Δυσάρεστα νέα για τους τηλεθεατές της σειράς, Έρωτας Φυγάς - Η ανακοίνωση της Ντάνης Γιαννακοπούλου

Η ανάρτηση που έκανε η ηθοποιός στο Instagram

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Δυσάρεστα νέα για τους τηλεθεατές της σειράς, Έρωτας Φυγάς - Η ανακοίνωση της Ντάνης Γιαννακοπούλου

Μια ανακοίνωση για την σειρά που έχει μετακομίσει στον ΑΝΤ1, Έρωτας Φυγάς, έκανε μέσα από το προσωπικό της προφίλ στο Instagram η Ντάνη Γιαννακοπούλου η οποία είναι η πρωταγωνίστρια και υποδύεται την τηλεοπτική Αλεξάνδρα.

Συγκεκριμένα, η ηθοποιός ανακοίνωσε το μεγάλο φινάλε της σειράς. Όπως ήταν γνωστό φέτος θα ολοκληρωθεί και δεν θα πάει για τρίτο κύκλο. Ενημερωμένη σχετικά μάλιστα είχαν και όλοι οι ηθοποιοί.

Η ανάρτηση της Γιαννακοπούλου για τον Έρωτα Φυγά

«Bye bye baby, baby good-bye...
Εις το επανιδείν Κιαρι μου αγαπημένο!», έγραψε χαρακτηριστικά η Ντάνη Γιαννοπούλου δημοσιεύοντας παράλληλα και φωτογραφίες αλλά και βίντεο από τα γυρίσματα των επεισοδίων.

Δείτε επίσης σούπερ αποκλειστικό για τη σειρά - Κάνει απόπειρα αυτοκτονίας αλλά τελικά την προλαβαίνουν


Οι σημερινές εξελίξεις της σειράς του ΑΝΤ1, Έρωτας Φυγάς

Επεισόδιο 83

«Μπορείτε να υπολογίζετε σε μένα. Εχω επιρροή σε σημαντικούς ανθρώπους και γνωριμίες που θα φανούν πολύτιμες. Το μόνο που ζητάω είναι μια ευνοϊκή μεταχείριση στη δίκη της πρώην συζύγου μου. Μικρό αντάλλαγμα δεν νομίζετε για τόσα πολλά που προσφέρω;», τους τονίζει.

Στο μεταξύ ο Κοντογιάννης προτίθεται να βοηθήσει την Αλεξάνδρα με τις γνωριμίες του και κάνει γνωστές τις προθέσεις του στον Μάρκο, αλλά εκείνος θα πρέπει να ξεπληρώσει με αίμα τη χάρη αυτή. «Θα σε βοηθήσω να βγάλεις την αγαπημένη σου από τη φυλακή και να με βοηθήσεις να σκοτώσω τους δολοφόνους της γυναίκας μου», του προτείνει. Η ώρα της δίκης της Αλεξάνδρας έχει φτάσει και όλοι, ο καθένας για τους λόγους του, περιμένουν με αγωνία την απόφαση.

Δείτε επίσης: Οριστικό τέλος από τον ΑΝΤ1 ο Έρωτας Φυγάς; Η απάντηση του Γεράσιμου Γεννατά

Η Νότα παραμένει στη Μεσσήνη κρυμμένη και το γεγονός ότι ο Στέφανος την έδιωξε κακήν κακώς και χωρίς δεκάρα στην τσέπη δεν θα το αφήσει να περάσει έτσι. «Θα δείτε ποια είναι η Νότα. Δεν θα με ξεφορτωθείτε έτσι εύκολα σαν τριχιά από το ζυμάρι. Θα πληρώσετε και μάλιστα ακριβά», είναι τα λόγια της. Κι ενώ όλοι νομίζουν ότι έχει φύγει για την Αθήνα, εκείνη υφαίνει τον ιστό της.

Σκοπός της είναι να αποσπάσει όσο περισσότερα χρήματα γίνεται και αυτό θα γίνει με το να χτυπήσει τον Μάρκο και τον Παράσχο εκεί που πονάνε. Ο στόχος της δεν είναι άλλος από τον μικρό Γιωργάκη. Ετσι, μόλις βρίσκει την κατάλληλη ευκαιρία, απάγει το αγοράκι και τη Ρηνιώ που τον προσέχει. Οταν η απουσία τους γίνει αντιληπτή και η σατανική γυναίκα επικοινωνήσει για λύτρα, όλοι θα καρδιοχτυπήσουν για την τύχη των αγαπημένων τους προσώπων.

Ο Σωκράτης είναι ένας άνθρωπος με αβυσσαλέα ένστικτα που δεν θέλει να χάνει και επιδιώκει τα πάντα να γίνονται όπως εκείνος θέλει. Και σίγουρα δεν συγχωρεί. Η Νάντια, τώρα που είναι μακριά του, αρχίζει σταδιακά να ανακτά τον χαμένο της δυναμισμό και αναλαμβάνει δράση προκειμένου να βοηθήσει την Αλεξάνδρα που βρίσκεται στη φυλακή. Εκείνος όμως δεν σταματά μπροστά σε τίποτα και καταλαβαίνει ότι ποτέ δεν θα μπορέσει να ξεφύγει από αυτόν τον υπάνθρωπο και ότι ο μόνος τρόπος είναι να τον βγάλει από τη μέση.

Δείτε επίσης: Σούπερ αποκλειστικό - Κάνει απόπειρα αυτοκτονίας αλλά τελικά την προλαβαίνουν

Μόνο τότε δεν θα κινδυνεύει ούτε η ίδια ούτε ο Μιχάλης που έμπλεξε εξαιτίας της. Ετσι η εισαγγελέας φτάνει την αντίπερα όχθη. Οταν πηγαίνει να τον βρει του λέει: «Μέχρι εδώ ήταν. Τελείωσες». Εκείνος αρχίζει να την περιγελά και να την περιπαίζει: «Σου είπα ότι εμένα δεν με παρατάει κανείς. Θα είσαι μαζί μου για πάντα. Κανείς δεν μου παίρνει αυτό που μου ανήκει». Τότε η Νάντια ανοίγει την τσάντα της και βγάζει ένα όπλο. «Τι πας να κάνεις;», της φωνάζει ο Σωκράτης. Ομως εκείνη δεν υπολογίζει τις συνέπειες και δίνει τέλος στο μαρτύριό της από τον Σωκράτη, πυροβολώντας τον εν ψυχρώ.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ντάνη Γιαννακοπούλου: Ποζάρει ετοιμόγεννη στον καθρέφτη - Με πολύ φουσκωμένη κοιλίτσα λίγο πριν γίνει μητέρα

Έρωτας Φυγάς: «Μητέρα, είσαι στ’ αλήθεια εσύ;» - Αγκαλιάζει ξανά τη "νεκρή" Μαργέτα λίγο πριν σκάσει η βόμβα!

Έρωτας Φυγάς: «Χρειάζεται ιατρική περίθαλψη» - Κλείνουν την Αλεξάνδρα σε ψυχιατρείο;

Έρωτας Φυγάς (22/3): Ο νεκρός Μάρκος εμφανίζεται μπροστά στην Αλεξάνδρα - Ανησυχία για την υγεία της

Έρωτας Φυγάς (8/3): «Αυτός ο Θεός μου χρωστάει δεν θα μου τον πάρει» - Η Αλεξάνδρα θρηνεί τον Μάρκο στο νοσοκομείο

Έρωτας Φυγάς: Η Αλεξάνδρα τρελαίνεται μετά το θάνατο του Μάρκου - Μιλάει μόνη της και βλέπει το φάντασμά του

Έρωτας Φυγάς (1/3): «Δεν θα ξαναδείς το μωρό ζωντανό» - Η Νότα ένα βήμα πριν σφάξει το παιδί της Αλεξάνδρας και του Μάρκου

Ντάνη Γιαννακοπούλου: Αυτό είναι το φύλο του μωρού που περιμένει

Ντάνη Γιαννακοπούλου: «Ήταν σοκαριστικό ότι ανέβαζα κάτι στο Twitter και γινόταν viral σε λίγα λεπτά...» - Η αποκάλυψή της για τον "Έρωτα Φυγά"

Διπλό θανατικό στον Έρωτα Φυγά: Ο ένας πεθαίνει κατά λάθος και η άλλη δολοφονείται!