Σασμός (22/2): Έδωσε ζωή στην Αργυρώ για να χάσει τη δική του - Ο Αστέρης μεταφέρετε άσχημα στο νοσοκομείο

Οι σημερινές εξελίξεις της σειράς του ALPHA

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Σασμός (22/2): Έδωσε ζωή στην Αργυρώ για να χάσει τη δική του - Ο Αστέρης μεταφέρετε άσχημα στο νοσοκομείο

Στο σημερινό 22/2 επεισόδιο τη σειράς Σασμός, θα δούμε την Αργυρώ και τον Αστέρη να κάνουν ευτυχισμένοι σχέδια για το μέλλον. Δυστυχώς, όμως, η μοίρα θα τους δείξει για ακόμη μια φορά το πιο σκληρό της πρόσωπο.

Οι σημερινές εξελίξεις της σειράς του ALPHA, Σασμός

Επεισόδιο 76

Πιο συγκεκριμένα, την ώρα που συζητούν, εκείνος θα χάσει το φως του και θα σωριαστεί κάτω. Εντρομη η Αργυρώ θα καλέσει για βοήθεια και άπαντες θα βρεθούν στο πλευρό του αναστατωμένοι. «Εγώ φταίω. Είχα αφήσει τον αδελφό μου μόνο του στο μαγαζί. Ολος ο όγκος της δουλειάς είχε πέσει πάνω του. Είναι λογικό να έχει κουραστεί και να τον εγκαταλείπει ο οργανισμός του. Αν τον χάσω θα τρελαθώ, αγάπη μου», θα πει στη Βασιλική ο Μαθιός, που καταλαβαίνει πως κάτι δεν πάει καλά. Εξίσου αγχωμένη είναι φυσικά και η Αργυρώ. «Αν σε χάσω, θα χαθώ. Τι έπαθες, Αστέρη μου;», θα τον ρωτήσει μόλις ανοίξει τα μάτια του στο δωμάτιο του νοσοκομείου κι εκείνος θα προσπαθήσει να την καθησυχάσει πως απλά είναι κουρασμένος.

Δείτε επίσης αποκλειστικό: Τραγικές στιγμές για τον μικρό Πετρή - Αρρωσταίνει βαριά και μόνο ο Θεός μπορεί να τον βοηθήσει

Οι εξετάσεις βγαίνουν καθαρές, ωστόσο ο Δημήτρης εκφράζει στην Καλλιόπη τους φόβους του για την κατάστασή του. Αντώνης και Γιώργος θορυβούνται από την απόφαση του Χρήστου να γίνει επανέλεγχος του DNA και να παρθούν πάλι δείγματα απ’ όλους τους Σταματάκηδες. «Αντώνη, καταλαβαίνεις πως θα βρούμε τον μπελά μας. Αυτή τη φορά δεν έχουμε δικαιολογία να μη δώσει και η Βασιλική δείγμα», θα του πει ο Γιώργος και ο Αντώνης θα του απαντήσει: «Δεν μπορούμε να κάνουμε αλλιώς. Θα πάω ο ίδιος να το πω στη Βασιλική και τον Μαθιό για να είναι προετοιμασμένοι». Η Εύα αναλαμβάνει και πάλι ενεργή δράση για να αφεθεί ελεύθερος ο Παύλος και τα καταφέρνει. Στο μεταξύ, η Ντίνα πιάνει πάλι τον Βαγγέλη να μιλά με την Εύα και σίγουρη ότι κάτι τρέχει μεταξύ τους, του λέει να μείνει μακριά της. Η Αργυρώ ανακαλύπτει πως υπάρχει ακόμα ένα τρομερό μυστικό που της κρύβουν Μαθιός και Βασιλική.

Δείτε επίσης: Σασμός: Αποκλειστικό! Η Θοδώρα παντρεύεται τον Τόλη

Ο Μανόλης είναι στο πλευρό της Βασιλικής και του Μαθιού και μάλιστα τους έχει πει πως ό,τι κι αν συμβεί θα τους βοηθήσει άνευ όρων. Ομως, σύντομα ο Μανόλης θα καταλάβει από μόνος του ότι η Βασιλική βρέθηκε στην κρυψώνα του Λάζαρου τη νύχτα που εκείνος πέθανε. Ο Μαθιός δεν θα του μιλήσει γι’ αυτό όταν τον ρωτήσει, όμως η Βασιλική που τον έχει σαν γιο της, δεν θα του κρυφτεί. Θα του μαρτυρήσει πώς έγιναν τα πράγματα αλλά και τον πόνο που ένιωθε όταν βρέθηκε στο κρησφύγετο με σκοπό να του κάνει κακό. Για μια ακόμα φορά ο Μανόλης θα της ορκιστεί πως το μυστικό δεν θα βγει από το στόμα του και εκείνη θα καταλάβει πόσο πολύτιμο ήταν αυτό το αγόρι στη ζωή του γιου της.