Το Ναυάγιο (19/2): Οι τύχεις τον οδηγούν στην αυτοκτονία - Τον βρίσκουν νεκρό μέσα στο σπίτι του

Οι σημερινές εξελίξεις της σειράς του MEGA

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Το Ναυάγιο (19/2): Οι τύχεις τον οδηγούν στην αυτοκτονία - Τον βρίσκουν νεκρό μέσα στο σπίτι του

Στο σημερινό 19/2 επεισόδιο της σειράς του MEGA, με τίτλο το Ναυάγιο, ο Βασίλης δεν σταματά να βοηθά τη Στέλλα να σταθεί ξανά στα πόδια της και να αναζητήσει εκείνο που της αξίζει.

Οι σημερινές εξελίξεις της σειράς του MEGA, Το Ναυάγιο

Επεισόδιο 61

«Ο πόνος μου, Βασίλη, με οδήγησε εκεί. Στις μαύρες σκέψεις. Πίστεψα πως αν έκανα κακό στον Μάριο, θα κέρδιζα ξανά τον Κυριάκο μου, όμως έκανα λάθος. Τίποτα πλέον δεν μπορεί να τον φέρει πίσω και αν μπορούσε να μου μιλήσει είμαι σίγουρη πως θα μου έλεγε να συνεχίσω για το καλό του παιδιού μας που θα έρθει στον κόσμο σε λίγους μήνες. Δεν ξέρω πώς άφησα τον εαυτό μου να οδηγηθεί εκεί. Χαίρομαι που με σταμάτησες», θα εξομολογηθεί στον άντρα που την έχει ερωτευτεί, ενώ θα του εξηγήσει πως είναι έτοιμη να κάνει τα πάντα για να τον βοηθήσει να συνεχίσει τη ζωή του. Ο Βασίλης θα συμφωνήσει μαζί της και οι δυο τους θα ψάξουν να του βρουν δουλειά για να βοηθήσουν στην οικογένειά του.

Δείτε επίσης αποκλειστικό: «Τι κάνεις εδώ;» - Ο Πέτρος τρέχει να κλέψει την Ειρήνη από την εκκλησία

Αντίθετα, ο Μιλτιάδης Παντελίδης χρησιμοποιεί κάθε μέσο για να πείσει τον Μάριο να της κάνει μήνυση. Ο πρώην υπάλληλος του Βασιλείου του λέει ότι δεν θα μπει σε αυτή τη διαδικασία και ο δικηγόρος αρχίζει να απειλεί τους δικούς του ανθρώπους.

Πίσω στην Κρήτη, έχοντας ο Δημήτρης πάρει πίσω στη δουλειά τη Θοδώρα, βλέπει τυχαία σε κάποιο έγγραφο την ημερομηνία γέννησης της κοπέλας και ταράζεται αφού καταλαβαίνει πως η Μαρία είχε μείνει έγκυος πολύ πριν μπει ο Βλάσης Παπαδάκης στη ζωή της. Συνειδητοποιώντας λοιπόν πως η Θοδώρα είναι κόρη του, πηγαίνει να βρει τη Μαρία και η αλήθεια αρχίζει να βγαίνει στο φως.

Δείτε επίσης εδώ, όλες τις εξελίξεις για αυτή την εβδομάδα, πριν προβληθούν μέσα από την συχνότητα του MEGA.