Μην αρχίζεις τη Μουρμούρα (25/2): Ερωτικό επεισόδιο! Ο Ηλίας κάνει εξομολόγηση στην Τούλα - Ο Μηνάς κοιμάται με τη Ζουζού

Τι θα δούμε απόψε (25/2) στη σειρά του ALPHA

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Μην αρχίζεις τη Μουρμούρα (25/2): Ερωτικό επεισόδιο! Ο Ηλίας κάνει εξομολόγηση στην Τούλα - Ο Μηνάς κοιμάται με τη Ζουζού

Το βράδυ της Κυριακής 25/2 στο κανάλι του ALPHA παίζει η αγαπημένη σειρά "Μην Αρχίζεις τη Μουρμούρα" και το επεισόδιο θα είναι άκρως ερωτικό! Ένα ταξίδι στο Γουέμπλεϊ για τον Μπάμπη θα φέρει τα πάνω-κάτω, την ώρα που η Ζωή και ο Φάνης θέλουν να μείνουν μόνοι.

Τι θα δούμε απόψε (25/2) στη σειρά του ALPHA, Μην Αρχίζεις τη Μουρμούρα

Επεισόδιο 28

Η Τούλα προσπαθεί να μάθει ποιος επηρέασε τον Βασιλάκη και έγιναν τα όσα έγιναν. Με τα πολλά-πολλά, δεν αργεί να φτάσει στον πραγματικό… ένοχο και ανακαλύπτει πως αυτός που κρύβεται πίσω από την όλη ιστορία είναι ο Ηλίας. Εκείνος πλέον δεν έχει παρά να της το παραδεχτεί. Δεν μένει όμως εκεί αφού πρέπει να πει και γιατί το έκανε. Ετσι δεν μπορεί πια να αποφύγει να της εκφράσει πώς νιώθει γι’ αυτήν και της κάνει ερωτική εξομολόγηση.

Η Ζωή και ο Φάνης με τη σειρά τους έχουν ένα άλλο μεγάλο θέμα που ακούει σε ένα όνομα και αυτό είναι του Κανάτη. Οι δυο τους αποφασίζουν να του πουν ότι θέλουν να μείνουν λίγο μόνοι. Κι ενώ πίστευαν ότι μπορεί να δείξει κατανόηση, ο Κανάτης δεν φαίνεται να το παίρνει τόσο ψύχραιμα. Η Ζουζού και ο Μηνάς, από την άλλη, ξυπνάνε στο ίδιο κρεβάτι κι αυτή τη φορά τα πράγματα είναι όπως φαίνονται και δεν υπάρχει γυρισμός σε αυτό που συμβαίνει. Οσο για τον Μπάμπη και την Ξένια; Ενα ταξίδι για τον Μπάμπη στο Γουέμπλεϊ απειλεί να φέρει μπελάδες στη γυναίκα του.

Guests: Κώστας Μπάρας, Τόλης Παπαδημητρίου

Δείτε επίσης: Βλαδίμηρος Κυριακίδης - Απαντάει για πρώτη φορά για το τέλος της «Μουρμούρας»

Η απόφαση του καναλιού για το σίριαλ

Έκπληξη στους τηλεθεατές θα προκαλέσει αν ο ALPHA σταματήσει αγαπημένη σειρά που εδώ και πολλά χρόνια σημειώνει τεράστια επιτυχία στα νούμερα τηλεθέασης. Πολλά όμως θα κριθούν προς το τέλος της φετινής τηλεοπτικής σεζόν...

Ο λόγος για την σειρά Μην αρχίζεις τη μουρμούρα, που φέτος προβάλλεται για 11η χρονιά. Μπορεί να έχουν αλλάξει πολλά ζευγάρια από την πρώτη σεζόν, ωστόσο, παραμένει σταθερά σε πολύ ικανοποιητικά ποσοστά.

Σύμφωνα λοιπόν με την εφημερίδα Real News και τη Ναταλία Ανδρικοπούλου το κανάλι συζητάει κατά πόσο πρέπει να συνεχίζει και για 12 χρονιά η σειρά ή να ολοκληρωθεί τον Ιούνιο. Σημαντικό ρόλο στην απόφαση να έχει ο Σασμός, ο Παράδεισος των κυριών και Το προξενιό της Ιουλίας (δείτε το σημερινό 14/2 επεισόδιο). Αν αυτές οι 3 σειρές δεν συνεχίσουν, η Μουρμούρα δεν θα σταματήσει, θέλοντας με αυτό τον τρόπο να κρατήσει ένα από τα δυνατά χαρτιά του.

Αν ωστόσο συμβεί το αντίθετο, πολύ πιθανό να μας αποχαιρετήσει!