Σασμός: Αποκλειστικό! Η Θοδώρα παντρεύεται τον Τόλη

Δέχεται την πρόταση γάμου και αποφασίζει να υιοθετήσουν παιδί

Σασμός: Αποκλειστικό! Η Θοδώρα παντρεύεται τον Τόλη

Τo μωρό που θα βρεθεί στα επόμενα επεισόδια του «Σασμού» στην πόρτα του παπα-Μιχάλη, θα φέρει την ανατροπή στους ήρωες της Ανω Ποριάς και ειδικά στην ζωή της Θοδώρας....

Από την Κατερίνα Παπαγιαννοπούλου

Ενα μωρό θα κάνει την εμφάνισή του στην Ανω Ποριά, στα επόμενα επεισόδια της σειράς, και πιο συγκεκριμένα θα το βρει ο παπα-Μιχάλης έξω από την πόρτα του. Οπως θα δούμε, αρχικά η σκέψη της Κατερίνας, της γυναίκας του, θα είναι να το κρατήσει η ίδια καθώς ο Θεός δεν έστειλε ποτέ το δικό τους, όταν όμως οι ήρωες της Ανω Ποριάς μπουν στην διαδικασία να το σκεφτούν πιο καθαρά και με ψυχραιμία, θα συνειδητοποιήσουν πως μόνο ένας άνθρωπος στο χωριό είναι σε θέση να το υιοθετήσει.

Πιο συγκεκριμένα, η Καλλιόπη θα σκεφτεί πως το αγοράκι αυτό πρέπει να μεγαλώσει δίπλα σε έναν νέο άνθρωπο που θέλει να δώσει την αγάπη του σε ένα μωρό και μοιραία θα της έρθει στο νου η Θοδώρα καθώς δύο φορές στο παρελθόν προσπάθησε να γίνει μητέρα, αλλά δεν τα κατάφερε. Τόσο ο Αντώνης Φραγκιαδάκης όσο και ο παπάς θα βρουν την ιδέα της περίφημη, όμως θα καταλήξουν πως όσο έτοιμη κι αν είναι η Θοδώρα να γίνει μητέρα, οι Αρχές δεν θα της το εμπιστευτούν αφού δεν είναι παντρεμένη. Ετσι θα αρχίσουν όλοι να σκέφτονται ποιος θα ήταν ο ιδανικός σύντροφος για την κοπέλα.

Δείτε επίσης: Τον ξεθάβουν και το πτώμα του μαρτυρά την αλήθεια

Ο Παντελής γίνεται έξαλλος με τον γάμο Θοδώρας και Τόλη στον Σασμό

Σασμός Θοδώρα Τόλης παντρεύονται

Ο Τόλης θα βρεθεί στο σπίτι της οικογένειας Αγγελάκη και χωρίς να χάσει καιρό θα ζητήσει το χέρι της Θοδώρας από την Αννα και τον Παντελή, που θα αγριέψει με την πρότασή του. «Λυπάμαι που δεν εκτιμάς την προσφορά μου. Εγώ έκανα αυτή τη σκέψη για να βοηθήσω τη Θοδώρα να πραγματοποιήσει το όνειρό της να γίνει μητέρα, αλλά απ’ ό,τι φαίνεται σε αυτό το σπίτι με θεωρείτε αμελητέο, δεν πειράζει. Καλή τύχη», θα πει ο Τόλης και θα φύγει από το σπίτι τους με κατεβασμένα μούτρα.

Δείτε επίσης: Ο Αστέρης χαροπαλεύει - Οι γιατροί του ανακοινώνουν πως θα πεθάνει

Η Θοδώρα παρά τη αντίδραση του πατέρα της, θα του υποσχεθεί πως θα το σκεφτεί και μάλιστα θα ζητήσει λίγο αργότερα και τη συμβουλή του παπα-Μιχάλη. Εκείνος με τη σειρά του θα της πει να απευθυνθεί στον Γιώργο που την αγαπάει ακόμα αλλά η κοπέλα που έχει πονέσει πολύ στο παρελθόν, δεν θα θέλει να φέρει τον πρώην της σε δύσκολη θέση.

Ετσι, πηγαίνει και βρίσκει τον Τόλη και μάλιστα στην αρχή προσπαθεί να του δικαιολογήσει τον Παντελή. «Πικρά θα μετανιώσει τα λόγια του ο πατέρας σου. Αυτό όμως ήρθες να κάνεις εδώ; Να μου τον δικαιολογήσεις;». Εκείνη θα του πει πως τον συνάντησε για να μιλήσουν για κάτι πιο σημαντικό. Τότε θα τη ρωτήσει: «Τι είναι πιο σημαντικό από την αξιοπρέπειά μου;». Και η Θοδώρα θα του πει: «Ο γάμος μας!».

Ο Γιώργος που θα μάθει λίγο αργότερα τι σκοπεύει να κάνει η αγαπημένη του, θα τη σταματήσει με κάθε τρόπο...

Βέβαια, όπως σας έχουμε αποκαλύψει η Θοδώρα τελικά θα τα βρει με τον Γιώργο και θα υιοθετήσουν μαζί το μωράκι - δείτε το αποκλειστικό.