Έρωτας Φυγάς: Θρήνος για την Αλεξάνδρα - Με αυτό τον τραγικό τρόπο πεθαίνει ο Μάρκος

Τελικά ο θάνατος θα τους χωρίσει!

Έρωτας Φυγάς: Θρήνος για την Αλεξάνδρα - Με αυτό τον τραγικό τρόπο πεθαίνει ο Μάρκος

Τραγικές θα είναι οι εξελίξεις στη σειρά Έρωτας Φυγάς που προβάλλεται πλέον μέσα από την συχνότητα του ΑΝΤ1! Η Αλεξάνδρα και ο Μάρκος είναι πολύ ευτυχισμένοι και τίποτα δεν φαίνεται να μπορεί πια να σταθεί εμπόδιο στον έρωτά τους. Όμως η μοίρα δεν έχει πει την τελευταία της λέξη.

Με τον πιο δραματικό τρόπο ολοκληρώνεται ο μεγάλος έρωτας της Αλεξάνδρας και του Μάρκου αφού τελικά ο μόνος που καταφέρνει να τους χωρίσει είναι ο θάνατος. Το ζευγάρι χαίρεται την ελευθερία του ανενόχλητο και χωρίς να δίνει σημασία στα λόγια του κόσμου. Ο Ιάσονας προσπαθεί να συνεχίσει τη ζωή του με την Αρτεμη, με την οποία έχει έρθει πιο κοντά. Η Ευγενία με τη σειρά της έχει κι εκείνη προσαρμοστεί στα νέα δεδομένα. Το γεγονός ότι ο Μάρκος και η Αλεξάνδρα δεν έφυγαν από τη Μεσσήνη και δεν έχουν πάρει μακριά της τον γιο της, τής είναι αρκετό.

Μια μέρα που βρίσκεται με τον Στεφανάκο στο σπίτι του Παράσχου συμβαίνει ένα τραγικό γεγονός που θα προκαλέσει ντόμινο καταστάσεων. Της πέφτει το παιδί από τον καναπέ. Τρομοκρατημένη τηλεφωνεί στον Μάρκο που είναι στο εργοστάσιο, λέγοντάς του ότι το παιδί τους έχει χτυπήσει άσχημα στο κεφάλι και ότι το πάει στο νοσοκομείο. Εκείνος παίρνει το αμάξι και τρέχει να τους βρει. Ομως καθώς κινείται με μεγάλη ταχύτητα, χάνει τον έλεγχο του αμαξιού. Την ίδια ώρα ο Ιάσονας έχει πάει να πάρει την Αλεξάνδρα για να την πάει στο Κιάρι να δει τη μικρή Μυρσίνη. Ξαφνικά βλέπουν το αυτοκίνητο του Μάρκου να τους προσπερνά και μετά από λίγο να πέφτει στον γκρεμό. Ο Ιάσονας τρέχει να τον απεγκλωβίσει από τα συντρίμμια λίγο πριν το αυτοκίνητο πάρει φωτιά από τη διαρροή βενζίνης. Με την Αλεξάνδρα τον πηγαίνουν στο νοσοκομείο.

Από την Κωνσταντίνα Γαρνέλη

Έρωτας Φυγάς: Η συγχώρεση

Πως πεθαίνει ο Μάρκος στον έρωτα Φυγά

Δείτε επίσης: Έρωτας Φυγάς: Τον πυροβολεί εν ψυχρώ κοιτώντας τον στα μάτια - Εκείνος της φωνάζει «Τι πας να κάνεις;»

Ο Μιχάλης κάνει τα πάντα για να κρατηθεί ο Μάρκος στη ζωή. Ο Στέφανος και ο Φάνης ενημερώνονται σπεύδουν κι εκείνοι στο νοσοκομείο. Η Αλεξάνδρα δεν φεύγει λεπτό από το πλευρό του και προσεύχεται με όση δύναμη έχει να σωθεί.

Ιάσονας και Μάρκος έχουν για πρώτη φορά την ευκαιρία να μιλήσουν με ειλικρίνεια και συγχωρούν ο ένας τον άλλον για όλα. Οι ώρες εξακολουθούν να είναι εφιαλτικές και δυστυχώς ο Μάρκος δεν τα καταφέρνει και πεθαίνει. Η Αλεξάνδρα διαλύεται αφού δεν μπορεί να πιστέψει ότι έχασε τον αγαπημένο της και ο θρήνος της είναι μεγάλος. Ομως πρέπει να είναι δυνατή για χάρη των παιδιών της. Στο πλευρό της θα σταθεί ο Ιάσονας με ανιδιοτέλεια και πραγματικό ενδιαφέρον.

Αλλαγή σχεδίων από τους δημιουργούς της σειράς

Υστερα από το θρίλερ της μεταγραφής τού «Ερωτα φυγά» από το OPEN στον ΑΝΤ1 και μετά από πολλές και σκληρές διαπραγματεύσεις, ο κύβος ερρίφθη οριστικά για το μέλλον του. Η παραγωγή που αγαπήθηκε από το τηλεοπτικό κοινό, τελικά δεν θα συνεχίσει με τον τρίτο κύκλο της και θα ολοκληρωθεί στις αρχές Ιουνίου. Το γεγονός ότι το ΕΚΟΜΕ θέτει νέα όρια στη χρηματοδότηση των σειρών από εδώ και στο εξής αλλά και η μέτρια πορεία της σειράς, συντελούν στην απόφαση του καναλιού να μη δώσει το πράσινο φως.

Το μεγάλο φινάλε θα γραφτεί στο 110ο επεισόδιο, όπως ήταν προγραμματισμένο. Σε περίπτωση που η απόφαση ήταν διαφορετική και υπήρχε έγκριση για του χρόνου, οι εξελίξεις θα είχαν δρομολογηθεί αλλιώς με τον Μάρκο φυσικά να ζει και να συνεχίζει να παλεύει για την Αλεξάνδρα και τον έρωτά τους.