Έρωτας Φυγάς (22/2): Ο πρώην και ο νυν της Αλεξάνδρα συμμαχούν - «Θα σε βοηθήσω να αποδράσεις από την φυλακή»

Οι σημερινές εξελίξεις της σειράς του ΑΝΤ1

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Έρωτας Φυγάς (22/2): Ο πρώην και ο νυν της Αλεξάνδρα συμμαχούν - «Θα σε βοηθήσω να αποδράσεις από την φυλακή»

Στο σημερινό 22/2 επεισόδιο της σειράς, Έρωτας Φυγάς, η είδηση της επίθεσης τραμπούκων στο εργοστάσιο του Στέφανου, καθώς και η φυλάκιση της Αλεξάνδρας πέφτουν σαν κεραυνός εν αιθρία στο σπίτι της Κηφισιάς.

Οι σημερινές εξελίξεις της σειράς του ΑΝΤ1, Έρωτας Φυγάς

Επεισόδιο 82

«Δεν μπορώ να το πιστέψω ότι συμβαίνουν αυτά τα πράγματα και δεν μπορώ να κάνω τίποτα», λέει η Μαργέτα. «Εσύ δεν μπορείς αλλά μπορώ εγώ. Θα γυρίσω στη Μεσσηνία. Πρέπει να μπουν τα πράγματα στη θέση τους», της απαντάει ο Στέφανος. Εκείνη όμως δεν συμφωνεί καθόλου με αυτή την προοπτική καθώς φοβάται για τη ζωή του. «Δεν καταλαβαίνεις ότι κάτι τέτοιο είναι επικίνδυνο; Τι θέλεις δηλαδή, να αγωνιώ και για σένα. Αυτό ακριβώς θέλουν. Να εμφανιστείς στο εργοστάσιο», του τονίζει. Παράλληλα, σκέφτεται έναν ακραίο τρόπο για να βοηθήσει την Αλεξάνδρα στην επερχόμενη δίκη της, κάτι που δεν βρίσκει σύμφωνο τον Στέφανο.

Δείτε επίσης: Έρωτας Φυγάς: Θρήνος για την Αλεξάνδρα - Με αυτό τον τραγικό τρόπο πεθαίνει ο Μάρκος

Με την Αλεξάνδρα στη φυλακή, ο Μάρκος έχει χάσει το μυαλό του. Ετσι επιχειρεί να χρηματίσει τους δικαστές για το θέμα της Αλεξάνδρας, πράγμα το οποίο δυναμιτίζει εκ νέου τη σχέση του με τον Ιάσονα. «Τι πας να κάνεις; Να τη βάλεις ακόμη πιο βαθιά στη φυλακή; Δεν γίνονται έτσι αυτές οι δουλειές. Αυτό που θα καταφέρεις είναι να μπεις κι εσύ μέσα για χρηματισμό ανώτερου δικαστικού λειτουργού. Δεν φτάνει που ο Γιωργάκης κινδυνεύει να μείνει χωρίς μητέρα, θέλεις να μείνει και χωρίς πατέρα;», του επισημαίνει.

Την ίδια στιγμή ο Μιχάλης αναμένεται να περάσει από δίκη μετά την παγίδα που του έστησε ο Σωκράτης. «Θα κάνω ό,τι περνάει από το χέρι μου για να αποδείξω ότι είσαι αθώος», του λέει η Νάντια, ενώ η Αννα ανησυχεί κι εκείνη για τον πατέρα της. «Μην ανησυχείς. Να δεις που θα αποκαλυφθεί η απάτη», την καθησυχάζει εκείνος. Παράλληλα η Αλεξάνδρα αισθάνεται αδύναμη να παλέψει για να υπερασπιστεί τον εαυτό της.

«Δεν νομίζω ότι έχω άλλο κουράγιο. Κουράστηκα πια. Ισως αυτή είναι μοίρα μου. Να κυνηγάω την ευτυχία και να είμαι πάντα πίσω της», λέει στον Ιάσονα. Εκείνος όμως δεν παύει να της θυμίζει ότι θα σταθεί στο πλευρό της. «Εγώ είμαι εδώ για εσένα. Δεν θα αφήσω να σου συμβεί τίποτα κακό. Θα κάνω ό,τι μπορώ για να είσαι πάλι κοντά στα παιδιά μας με όποιο κόστος. Σου το υπόσχομαι», είναι τα λόγια του.