Οι Παγιδευμένοι (26/2): Τον βρίσκουν νεκρό μέσα σε λίμνη αίματος - «Ορκίζομαι δεν έκανα τίποτα! Δεν σκότωσα κανέναν»

Οι σημερινές εξελίξεις της σειράς του ΑΝΤ1

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Οι Παγιδευμένοι (26/2): Τον βρίσκουν νεκρό μέσα σε λίμνη αίματος - «Ορκίζομαι δεν έκανα τίποτα! Δεν σκότωσα κανέναν»

Στο σημερινό 26/2 επεισόδιο της σειράς Οι Παγιδευμένοι στον ΑΝΤ1, η προσπάθεια συγκάλυψης της Λίνας από την Aννα και η σύλληψή της από τον Δημήτρη οδηγεί το ζευγάρι σε μια τεράστια ρήξη.

Οι σημερινές εξελίξεις της σειράς του ΑΝΤ1, Παγιδευμένοι

Επεισόδιο 37

«Απήγαγες τη Λίνα μπροστά στα μάτια μου», της λέει. «Ναι, το έκανα. Εσύ με ανάγκασες. Δεν θέλω να πάει φυλακή ούτε για μία μέρα. Εσύ πάντα λες για την αλήθεια και τη δικαιοσύνη. Μόνο ο δικός σου ο τρόπος είναι ο σωστός», του φωνάζει και φυσικά τσακώνονται. Ο κόσμος τους αρχίζει να καταρρέει.

Οι εμπλεκόμενοι στη δολοφονία του Ακη περνάνε για άλλη μια φορά από ανακρίσεις, ενώ επικαλούνται το δικαίωμά τους στη σιωπή και δεν βγάζουν λέξη, θεωρώντας πως έτσι βοηθούν τη Λίνα. «Δεν μπορώ να κάνω τίποτα για να τη σώσω;», ρωτάει η Αννα τον Ανδρέα. Εκείνος όμως δεν είναι καθόλου ενθαρρυντικός. «Οχι. Ολοι είναι μπλεγμένοι», της τονίζει. Εκείνη όμως επιμένει ότι θα τα καταφέρει. Και ο Ανδρέας έχει την πίκρα του αφού είναι ανακατεμένη και η κόρη του η Δανάη. «Γιατί δεν ήρθες σε εμένα; Σε εμπιστεύτηκα. Τώρα δεν μπορώ να κάνω τίποτα για σένα», της λέει. Εκείνη τότε με δάκρυα στα μάτια τού ζητάει συγγνώμη.

Δείτε επίσης: Αυτός ο κούκλος ενσαρκώνει το δικό μας Δημήτρη στην Τούρκικη σειρά - Φωτογραφίες από το γάμο του στην Ελλάδα

Ο Πάνος Βερβερίδης έχει ραντεβού με τον δημοσιογράφο που είχε βρει και τον Δημήτρη για την υπόθεσή του. Ομως τον βρίσκει δολοφονημένο. Καθώς έχει αφήσει ίχνη, καθαρίζει τα στοιχεία. Εκείνη όμως τη στιγμή καταφθάνουν αστυνομικοί, τον βλέπουν και τον συλλαμβάνουν. Ο Πάνος είναι κύριος ύποπτος για τη δολοφονία του δημοσιογράφου Θωμαΐδη. Σύμπτωση; Ή παγίδα; Εκείνος αρνείται κάθε ανάμειξη με το έγκλημα. «Τον βρήκα νεκρό», λέει και ξαναλέει και φωνάζει τον δικηγόρο του τον Αλέκο. «Πίεσα το στήθος του δημοσιογράφου για να σταματήσω το αίμα. Μετά έπλυνα τα χέρια μου. Υπήρχαν ίχνη μου παντού. Οταν ήρθαν οι αστυνομικοί τα καθάριζα. Ορκίζομαι δεν έκανα τίποτα. Δεν σκότωσα κανέναν», του εξηγεί.

Και ενώ οι ανακρίσεις προχωρούν, η Λίνα εξαφανίζεται από την Ασφάλεια, ενώ όλοι οι άλλοι κρατούνται. Ο Ανδρέας κλαίει με μαύρο δάκρυ που προφυλακίζεται η κόρη του.

Την απόδραση της Λίνας την κανόνισε η Αννα με τον Σπύρο. Το κορίτσι είναι κρυμμένο στο σπίτι με τη Δάφνη. Η θεία της τής στέλνει ένα σημείωμα που λέει ότι δεν πρέπει να επικοινωνήσει με κανέναν και πως όλο αυτό είναι για το καλό της. Ολοι από την οικογένειά της και την παρέα της προφυλακίζονται. «Είναι για λίγο», λέει η Αννα στη μητέρα της την Ειρήνη. Εκεί είναι και ο Ανδρέας που τους δίνει κουράγιο.