Σκαραβαίος (25/2): «Ούτε μια στιγμή δεν υποπτεύθηκα τι τέρας ήταν!» - Γυρίζει το κλειδί και ανατινάζεται στο αμάξι του

Τι θα δούμε απόψε (25/2) στη σειρά του ALPHA

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Σκαραβαίος (25/2): «Ούτε μια στιγμή δεν υποπτεύθηκα τι τέρας ήταν!» - Γυρίζει το κλειδί και ανατινάζεται στο αμάξι του

Στο κανάλι του ALPHA, απόψε, Κυριακή 25/2, παίζει ο Σκαραβαίος - απέναντι από το Survivor (δείτε εδώ τις πρώτες πληροφορίες για τους νικητές της 1ης ασυλίας της εβδομάδας) - και στο νέο επεισόδιο που θα προβληθεί ένας προπονητής βρίσκει τραγικό θάνατο και σύντομα οι έρευνες ανακαλύπτουν το σκοτεινό παρελθόν του. Οι εξελίξεις είναι καταιγιστικές.

Τι θα δούμε απόψε (25/2) στον Σκαραβαίο

Ο Λάμπρος Κ., διακεκριμένος προπονητής παραολυμπιονικών στην κολύμβηση και εθελοντής γυμναστής στο Εργαστήρι Ειδικής Αγωγής για άτομα με νοητική στέρηση, μπαίνει στο αυτοκίνητό του μετά από εκδήλωση του Εργαστηρίου σε καφέ και όταν γυρίζει το κλειδί, αυτό ανατινάζεται. Ανώνυμο τηλεφώνημα σε ραδιοφωνικό σταθμό που μεταδίδει την είδηση λέει ότι το θύμα ήταν ένα κάθαρμα και καλά θα κάνουν οι δημοσιογράφοι να αποκαλύψουν όλη την αλήθεια που συγκαλύπτουν εδώ και χρόνια.

Ο Μάρκος δέχεται το τηλεφώνημα του Μάκη που γνώριζε καλά τον προπονητή και είναι στον τόπο του εγκλήματος συγκλονισμένος. «Πρόκειται για μαφιόζικο χτύπημα, ο τύπος μάλλον δεν ήταν αυτό που έδειχνε», του λέει και τώρα η ομάδα καλείται να ανακαλύψει ποιος ήθελε νεκρό τον προπονητή. Η αρχή γίνεται με το παρελθόν του και κάποιες καταγγελίες που είχαν γίνει εις βάρος του, αλλά αγνοήθηκαν.

Κάποιοι ξέρουν, αλλά δεν μιλούν υπό τον φόβο ότι μπορεί να τους βρει το κακό! Στο κάδρο των υπόπτων μπαίνουν η γυναίκα του θύματος, αλλά και ένας παλιός του μαθητής, την ώρα που ο δράστης, ο οποίος έχει αναλάβει τον ρόλο του τιμωρού, παίζει με τις Αρχές χρησιμοποιώντας τα Μέσα για να διαρρέει βίντεο.

Τι αποκάλυψε η Νικολέττα Καρά για τον ρόλο της στην σειρά

Καλεσμένη στην εκπομπή Super Κατερίνα, βρέθηκε η Νικολέττα Καρρά, το πρωί της Πέμπτης 15/2. Η γνωστή ηθοποιός, μίλησε για την σειρά του Alpha, Σκαραβαίος, στην οποία συμμετέχει και αποκάλυψε ότι χρειάστηκε να μιλήσει με ιατροδικαστή για να μπορέσει να ενσαρκώσει τον χαρακτήρα όσο καλύτερα γίνεται.

«Το όνειρό μου ήταν να κάνω κάτι νουάρ, δηλαδή αυτό ακριβώς που είναι ο Σκαραβαίος. Είναι μία σκοτεινή σειρά μυστηρίου, είναι σαν κινηματογράφος αυτή η δουλειά. Όταν είσαι εστιασμένος σε κάτι, τελικά συμβαίνει» είπε αρχικά.

«Οι βασικοί ήρωες της σειράς κουβαλάνε μία πολύ σκοτεινή ιστορία αλλά δεν μπορώ να πω τίποτα ακόμα για αυτό. Γενικά, η ανατροπή είναι στοιχείο της σειράς. Όταν αποφάσισα να κάνω αυτόν τον ρόλο, ήταν δύσκολο. Όταν καλείσαι να κάνεις την ιατροδικαστή, δεν έχεις κανένα στοιχείο για να ξεκινήσεις και να ασχοληθείς. Δεν ξέρεις πώς κινείται αυτός ο άνθρωπος», ανέφερε.

«Έπρεπε να κάνω ραντεβού και συζητήσεις με ιατροδικαστή, για να μπω σε αυτή τη διαδικασία. Είχα πάρει να φάω πριν από αυτή τη συζήτηση και περιττό να σου πω ότι δεν έφαγα τίποτα τελικά, με έπιασε το στομάχι μου», αποκάλυψε η ηθοποιός.