Η Μάγισσα (19/2): «Αυτόν δεν θα τον πειράξεις! Είναι Λάσκαρης» - Αυτό είναι το τραγικό τέλος της Θεοφανώς;

Οι σημερινές εξελίξεις της σειράς του ΑΝΤ1

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Η Μάγισσα (19/2): «Αυτόν δεν θα τον πειράξεις! Είναι Λάσκαρης» - Αυτό είναι το τραγικό τέλος της Θεοφανώς;

Απόψε 19/2 στην Μάγισσα, ένας χωρισμός και μια απιστία έχουν φέρει τα πάνω κάτω στους δυο πύργους. «Αυτός ο γάμος δεν θα λήξει» λένε ωστόσο όλοι, την ίδια στιγμή που η Θεοφανώ βρίσκεται ένα βήμα πριν να ανακαλύψει την αλήθεια για τον πατέρα της και τη δολοφονία της μητέρα της.

Οι σημερινές εξελίξεις της σειράς του ΑΝΤ1

Επεισόδιο 56

Η Μεταξία επιστρέφει στον πύργο του πατέρα της, αποφασισμένη να χωρίσει με τον άντρα της: «Δεν τον αγαπάω, τον σιχαίνομαι! Και όλους εκεί μέσα», τους δηλώνει και ο Σπήλιος διαφωνεί κάθετα να χωρίσουν: «Δεν δέχομαι να χωρίσεις με τον Μάρκο! Αυτός ο γάμος δεν θα λήξει έτσι! Με ντρόπιασες στους Λασκαραίους και σε όλη τη Μάνη, θα κάνεις αυτό που σου λέω! Θα γυρίσεις στον άντρα σου και θα συνεχίσεις να είσαι η κυρά του. Και αυτό το απόβρασμα τον Τζανή δεν θα τον πλησιάσεις ποτέ ξανά! Το κατάλαβες;», της φωνάζει, ενώ η Κυπριανή συμπληρώνει: «Μέρεψε, Σπήλιο, είμαι σίγουρη πως η εγγόνα μου θα καταλάβει το λάθος της και θα πράξει το σωστό, αυτό που πρέπει να κάνει σαν σωστή σύζυγος και καπετάνισσα».

Δείτε επίσης: Αυτό είναι το τραγικό τέλος του Μάρκου - Ο Τζανής του δίνει την χαριστική βολή!

Στη συνέχεια γυρίζει στη Μεταξία και της λέει: «Εκανες ένα τραγικό λάθος, αλλά δεν θα διαλύσεις τον γάμο σου για τον Τζανή». Η Μεταξία επιμένει: «Μα δεν καταλαβαίνετε ότι δεν τον θέλω, δεν τον αγαπάω, δεν θέλω να ξαναδώ τον Μάρκο Λάσκαρη μπροστά μου», λέει και κλείνεται στο δωμάτιό της.

Η Κυπριανή προσπαθεί να ηρεμήσει τον γιο της, όταν στο μεταξύ η Γερακίνα που έχει επιστρέψει στον πύργο, έχοντας μίσος για τους Γερακάρηδες αλλά και βλέποντας πόσο υποφέρει η κόρη της, θέλει να την πάρει μαζί της και να φύγουν. Ομως, η Μεταξία έχει άλλα σχέδια στο μυαλό της και είναι αποφασισμένη να πετύχει αυτό που θέλει με όποιο κόστος. Κι ενώ η Μεταξία παλεύει να απαλλαγεί από τους Λασκαραίους, ο Τζανής καθημερινά ανακαλύπτει πόσο δύσκολη είναι η ζωή έξω από την ασφάλεια του πύργου, με αποτέλεσμα να πέσει στα χέρια αδίστακτων ανθρώπων.

Δείτε εδώ όλες τις εξελίξεις της εβδομάδας στην σειρά του ΑΝΤ1, πριν αυτές προβληθούν στην τηλεόραση!