Σασμός: Επιβεβαιώθηκαν οι φήμες - Το spoiler "βόμβα" του Μιχάλη Αεράκη για το συγκλονιστικό φινάλε

Έτσι τελειώνει η σειρά!

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Σασμός: Επιβεβαιώθηκαν οι φήμες - Το spoiler

Ο Σασμός είναι μια από τις πιο επιτυχημένες σειράς της ελληνικής τηλεόρασης. Φέτος προβάλλεται για τρίτη χρονιά μέσα από την συχνότητα του ALPHA, με τους τηλεθεατές να περιμένουν να δουν το μεγάλο φινάλε. Θα έρθει τελικά ο σασμός ή οι δυο οικογένειες θα συνεχίσουν να έχουν μίσος εξαιτίας των νεκρών τους;

Πολλές ήταν οι φήμες που ήθελαν τη σειρά να συνεχίζει και με τέταρτη σεζόν, ωστόσο το γεγονός δεν είχε επιβεβαιωθεί από το ίδιο το κανάλι. Ο Μιχάλης Αεράκης ωστόσο - που υποδύεται τον παπά Μιχάλη - σε δηλώσεις που έκανε στις τηλεοπτικές κάμερες που τον συνάντησαν, αποκάλυψε πως δεν θα βγει στον αέρα τέταρτος κύκλος. Αντιθέτως φέτος έρχεται το οριστικό τέλος.

Το spoiler του Μιχάλη Αεράκη για τον Σασμό

«Όχι δεν έχουμε κάνει συζητήσεις. Εξάλλου, έχει βγει ο τίτλος που λέγεται Σασμός νούμερο τρία ο επίλογος. Ο επίλογος όπως γνωρίζω είναι τέλος. Τελειώνουμε. Βεβαίως θα γίνει ο σασμός για να δικαιολογήσουμε και τον τίτλο της σειράς μας», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Μιχάλης Αεράκης.

Δείτε επίσης αποκλειστικό σοκ: Θρήνος για Βασιλική και Αργυρώ - Ανατινάζουν Μαθιό και Αστέρη!

Το σημερινό 15/2 επεισόδιο του Σασμού

Επεισόδιο 72

Η Στέλλα ζητά από τον Μαθιό να τη βοηθήσει να προστατεύσουν τον Φραγκιαδάκη που θέλησε να τους βοηθήσει για να μη φυλακιστεί η Βασιλική και εκείνος το δέχεται. Η Εύα συγκεντρώνει ακόμα περισσότερα στοιχεία που θα βοηθήσουν στην αθώωση του Παύλου, την ώρα που ο Τόλης αντιμετωπίζει ένα σοβαρό πρόβλημα με τη Λεμονιά, που είναι δύσκολο να αντιμετωπιστεί. Ο Χρήστος εξακολουθεί να ερευνά τις δραστηριότητες του Ευθύμη και τη δολοφονία του Στεφανή.

Τη στιγμή που οι Τηλέμαχος, Μανούσος και Γιάννος ετοιμάζουν το επόμενο χτύπημα στον Μαθιό, ο Παύλος βάζει σε εφαρμογή ένα έξυπνο σχέδιο προκειμένου να τους παραπλανήσει και να μην κάνουν χτύπημα στην οικογένεια Σταματάκη.

Δείτε επίσης αποκλειστικό: Η Θοδώρα παντρεύεται τον Τόλη

Πιο συγκεκριμένα, όταν ο Τηλέμαχος πηγαίνει να τον δει στο κρατητήριο, ο Παύλος του λέει ότι άκουσε τους αστυνομικούς να είναι στα ίχνη του ανθρώπου που κυνήγησαν τον Αντρέα και πως σύντομα θα τον συλλάβουν. Ο Τηλέμαχος συγκλονίζεται και του υπόσχεται πως θα δώσει εντολή να μη γίνει κανένα χτύπημα στον Μαθιό. «Σου το είπα από την αρχή πως δεν είναι μπλεγμένοι οι Σταματάκηδες στη φυγή του Αντρέα, Τηλέμαχε, μα δεν με άκουσες. Πες τον Μανούσο και τα παλικάρια του να μην κάνουν βήμα. Αλλος είναι ο ένοχος και σαν βγω από εδώ, πρώτος θα είμαι εγώ που θα τον κυνηγήσω για να πληρώσει», του υπόσχεται.

Δείτε επίσης: Ο Αστέρης χαροπαλεύει - Οι γιατροί του ανακοινώνουν πως θα πεθάνει