Διπλό θανατικό στον Έρωτα Φυγά: Ο ένας πεθαίνει κατά λάθος και η άλλη δολοφονείται!

Εφιαλτικές στιγμές λίγο πριν το τέλος τους

Διπλό θανατικό στον Έρωτα Φυγά: Ο ένας πεθαίνει κατά λάθος και η άλλη δολοφονείται!

Τα πάνω κάτω θα έρθουν στα επόμενα επεισόδια της σειράς Έρωτας Φυγάς! Η Αλεξάνδρα και ο Μάρκος είναι πολύ ευτυχισμένοι και τίποτα δεν φαίνεται να μπορεί πια να σταθεί εμπόδιο στον έρωτά τους. Η Νότα, από την άλλη, έχει χάσει πλέον τα λογικά της και γίνεται πιο επικίνδυνη από ποτέ.

Υστερα από το θρίλερ της μεταγραφής τού «Ερωτα φυγά» από το OPEN στον ΑΝΤ1 και μετά από πολλές και σκληρές διαπραγματεύσεις, ο κύβος ερρίφθη οριστικά για το μέλλον του. Η παραγωγή που αγαπήθηκε από το τηλεοπτικό κοινό, τελικά δεν θα συνεχίσει με τον τρίτο κύκλο της και θα ολοκληρωθεί στις αρχές Ιουνίου. Το γεγονός ότι το ΕΚΟΜΕ θέτει νέα όρια στη χρηματοδότηση των σειρών από εδώ και στο εξής, αλλά και η μέτρια πορεία της σειράς συντελούν στην απόφαση του καναλιού να μη δώσει το πράσινο φως.

Από την Κωνσταντίνα Γαρνέλη

Το μεγάλο φινάλε θα γραφτεί στο 110ο επεισόδιο, όπως ήταν προγραμματισμένο. Σε περίπτωση που η απόφαση ήταν διαφορετική και υπήρχε έγκριση για του χρόνου, οι εξελίξεις θα είχαν δρομολογηθεί αλλιώς. Ομως τώρα κάθε ένας ήρωας έρχεται αντιμέτωπος με το πεπρωμένο του.

Έρωτας Φυγάς: Ο θάνατος

Ο μεγάλος έρωτας της Αλεξάνδρας και του Μάρκου ολοκληρώνεται με τον πιο δραματικό τρόπο αφού τελικά ο μόνος που καταφέρνει να τους χωρίσει είναι ο θάνατος. Το ζευγάρι χαίρεται την ελευθερία του ανενόχλητο και χωρίς να δίνει σημασία στα λόγια του κόσμου. Ο Ιάσονας προσπαθεί να συνεχίσει τη ζωή του με την Αρτεμη με την οποία έχει έρθει πιο κοντά. Η Ευγενία με τη σειρά της έχει κι εκείνη προσαρμοστεί στα νέα δεδομένα. Το γεγονός ότι ο Μάρκος και η Αλεξάνδρα δεν έφυγαν από τη Μεσσήνη και δεν έχουν πάρει μακριά της τον γιο της, τής είναι αρκετό. Μια μέρα που βρίσκεται με τον Στεφανάκο στο σπίτι του Παράσχου, συμβαίνει ένα τραγικό γεγονός που θα προκαλέσει ντόμινο καταστάσεων. Της πέφτει το παιδί από τον καναπέ.

Δείτε επίσης: Έρωτας Φυγάς: Εξέλιξη σοκ! Δυστυχώς ο γιος της Αλεξάνδρας και του Μάρκου...

Πως πεθαίνει ο Μάρκος στον Έρωτα Φυγά

Τρομοκρατημένη τηλεφωνεί στον Μάρκο που είναι στο εργοστάσιο, λέγοντάς του ότι το παιδί τους έχει χτυπήσει άσχημα στο κεφάλι και ότι το πάει στο νοσοκομείο. Εκείνος παίρνει το αμάξι και τρέχει να τους βρει. Ομως καθώς κινείται με μεγάλη ταχύτητα, χάνει τον έλεγχο του αμαξιού. Την ίδια ώρα ο Ιάσονας έχει πάει να πάρει την Αλεξάνδρα για να την πάει στο Κιάρι να δει τη μικρή Μυρσίνη. Ξαφνικά βλέπουν το αυτοκίνητο του Μάρκου να τους προσπερνά και μετά από λίγο να πέφτει στον γκρεμό. Ο Ιάσονας τρέχει να τον απεγκλωβίσει από τα συντρίμμια λίγο πριν το αυτοκίνητο πάρει φωτιά από τη διαρροή βενζίνης. Με την Αλεξάνδρα τον πηγαίνουν στο νοσοκομείο. Οι ώρες είναι εφιαλτικές και δυστυχώς ο Μάρκος δεν τα καταφέρνει και πεθαίνει. Η Αλεξάνδρα διαλύεται αφού δεν μπορεί να πιστέψει ότι έχασε τον αγαπημένο της και ο θρήνος της είναι μεγάλος.

Η δολοφονία

Ένα πρόσωπο που έχει φέρει μεγάλα δεινά στη ζωή των ηρώων είναι αυτό της Νότας. Η θεία της Ευγενίας, που είναι ψυχοπαθής, δεν θα ησυχάσει αν δεν πάρει εκδίκηση. Πλέον όλοι γνωρίζουν πόσο μοχθηρή είναι και πόσο επικίνδυνη μπορεί να γίνει. Η χαρά για την ευνοϊκή απόφαση στη δίκη της Αλεξάνδρας κρατάει λίγο, καθώς τη διαδέχεται το σοκ από τα νέα για την απαγωγή του Γιωργάκη και της Ρηνιώς. Ο Ιάσονας, ο Μάρκος και ο Κοντογιάννης οργώνουν τη Μεσσήνη προσπαθώντας να τους βρουν και να τους γλιτώσουν από τα χέρια της αδίστακτης γυναίκας.

Η Ευγενία βρίσκεται σε πολύ δύσκολη θέση, καθώς όλοι -εκτός από τον Φάνη- την κατηγορούν ότι γνώριζε για τα σχέδιά της. Η Νότα, κρατώντας ακόμη ομήρους τον Γιωργάκη και τη Ρηνιώ, θα βρει καταφύγιο στο πιο απίθανο μέρος, το ίδιο το Κιάρι. Ομως θα γίνει αντιληπτή και τότε αρχίζει τις διαπραγματεύσεις. Αυτό που δεν ξέρει ούτε η ίδια είναι πως… οι ώρες της είναι μετρημένες καθώς τελικά θα πέσει θύμα της ίδιας της δολοπλοκίας αφού θα τη δολοφονήσουν.