Έρωτας Φυγάς (23/2): «Τι πας να κάνεις;» - Τον πυροβολεί εν ψυχρώ και πεθαίνει μέσα σε λίμνη αίματος

Οι σημερινές εξελίξεις της σειράς του ΑΝΤ1

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Έρωτας Φυγάς (23/2): «Τι πας να κάνεις;» - Τον πυροβολεί εν ψυχρώ και πεθαίνει μέσα σε λίμνη αίματος

Στο σημερινό 23/2 επεισόδιο της σειράς Έρωτας Φυγάς στον ΑΝΤ1, ο Ιάσονας κρατάει τον λόγο του και κάνει τα πάντα για να σώσει από τη φυλακή τη γυναίκα που αγαπάει ακόμη ακόμα κι αν εκείνη δεν τον αγάπησε ποτέ και πλέον ζει μακριά του. Ετσι κανονίζει οι πολιτικοί τής περιοχής να επηρεάσουν την έδρα με αντάλλαγμα τη στήριξή του στις εκλογές.

Οι σημερινές εξελίξεις της σειράς του ΑΝΤ1, Έρωτας Φυγάς

Επεισόδιο 83

«Μπορείτε να υπολογίζετε σε μένα. Εχω επιρροή σε σημαντικούς ανθρώπους και γνωριμίες που θα φανούν πολύτιμες. Το μόνο που ζητάω είναι μια ευνοϊκή μεταχείριση στη δίκη της πρώην συζύγου μου. Μικρό αντάλλαγμα δεν νομίζετε για τόσα πολλά που προσφέρω;», τους τονίζει.

Στο μεταξύ ο Κοντογιάννης προτίθεται να βοηθήσει την Αλεξάνδρα με τις γνωριμίες του και κάνει γνωστές τις προθέσεις του στον Μάρκο, αλλά εκείνος θα πρέπει να ξεπληρώσει με αίμα τη χάρη αυτή. «Θα σε βοηθήσω να βγάλεις την αγαπημένη σου από τη φυλακή και να με βοηθήσεις να σκοτώσω τους δολοφόνους της γυναίκας μου», του προτείνει. Η ώρα της δίκης της Αλεξάνδρας έχει φτάσει και όλοι, ο καθένας για τους λόγους του, περιμένουν με αγωνία την απόφαση.

Δείτε επίσης: Οριστικό τέλος από τον ΑΝΤ1 ο Έρωτας Φυγάς; Η απάντηση του Γεράσιμου Γεννατά

Η Νότα παραμένει στη Μεσσήνη κρυμμένη και το γεγονός ότι ο Στέφανος την έδιωξε κακήν κακώς και χωρίς δεκάρα στην τσέπη δεν θα το αφήσει να περάσει έτσι. «Θα δείτε ποια είναι η Νότα. Δεν θα με ξεφορτωθείτε έτσι εύκολα σαν τριχιά από το ζυμάρι. Θα πληρώσετε και μάλιστα ακριβά», είναι τα λόγια της. Κι ενώ όλοι νομίζουν ότι έχει φύγει για την Αθήνα, εκείνη υφαίνει τον ιστό της.

Σκοπός της είναι να αποσπάσει όσο περισσότερα χρήματα γίνεται και αυτό θα γίνει με το να χτυπήσει τον Μάρκο και τον Παράσχο εκεί που πονάνε. Ο στόχος της δεν είναι άλλος από τον μικρό Γιωργάκη. Ετσι, μόλις βρίσκει την κατάλληλη ευκαιρία, απάγει το αγοράκι και τη Ρηνιώ που τον προσέχει. Οταν η απουσία τους γίνει αντιληπτή και η σατανική γυναίκα επικοινωνήσει για λύτρα, όλοι θα καρδιοχτυπήσουν για την τύχη των αγαπημένων τους προσώπων.

Ο Σωκράτης είναι ένας άνθρωπος με αβυσσαλέα ένστικτα που δεν θέλει να χάνει και επιδιώκει τα πάντα να γίνονται όπως εκείνος θέλει. Και σίγουρα δεν συγχωρεί. Η Νάντια, τώρα που είναι μακριά του, αρχίζει σταδιακά να ανακτά τον χαμένο της δυναμισμό και αναλαμβάνει δράση προκειμένου να βοηθήσει την Αλεξάνδρα που βρίσκεται στη φυλακή. Εκείνος όμως δεν σταματά μπροστά σε τίποτα και καταλαβαίνει ότι ποτέ δεν θα μπορέσει να ξεφύγει από αυτόν τον υπάνθρωπο και ότι ο μόνος τρόπος είναι να τον βγάλει από τη μέση.

Δείτε επίσης: Σούπερ αποκλειστικό - Κάνει απόπειρα αυτοκτονίας αλλά τελικά την προλαβαίνουν

Μόνο τότε δεν θα κινδυνεύει ούτε η ίδια ούτε ο Μιχάλης που έμπλεξε εξαιτίας της. Ετσι η εισαγγελέας φτάνει την αντίπερα όχθη. Οταν πηγαίνει να τον βρει του λέει: «Μέχρι εδώ ήταν. Τελείωσες». Εκείνος αρχίζει να την περιγελά και να την περιπαίζει: «Σου είπα ότι εμένα δεν με παρατάει κανείς. Θα είσαι μαζί μου για πάντα. Κανείς δεν μου παίρνει αυτό που μου ανήκει». Τότε η Νάντια ανοίγει την τσάντα της και βγάζει ένα όπλο. «Τι πας να κάνεις;», της φωνάζει ο Σωκράτης. Ομως εκείνη δεν υπολογίζει τις συνέπειες και δίνει τέλος στο μαρτύριό της από τον Σωκράτη, πυροβολώντας τον εν ψυχρώ.