Γη της ελιάς: Εφιαλτικές στιγμές για τον Κωνσταντίνο - Τραγωδία για την Ισμήνη και την μικρή τους κόρη

Τρόμος στην οικογένεια!

Γη της ελιάς: Εφιαλτικές στιγμές για τον Κωνσταντίνο - Τραγωδία για την Ισμήνη και την μικρή τους κόρη

Ο τρόμος, η αγωνία και το ένοχο παρελθόν του Κωνσταντίνου επιστρέφουν πολύ πιο επικίνδυνα από κάθε άλλη φορά. Η ζωή του όσο και η οικογενειακή του γαλήνη κινδυνεύουν κι αυτή τη φορά ο Κωνσταντίνος θα κάνει τα πάντα για να προφυλάξει τη γυναίκα του και το παιδί του. Το περιοδικό TiVi Σίριαλ μας αποκαλύπτει αποκλειστικά τι θα δούμε στα επόμενα επεισόδια της σειράς του Mega, Γη της ελιάς!

Όπως ήδη έχουμε δει, ο Κωνσταντίνος έχει αρχίσει να δέχεται κάποια περίεργα τηλεφωνήματα. Στην αρχή χωρίς να του μιλάνε, αλλά μετά γίνονται πιο ξεκάθαρα. Ο ίδιος έχει αρχίσει να χάνει τον ύπνο του καθώς φοβάται ότι το παρελθόν του δεν τον έχει αφήσει τελικά. Φυσικά, η Ισμήνη έχει αρχίσει να βλέπει κάποιες αντιδράσεις του και τον ρωτάει: «Κωνσταντίνε, συμβαίνει κάτι; Ποιος ήταν στο τηλέφωνο;», αλλά εκείνος βρίσκει πάντα μια δικαιολογία.

Λίγο αργότερα κι επειδή αυτές οι ενοχλήσεις έχουν γίνει πιο έντονες, ο Κωνσταντίνος αποφασίζει να μιλήσει στον Δημοσθένη: «Δεν σου είπα να μείνεις μακριά μου και μακριά από την οικογένειά μου; Τι θέλεις επιτέλους;», τον ρωτάει και ο Δημοσθένης τον κοιτάζει με απορία: «Πας καλά; Πότε σε ενόχλησα και δεν το ξέρω; Βρε, δεν με παρατάς, έχω τα δικά μου τώρα, με σένα θα ασχολούμαι;», του λέει.

Δείτε επίσης: Η γη της ελιάς: Το τραγικό τέλος κεντρικής πρωταγωνίστριας - Τινάζει τα μυαλά της στον αέρα μπροστά σε όλους

Ο Κωνσταντίνος καταλαβαίνει ότι πλέον δεν έχει να κάνει με τον Δημοσθένη, αλλά με κάποιους άλλους κακοποιούς που έχουν πλέον αυτονομηθεί κι εκεί φοβάται ακόμα περισσότερο. Μπορεί η Ισμήνη να έχει μάθει κάποια πράγματα για το ένοχο παρελθόν του, αλλά δεν ξέρει όλη την αλήθεια, ούτε φυσικά το μέγεθος των πράξεών του. Επίσης εκείνος που δεν ξέρει απολύτως τίποτα είναι ο Λυκούργος, καθώς η Ισμήνη είχε φροντίσει να μην εκθέσει τον άντρα της στα μάτια του πατέρα της.

Τώρα όμως τα πράγματα είναι πολύ πιο δύσκολα. Ο Κωνσταντίνος πλέον δέχεται ξεκάθαρα απειλές τόσο για τη γυναίκα του όσο και για το παιδί του και φυσικά κάνει ό,τι μπορεί για να προστατέψει και τις δύο, χωρίς βέβαια να ενημερώσει την Ισμήνη.

Όπως θα δούμε όμως στη συνέχεια, τα πράγματα θα γίνουν ακόμα πιο άγρια, η Ισμήνη και η μικρή όντως θα πέσουν στα χέρια κακοποιών και ο Κωνσταντίνος δεν πρόκειται να σταματήσει μπροστά σε κανένα κίνδυνο, προκειμένου να βοηθήσει τη γυναίκα του και το παιδί του. Πρόκειται για μια ιστορία που θα δούμε να ξετυλίγεται στο αμέσως επόμενο διάστημα και που θα μπλέξει πολλούς ήρωες ακόμα, όπως τον Λυκούργο που θα αναγκαστεί λόγω των καταστάσεων να μάθει την αλήθεια για τον γαμπρό του.

Γη της ελιάς: Η απελευθέρωση της Δήμητρας και το μυστικό που κρύβει από τον Κουράκο

Η Δήμητρα από την Γη της ελιάς

Η Δήμητρα κάνει το μοιραίο λάθος. Αφήνει ίχνη στο υπόγειο των εμπόρων ναρκωτικών και εκείνοι βάζουν κρυφές κάμερες και τη συλλαμβάνουν επ’ αυτοφώρω. Φυσικά, η αποστολή που έχει αναλάβει τινάζεται στον αέρα κι εκείνη βρίσκεται δεμένη και με ένα όπλο να τη σημαδεύει, στα χέρια των αδίστακτων κακοποιών. Εκεί βασανίζεται πολύ σκληρά μέχρι να αποκαλύψει τον ρόλο της και την αληθινή της ταυτότητα.

Την ίδια στιγμή, η έλλειψη επικοινωνίας μαζί της αρχίζει να βάζει υποψίες και φόβο τόσο στην αστυνομία όσο και στον Κουράκο. Λίγο αργότερα και αφού διαπιστώνουν ότι η Δήμητρα βρίσκεται στα χέρια τους, κάνουν μια τεράστια επιχείρηση και την απελευθερώνουν. Στο μεταξύ, η Δήμητρα τις επόμενες ημέρες φέρεται περίεργα στον αστυνόμο και τον αποφεύγει συστηματικά, ενώ δείχνει κάτι να τη βασανίζει. Φυσικά, δεν λέει σε κανέναν το μυστικό της, που δεν είναι άλλο από την εγκυμοσύνη της. Η Δήμητρα είναι έγκυος, αλλά κάνει έκτρωση και μετά το αποκαλύπτει στον Γιώργη, ο οποίος μόλις το ακούει καταρρέει.

Δείτε επίσης: Γη της Ελιάς: «Δεν θα βγεις ζωντανή από εδώ» - Σφαδάζει στα χέρια κακοποιών η Δήμητρα