Σασμός (19/2): «Έχω ζητήσει την εκταφή του» - Το πτώμα του θα αποκαλύψει σοκαριστικές αλήθειες

Οι σημερινές εξελίξεις της σειράς του ALPHA

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Σασμός (19/2): «Έχω ζητήσει την εκταφή του» - Το πτώμα του θα αποκαλύψει σοκαριστικές αλήθειες

Στο σημερινό 19/2 επεισόδιο της σειράς Σασμός, στον ALPHA, Χρήστος εξακολουθεί να ερευνά τις δραστηριότητες του Ευθύμη και τη δολοφονία του Στεφανή. Τονίζει πως δεν θα υπάρξει πέτρα που δεν θα σηκώσει για να ψάξει και όσοι τον ακούν καταλαβαίνουν ότι το εννοεί.

Οι σημερινές εξελίξεις της σειράς του ALPHA, Σασμός

Επεισόδιο 73

Ειδικά ο Αντώνης, που τον ρωτά γιατί έχει εμμονή με τον θάνατο του συγκεκριμένου. «Πρέπει σε όλες τις υποθέσεις να δοθεί ένα τέλος, Αντώνη. Ασε που θεωρώ ότι η οικογένεια Σταματάκη συνδέεται με πολλούς από τους φακέλους που έχω αυτή τη στιγμή πάνω στο γραφείο μου», θα του πει, αλλά και ο Αντώνης θα παραδεχτεί πως το πρώτο άτομο που υποψιάστηκε μετά τον θάνατο του Στεφανή ήταν ο Μαθιός. «Ομως, για μια ακόμη φορά άφησες το συναίσθημα να σε παρασύρει. Ετσι δεν είναι, Αντώνη;» θα του θυμίσει και ο διοικητής της Ανω Ποριάς απλά θα παραδεχτεί πως δεν υπήρξαν ποτέ στοιχεία που να το αποδεικνύουν. Η παραπάνω κουβέντα θα ενεργοποιήσει τη μνήμη του Αντώνη, ο οποίος θα καταλήξει σε ένα συμπέρασμα που θα ανατρέψει τα πάντα και κυρίως τη ζωή του Μαθιού.

Δείτε επίσης: Σασμός: Αποκλειστικό! Η Θοδώρα παντρεύεται τον Τόλη

Η Αργυρώ είναι πλημμυρισμένη με όμορφα συναισθήματα μετά την απόφασή της να αφήσει πίσω της ό,τι τη χώριζε με τον Μαθιό και τη Βασιλική και αποφασίζει να κάνει κάτι που θα γεμίσει χαρά την Καλλιόπη. Αποφασίζει να πάει τον μικρό Πετρή να μείνει μαζί της για ένα βράδυ και η «καπετάνισσα» καταλαβαίνει πως αυτή είναι η πιο σωστή γυναίκα που θα μπορούσε να βρει ο γιος της. Ακόμα και ο Αστέρης καταλαβαίνει πως οι σχέσεις Σταματάκηδων και Βρουλάκηδων έχουν αρχίσει να μπαίνουν σε σωστό δρόμο και ευχαριστεί τον Θεό.

Ο Φραγκιαδάκης δεν το σκέφτεται παραπάνω. Πηγαίνει στο σπίτι του Μαθιού για να κάνουν μια εφ’ όλης της ύλης κουβέντα, προκειμένου να βγει από τη δύσκολη θέση. «Με το θέμα της Βασιλικής σε κάλυψα και να είσαι σίγουρος πως θα το φτάσω μέχρι το τέλος για να την προστατεύσω. Με εσένα όμως, Μαθιό, δεν θα κάνω το ίδιο. Αν σιγουρευτώ πως εσύ κρύβεσαι πίσω από τον θάνατο του Στεφανή, με τα ίδια μου τα χέρια θα σου περάσω τις χειροπέδες», τον προειδοποιεί και ο Μαθιός του απαντάει: «Να κάνεις αυτό που πρέπει, αστυνόμε». Στο μεταξύ, η Μαρίνα έρχεται αντιμέτωπη με μια πρόταση που θα δυσκολευτεί να απορρίψει, ενώ ο Μύρωνας πάει στον Αστέρη να του δώσει μια είδηση που θα του δημιουργήσει περισσότερα προβλήματα αφού θα του ανακοινώσει πως είναι στα ίχνη του ανθρώπου με το τατουάζ.

Δείτε επίσης: Θρήνος για Βασιλική και Αργυρώ - Ανατινάζουν Μαθιό και Αστέρη!

Η Νάντια αρνείται να πιστέψει ότι η Βασιλική δεν ήξερε ότι πατέρας τού Νικηφόρου ήταν ο Μαθιός και της το λέει. Η τελευταία από τη σύγχυση ζαλίζεται και λιποθυμάει μπροστά στα μάτια της κοπέλας, που πιστεύει ότι το κάνει για να αποφύγει τη συζήτηση. «Τι της είπες στην κατάστασή της; Είναι έγκυος, Νάντια, και δεν πρέπει να ταράζεται. Για καλό γύρισες στο χωριό;», τη ρωτάει η Αργυρώ που τυχαίνει να δει τη σκηνή από μακριά. Λίγο αργότερα ο Γιώργος θα μπει στη διαδικασία να κάνει μια κουβέντα με την Αργυρώ για χάρη της Θοδώρας. Θα την παρακαλέσει να αλλάξει στάση, αλλά τα λόγια του θα είναι μάταια καθώς η κόρη της Μαρίνας θα του θυμίσει ότι από τα καπρίτσια της έχασε τον αδελφό της.