Ο παράδεισος των κυριών (21/2): «Η Καρτεζίνη με έφαγε» - Τα λόγια του Φώτη στο "κρεβάτι του πόνου" λίγο πριν χάσει τις αισθήσεις του

Οι σημερινές εξελίξεις της σειράς του ALPHA

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Ο παράδεισος των κυριών (21/2): «Η Καρτεζίνη με έφαγε» - Τα λόγια του Φώτη στο

Στο σημερινό 21/2 επεισόδιο της σειράς Ο παράδεισος των κυριών, η Αμαλία αρνείται να δεχτεί όσα της εκμυστηρεύτηκε ο Ντίνος και τα αποδίδει σε συμπτώσεις, ενώ από την άλλη ο Φώτης που δηλητηριάστηκε από την Βικτώρια, τα αποκαλύπτει όλα στην Βικτώρια.

Οι σημερινές εξελίξεις της σειράς του ALPHA, Το προξενιό της Ιουλίας

Επεισόδιο 92

«Είναι άραγε σύμπτωση ότι ο Ρένος έκαψε τον “Παράδεισο” και αμέσως μετά εμφανίστηκε ο Σίμος, ως από μηχανής θεός, για να τον αναγεννήσει;», σκέφτεται.

Στο μεταξύ, η Στέλλα πηγαίνει στην τράπεζα στο γραφείο του Μπουραντά: «Είσαι ερωτευμένος μαζί μου, πρέπει να το παραδεχτείς», του λέει και ο Χριστόφορος προσπαθεί να της εξηγήσει: «Στέλλα, μην παρεξηγείς τις προθέσεις όταν μπορεί να σε πάρω μια αγκαλιά όπως θα έπαιρνα την κόρη μου».

Ετσι ο Χριστόφορος αντιλαμβάνεται ότι οι κινήσεις της Στέλλας δεν είναι εκδικητικές, αλλά πως η ψυχική της υγεία είναι σοβαρά κλονισμένη και παρεξηγεί τις αγνές του προθέσεις. Με τη βοήθεια της Βικτώριας σκέπτονται έναν τρόπο να βοηθήσουν τη Στέλλα, αλλά και να την απομακρύνουν από το σπίτι.

Δείτε επίσης: «Είναι κρυφά μαζί» - Μιράντα και Σίμος μαθαίνουν για την κρυφή συνάντηση Αμαλίας και Ντίνου

Παράλληλα, ο Φώτης που έχει πιει το δηλητήριο που του έριξε η Βικτώρια, βρίσκεται στο νοσοκομείο και η κατάστασή του είναι κρίσιμη. Οι εξετάσεις του δείχνουν καρδιολογικό πρόβλημα και πουθενά δεν έχει εντοπιστεί το δηλητήριο που του έριξε η Βικτώρια. Πριν χάσει τις αισθήσεις του όμως αποκαλύπτει στη Μιράντα και την Αμαλία που είναι στο πλευρό του τα πάντα για τη Βικτώρια, αλλά νομίζουν ότι παραληρεί. Ωστόσο, ο Φώτης δεν θα πεθάνει.

Λίγο αργότερα, όταν συνέρχεται, λέει τα πάντα στην Πολυξένη, η οποία θυμάται τις καρδιακές κρίσεις που πάθαινε ο Μπουραντάς και ρωτάει: «Τι συμπτώματα είχε; Δύσπνοια, δυσφορία και απώλεια αισθήσεων;». Ετσι , με αυτά τα στοιχεία η Πολυξένη, αλλά και με το γράμμα που άφησε ο Αγης, είναι πλέον σίγουρη ότι η Βικτώρια είναι δολοφόνος!!!!

Δείτε εδώ πρώτοι από όλους το το επεισόδιο της Πέμπτης 22/3!