Ο πρώτος από εμάς: «Μη φύγεις ρε Άλκη!»- Η συγκινητική σκηνή της Κάτιας στην εκκλησία αφού μάθει το φύλο του μωρού

Οι εβδομαδιαίες (28-29/2) εξελίξεις της σειράς του ΑΝΤ1

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Ο πρώτος από εμάς: «Μη φύγεις ρε Άλκη!»- Η συγκινητική σκηνή της Κάτιας στην εκκλησία αφού μάθει το φύλο του μωρού

Στα νέα επεισόδια της σειράς του ΑΝΤ1, Ο πρώτος από εμάς, η Έλενα και η Μάρθα πείθουν τον Φίλιππο να μπει στον κόσμο του διαδικτυακού φλερτ, ενώ ο Κοσμάς υποκύπτει όλο και πιο πολύ στον παράνομο δεσμό του, με τη Σοφία να τον υποπτεύεται.

Οι εβδομαδιαίες (28-29/2) εξελίξεις της σειράς του ΑΝΤ1, Ο πρώτος από εμάς

Τετάρτη 28/2 Επεισόδιο 40

Η Ελσα αποκαλύπτει στον Νικόλα πως ο Αλκης θέλει να αρχίσει ξανά το τρέξιμο. Ολοι είναι αναστατωμένοι και δεν ξέρουν πώς να τον μεταπείσουν. Η Ελσα αργότερα καλεί τον Μάριο στο σπίτι της και κάνουν έρωτα, ενώ ο Κοσμάς γνωρίζει τη Μίνα, τη μαμά ενός φίλου του Στέλιου και μια ιστορία φλερτ αρχίζει να εκτυλίσσεται. Για κακή του τύχη όμως, αρχίζει και η Σοφία να τον υποπτεύεται. Ο Νικόλας πάλι λείπει από το ραντεβού της Ελενας με τη δικηγόρο, για το θέμα της υιοθεσίας. Η Ελενα πληγώνεται και αποφασίζει να μην του ξαναμιλήσει. Κι ενώ αυτά συμβαίνουν, ο Αλκης ετοιμάζεται να φύγει για τη Χαλκίδα μαζί με την Ελσα και όλοι ανησυχούν για την απόφασή του. Παράλληλα η Κάτια και ο Αλκης μαθαίνουν το φύλο του μωρού τους.

Δείτε επίσης: Αθηνά Οικονομάκου: «Ήταν βαρύ το κλίμα...» - Αυτές ήταν οι πιο δύσκολες σκηνές της σειράς "Ο Πρώτος απο Εμάς"

Πέμπτη 29/2 Επεισόδιο 41

Ο Αλκης και η Ελσα ανυπομονούν για το ταξίδι τους στη Χαλκίδα, ενώ η Ελενα και η Μάρθα πείθουν τον Φίλιππο να μπει στον κόσμο του διαδικτυακού φλερτ, μέσω εφαρμογών. Οσο ο Κοσμάς υποκύπτει όλο και πιο πολύ στον παράνομο δεσμό του, η Σοφία κάνει βήματα να επεκτείνει την επιχείρησή της. Η απρόσμενη επίσκεψη του Εβαν θα φέρει την Κάτια αντιμέτωπη με τις επιλογές της, ενώ ο Αλκης και η Ελσα ζουν έντονες οικογενειακές στιγμές στην Αθήνα, που ξυπνάνε μνήμες. Μια εντελώς απρόσμενη πρόταση από τον Νικόλα θα ταράξει την Ελενα, όσο ο Αλκης και η Ελσα αποχαιρετούν κάποιον που αγαπάνε πολύ.