Έρωτας Φυγάς: «Παναγιά μου το παιδί μου!», «Μίλα γιατί θα σε σκοτώσω» - Αγωνία στο Κιάρι για τον γιο της Αλεξάνδρας

Οι εβδομαδιαίες (29/2-1/3) εξελίξεις της σειράς του ΑΝΤ1

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Έρωτας Φυγάς: «Παναγιά μου το παιδί μου!», «Μίλα γιατί θα σε σκοτώσω» - Αγωνία στο Κιάρι για τον γιο της Αλεξάνδρας

Στα νέα επεισόδια του Έρωτα Φυγά, η Νότα είναι εξαφανισμένη, έχοντας απάγει τον Γιωργάκη και τη Ρηνιώ και όλο το Κιάρι είναι ανάστατο. Την ίδια στιγμή ο Στέφανος πέφτει στα χέρια των μπράβων τον παρακρατικών και η Νάντια συλλαμβάνεται.

Οι εβδομαδιαίες (29/2-1/3) εξελίξεις της σειράς του ΑΝΤ1, Έρωτας Φυγάς

Πέμπτη 29/2 Επεισόδιο 84

Η χαρά για την ευνοϊκή απόφαση στην υπόθεση της Αλεξάνδρας κρατάει λίγο, καθώς τη διαδέχεται το σοκ από τα νέα για την απαγωγή του Γιωργάκη και της Ρηνιώς. «Παναγιά μου. Το παιδί μου. Ο Γιωργάκης μου», αναφωνεί όταν το μαθαίνει η κοπέλα. Ο Ιάσονας αγωνιά κι εκείνος όσο και ο Μάρκος. «Πρέπει να ψάξουμε παντού. Σπιθαμή-σπιθαμή», συμφωνούν και οι δύο και βάζουν στην άκρη τις διαφορές του.

Τα νέα τα μαθαίνει όλη η Μεσσήνη και στην αποστολή σωτηρίας εντάσσεται και ο Κοντογιάννης. «Θα έρθω κι εγώ μαζί σας. Οσο περισσότεροι τόσο το καλύτερο», τους λέει. Οι τρεις τους οργώνουν την περιοχή προσπαθώντας να τους βρουν και να τους γλιτώσουν από τα χέρια της αδίστακτης Νότας.

Τα νέα της απαγωγής του Γιωργάκη και τη Ρηνιώς φτάνουν μέχρι την Αθήνα. Ο Στέφανος αποφασίζει να φύγει αμέσως και να κατέβει στη Μεσσήνη για να βοηθήσει με όποιον τρόπο μπορεί. «Δεν γίνεται να μείνω εδώ με σταυρωμένα τα χέρια. Πρέπει κάτι να κάνω», λέει στη Μαργέτα. Εκείνη ανησυχεί πολύ. «Πού θα πας; Εκεί κινδυνεύεις. Σε έχουν βάλει στο στόχαστρο.

Οι παρακρατικοί δεν θα χάσουν την ευκαιρία. Δεν θα αντέξω αν πάθεις κάτι», του λέει όλο αγωνία. Στο μεταξύ η Νάντια, μετά τη δολοφονία του Σωκράτη, ανεβαίνει τον δικό της Γολγοθά και οδηγείται στη φυλακή. Ο Μιχάλης την αποχαιρετά συντετριμμένος για πάντα. «Δεν έπρεπε να έρθουν έτσι τα πράγματα», της λέει. «Ετσι έπρεπε να γίνει. Δεν υπήρχε άλλος λυτρωμός. Αυτή ήταν η μόνη μου σωτηρία και αν πάθαινες κάτι δεν θα το συγχωρούσα ποτέ στον εαυτό μου», είναι τα λόγια της. Στο μεταξύ, ο Στέφανος επιβεβαιώνοντας τους φόβους της Μαργέτας, είναι καθ’ οδόν για τη Μεσσήνη, αλλά δεν τα καταφέρνει να φτάσει αφού παρακολουθείται. Ετσι βρίσκεται αντιμέτωπος με τους μπράβους του αρχηγού των παρακρατικών που τον έχουν πάρει στο κατόπι κι έχουν σαφείς εντολές.

Παρασκευή 1/3 Επεισόδιο 85

Η απαγωγή του Γιωργάκη και της Ρηνιώς έχει συγκλονίσει ολόκληρη την περιοχή και όλοι ψάχνουν απεγνωσμένα να τους βρουν. Η Ευγενία βρίσκεται σε πολύ δύσκολη θέση. «Πες μου τι ξέρεις. Αποκλείεται η θεία σου να το έκανε αυτό μόνη της. Μίλα, γιατί θα σε σκοτώσω. Πού έχει πάρει η Νότα τον γιο μου και τη Ρηνιώ;», της φωνάζει ο Μάρκος. «Μίλα πριν είναι αργά», την πιέζει και ο Ιάσονας, ενώ η Αλεξάνδρα έχει χάσει το μυαλό της. «Μάνα είσαι κι εσύ. Ξέρεις πώς είναι να σου παίρνουν το παιδί. Ετσι και πάθουν κάτι ο Γιωργάκης μου και η Ρηνιώ δεν θα γλιτώσετε. Από τα χέρια μου θα πάτε», της λέει, ενώ παράλληλα την παρακαλάει. «Σε εκλιπαρώ. Πες πού θα βρούμε τον γιο μου». Ο Νικόλας με τη σειρά του κάθεται σε αναμμένα κάρβουνα και δεν τον χωράει ο τόπος. Ολοι όλοι -εκτός από τον

Φάνη- την κατηγορούν ότι γνώριζε για τα σχέδια της Νότας. «Κανείς δεν με πιστεύει. Ολοι νομίζουν ότι ήξερα τις προθέσεις της θείας μου, ενώ δεν είχα ιδέα», του λέει αργότερα. «Τώρα είναι πανικοβλημένοι. Θα το καταλάβουν αργά ή γρήγορα», της απαντάει εκείνος.

Η ευαίσθητη κατάσταση της υγείας της Γεωργίας δεν θα αργήσει να επιδεινωθεί εξαιτίας των συνταρακτικών εξελίξεων και η Ουρανία στέκεται δίπλα της με τρυφερότητα και κατανόηση. «Σας ευχαριστώ που το κάνετε αυτό για μένα. Δεν ξέρω πώς να σας ευχαριστήσω», της λέει. «Εσύ αυτό που πρέπει να κάνεις είναι να ηρεμήσεις και να μην κουράζεσαι. Τώρα αυτό που έχει σημασία είναι να είσαι καλά για να είναι καλά και το μωράκι που έχεις στην κοιλίτσα σου», την καθησυχάζει η Ουρανία που ανησυχεί κι εκείνη για την έκβαση των εξελίξεων. Αλλωστε τον Γιωργάκη τον αγαπάει σαν να είναι και δικό της εγγόνι και δεν μπορεί να βλέπει τον Ιάσονα να υποφέρει. Και όσο το Κιάρι βρίσκεται σε αναβρασμό, το σπίτι της Κηφισιάς περνά τα δικά του βάσανα, καθώς η Μαργέτα μαθαίνει για την επικίνδυνη συνάντηση του Στέφανου με τους παρακρατικούς.

Δείτε επίσης: Δυσάρεστα νέα για τους τηλεθεατές της σειράς, Έρωτας Φυγάς - Η ανακοίνωση της Ντάνης Γιαννακοπούλου

Η Νάντια παραδίδεται αμαχητί στη δικαιοσύνη και ο Μιχάλης προσπαθεί μάταια να την πείσει να βοηθήσει τον εαυτό της. «Μην τα παρατάς. Υπερασπίσου τον εαυτό σου κι εγώ θα είμαι δίπλα σου. Δεν θα σε αφήσω να το περάσεις μόνη όλο αυτό. Θα καταθέσω υπέρ σου αλλά πρέπει πρώτη εσύ να πεις τι συνέβαινε τόσα χρόνια και να δείξεις δύναμη και θάρρος», της αναφέρει. Ομως εκείνη νιώθει ότι όλα είναι μάταια αφού είναι γυναίκα και ξέρει πως τα δικαστήρια είναι προκατειλημμένα. Κι ενώ αυτά συμβαίνουν, η Νότα κρατώντας ακόμη ομήρους τον Γιωργάκη και τη Ρηνιώ, θα βρει καταφύγιο στο πιο απίθανο μέρος, στο Κιάρι. Κι ενώ νομίζει ότι τα έχει όλα υπό έλεγχο, δεν θα αργήσει να γίνει αντιληπτή και τα γεγονότα θα πάρουν μια απρόσμενη τροπή. Ενα πρόσωπο θα παίξει καταλυτικό ρόλο στην προσπάθεια για τη λύση της ομηρίας, ενώ το αντίτιμο για να αφεθούν ελεύθεροι το παιδί και η Ρηνιώ είναι να της δώσουν χρήματα και να την αφήσουν να φύγει χωρίς να την κυνηγήσει κανείς.