Ηλέκτρα (23/2): «Η Δανάη γεννήθηκε πρόωρα» - Μαθαίνουν πως είναι παντρεμένος και με τις δυο και σοκάρονται

Οι σημερινές εξελίξεις της σειράς της ΕΡΤ

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Ηλέκτρα (23/2): «Η Δανάη γεννήθηκε πρόωρα» - Μαθαίνουν πως είναι παντρεμένος και με τις δυο και σοκάρονται

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στο σημερινό 23/2 επεισόδιο της σειράς Ηλέκτρα που παίζει στην ΕΡΤ. Οι ανατροπές στις σχέσεις, στην, Αρσινόη είναι μεγάλες. Η Τζίνα πηγαίνει τη Ζωή στο εγκαταλελειμμένο σπίτι, όπου βρίσκεται ο Κωνσταντής, κι εκεί της αποκαλύπτει πως είναι κι αυτή παντρεμένη μαζί του κι έχουν κι ένα παιδί. Η Ζωή σε σοκ.

Οι σημερινές εξελίξεις της σειράς της ΕΡΤ, Ηλέκτρα

Επεισόδιο 79

Ο Παύλος, τρομαγμένος από το ξέσπασμα και τη συμπεριφορά της Ηλέκτρας, της ζητάει να μείνουν για ένα διάστημα μακριά. Αυτή δεν μπορεί να το δεχτεί. Πηγαίνει να τον βρει στο καμαράκι του και τους βλέπει η Μερόπη. Η Τζίνα θέλει να καταγγείλει τον Κωνσταντή για διγαμία, γεγονός που θα τον οδηγήσει στη φυλακή.

Ο Κωνσταντής το μαθαίνει και τα κάνει όλα γυαλιά καρφιά στο εγκαταλελειμμένο σπίτι. Με αποτέλεσμα, αυτή τη φορά, το κασετοφωνάκι της Πόπης να τραβήξει την προσοχή του. Θα αποκαλυφθεί, τελικά, η αλήθεια για τη δολοφονία της;

Δείτε εδώ πως τα πάει η σειρά σε νούμερα τηλεθεάσης!

Τα επεισόδια της επόμενης εβδομάδας

Ο Παύλος καταλαβαίνει πως ο Σωτήρης δίνει χάπια στην Ηλέκτρα και της το λέει. Ωστόσο, ο Βρεττός συνειδητοποιεί πως για την υπεξαίρεση χρημάτων δεν ευθύνεται ο Σωτήρης.

Η Τζίνα καταγγέλλει τον Κωνσταντή για διγαμία. Ο Κωνσταντής ακούει από το κασετοφωνάκι όλα όσα είχε ηχογραφήσει η Πόπη για τη φωτιά στο ναυπηγείο, αλλά και τον πνιγμό της από τα χέρια του Νικόλα. Ο Βασίλης ψυχορραγεί στο νοσοκομείο από την επίθεση των συγκρατούμενών του και η Ηλέκτρα, επηρεασμένη από τα χάπια που της βάζει ο Σωτήρης στο τσάι της, αρχίζει να χάνει το μυαλό της.

Ο Παύλος ζητάει να λείψει για λίγο από το σχολείο για να βρει την Ηλέκτρα. Δεν ξέρει, όμως, πως η Νεφέλη τον ακολουθεί.

Ο Νικόλας αρνείται να καταστρέψει το κασετοφωνάκι της Πόπης και συνεχίζει να ακούει όσα είχε ηχογραφήσει. Ο Βρεττός καταλαβαίνει ότι για την τεράστια υπεξαίρεση χρημάτων δεν ευθύνεται ο Σωτήρης, όπως νόμιζε. Η Ηλέκτρα μαθαίνει ότι ο Παύλος μίλησε με τη Δόμνα, η οποία του ζήτησε να απομακρυνθεί από την κόρη της. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα, μάνα και κόρη να συγκρουστούν γιατί δεν θέλει να μπλέκεται στη ζωή της και ο Παύλος συνειδητοποιεί πως ο Σωτήρης δίνει χάπια στην Ηλέκτρα και της το λέει αμέσως. Οταν λίγο αργότερα ο Σωτήρης της πει ότι όλα έχουν τελειώσει με την οικογένειά του, εκείνη θα του απαντήσει πως το ίδιο ισχύει και για τη δική τους οικογένεια.