Σασμός (20/2): Της ανακοινώνει πως πέθανε και καταρρέει - Νέο "χτύπημα" για την Καλλιόπη

Οι σημερινές εξελίξεις της σειράς του ALPHA

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Σασμός (20/2): Της ανακοινώνει πως πέθανε και καταρρέει - Νέο

Στο σημερινό 20/2 επεισόδιο της σειράς Σασμός, στον ALPHA, η εντολή τού νέου εισαγγελέα για έρευνα στα βουνά αναστατώνει τον Γιώργο, που βλέπει την ώρα της πληρωμής για τον θάνατο του Οδυσσέα να πλησιάζει. Από την άλλη η είδηση ενός ξαφνικού θανάτου πέφτει σαν κεραυνός στην Καλλιόπη

Οι σημερινές εξελίξεις της σειράς του ALPHA, Σασμός

Επεσόδιο 74

«Αυτό ήταν, Αντώνη. Θα φτάσει στα ίχνη μου και ξέρεις τι γνώμη έχει για εκείνους που αποκρύπτουν ένα έγκλημα», λέει στον πιστό συνεργάτη του. «Θα είμαστε όλοι στο πλευρό σου. Θα σε βοηθήσω, Γιώργο. Αλλωστε ό,τι έγινε τότε ήταν με την βοήθεια της Αιμιλίας», θα του πει αλλά δεν θα τον καθησυχάσει.

Σταματάκηδες και Βρουλάκηδες έρχονται όλο και πιο κοντά, αλλά την ευτυχία τους σκιάζει η επικείμενη παράδοση του Μαθιού στις αρχές και η άρνηση της γιαγιάς Ειρήνης να συμπορευτεί μαζί τους. Η αδιαθεσία της Βασιλικής στο ξενοδοχείο αναστατώνει τον Μαθιό, ενώ ο Δημήτρης δίνει συγκεκριμένες οδηγίες ώστε να εξελιχθεί ομαλά η εγκυμοσύνη της.

Δείτε επίσης: Γιώργος και Θοδώρα ξανά μαζί - Υιοθετούν ένα νεογέννητο αγοράκι που κρύβει μια τραγική ιστορία πίσω του

Η Στέλλα λαμβάνει όλες τις αποδείξεις που χρειάζεται για την αθωότητα του Παύλου και τις προσκομίζει με χαρά στον εισαγγελέα. Η Εύα συνεχίζει το διπλό παιχνίδι της και αποφασίζει να προσεγγίσει ένα νέο πρόσωπο, προκειμένου να εξυπηρετήσει τα σχέδιά της.

Η είδηση ενός ξαφνικού θανάτου πέφτει σαν κεραυνός στην Καλλιόπη και ένας νέος κύκλος αβεβαιότητας ανοίγει. Συγκεκριμένα ο Ρούσσος, ο αδελφός του Βασίλη, την ενημερώνει ότι η γυναίκα του η Μαριέττα πέθανε και σκέφτεται πολύ σοβαρά να επιστρέψει στο χωριό. «Καταλαβαίνεις παπά μου ότι αν μάθει ο Βρούλακας ότι ο Ρούσσος θα γιαγείρει στον τόπο του, θα έρθει να πάρει εκδίκηση. Αυτός ο κύκλος αίματος θαρρώ δεν θα κλείσει ποτέ», θα του πει με ανησυχία, αλλά ο παπα-Μιχάλης θα της πει να έχει εμπιστοσύνη στις βουλές του Κυρίου.

Δείτε εδώ πρώτοι το επεισόδιο της Τετάρτης και της Πέμπτης!