Στην Μάγισσα απόψε 20/2 οι εξελίξεις είναι άκρως καταιγιστικές. Την ώρα που η Θεοφανώ ψάχνει την αλήθεια για τη δολοφονία της μητέρας της, ο Τζανής περνάει πολύ δύσκολες στιγμές πεταμένος στους δρόμους από την οικογένεια του. Ποια θα είναι η κατάληξη του; 

Οι σημερινές εξελίξεις της σειράς του ΑΝΤ1, Η Μάγισσα

Επεισόδιο 57

Ενας άγνωστος άντρας προσφέρεται να τον Τζανή, αλλά στη συνέχεια θα αποδειχτεί ο χειρότερός του εφιάλτης καθώς έχει σκοπό να τον «πουλήσει» ως σκλάβο σε μακρινή χώρα.

Στο μεταξύ, ο Σπήλιος προσπαθεί να ορθοποδήσει οικονομικά, αλλά με αθέμιτα μέσα! Ετσι, οι Γερακάρηδες στην προσπάθειά τους να γίνουν ισχυροί, προσκαλούν στον πύργο τα ξαδέρφια της Γερακίνας αλλά και τον Μισέλ. «Πατέρα, θα φέρεις αυτόν τον φράγκο ξανά εδώ μέσα; Ξεχνάς ότι προσπάθησε να μου κλέψει τη γυναίκα μου;», του λέει έξαλλος και ο Σπήλιος του απαντάει: «Θα γίνει αυτό που λέω κι εσύ θα καθίσεις στα αυγά σου! Μην τολμήσεις να τον πειράξεις θα με δεις όπως δεν με έχεις ξαναδεί! Θα γίνω ισχυρός και δεν θα μου χαλάσεις εσύ τα σχέδια για τις ζήλιες σου και τα καμώματά σου! Σου το ξαναλέω, μην τον πλησιάσεις».

Ο Θράσος προκειμένου να κάνει το χατίρι στον πατέρα του, θα συγκρατήσει το μίσος του για τον Μισέλ, που γυρίζει στον πύργο των Γερακάρηδων με την ουρά στα σκέλια. «Προσπάθησα να ηρεμήσω τον γιο μου για να μη σε σκοτώσει. Με μία μου λέξη μπορώ να τον κάνω ξανά θηρίο και να σου κόψει το κεφάλι, γι’ αυτό θα μου πεις όλα όσα έμαθες και άκουσες στους Λασκαραίους. Μπρος, ξεκίνα, μίλα».

Ο Μόφορης, που συνεχίζει τα κουρσέματα και τα πάρε-δώσε με πειρατές, αναγνωρίζει τον Τζανή στο σκλαβοπάζαρο και κάνει τα πάντα προκειμένου να τον «αγοράσει». «Θα έχω σκλάβο μου έναν Λάσκαρη! Τι τύχη είναι αυτή που μου ήρθε», λέει ειρωνικά στον νεαρό, που είναι εγκλωβισμένος και δεν μπορεί να ξεφύγει για να γλιτώσει. Από παιδί του Μιχαήλ και ένας από τους διαδόχους των Λασκαραίων, κατέληξε σκλάβος στα χέρια κακοποιών.

Δείτε επίσης: Η Μάγισσα: Σούπερ αποκλειστικό – Αυτοκτονεί στο τελευταίο επεισόδιο της σειράς!