. Είναι ένα βίντεο που έχουν καταγραφεί τα πάντα, από τους τσακωμούς στην ταράτσα, τον φόνο του Ακη μέχρι τη στιγμή που ο Γεράσιμος πετάει το πτώμα στη χωματερή.