Η Μάγισσα (27/2): Μια γυναίκα πεθαίνει και ένα παιδί γεννιέται - "Μυρίζει" θάνατος στον πύργο των Λασκαραίων

Οι σημερινές εξελίξεις της σειράς του ΑΝΤ1

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Η Μάγισσα (27/2): Μια γυναίκα πεθαίνει και ένα παιδί γεννιέται -

Στην Μάγισσα απόψε 27/2 θα δούμε την Θεοφανώ να κινδυνεύει με αποτέλεσμα εξαιτίας του μεγάλου σοκ να γεννάει πρόωρα το παιδί της. Ο Αντρέι δεν θα την αφήσει λεπτό μόνη της, την ίδια ώρα που η Πολυξένη θα πεθάνει στην κρεμάλα...

Οι σημερινές εξελίξεις της σειράς του ΑΝΤ1, Η Μάγισσα

Επεισόδιο 60

Ο Αντρέι και η Θεοφανώ επιστρέφουν και πάλι στον καταυλισμό των Τσιγγάνων και εκεί η Θεοφανώ από το σοκ που υπέστη θα γεννήσει πρόωρα το μωρό της. Η ίδια είναι ευτυχισμένη που κρατάει το παιδί της στην αγκαλιά, αλλά δεν μπορεί να αποφασίσει ποιο δρόμο ν’ ακολουθήσει: Tης εκδίκησης ή μιας καινούριας ζωής μακριά απ’ όλους;

Από την άλλη, στον πύργο των Λασκαραίων ετοιμάζονται για την παραδειγματική τιμωρία του ενόχου. Κανείς δεν δείχνει να λυπάται για τον χαμό που πλησιάζει, παρά μόνο η Δαμιανή, που ξέρει πως εξαιτίας της χάνεται ο πιο έμπιστός της άνθρωπος.

Δείτε επίσης αποκλειστικό: Αυτό είναι το τραγικό τέλος του Μάρκου - Ο Τζανής του δίνει την χαριστική βολή

Η μέρα που η Πολυξένη θα πεθάνει στην κρεμάλα έχει ξημερώσει. Ολοι έχουν μαζευτεί έξω από τον πύργο για να παρακολουθήσουν την τιμωρία της φόνισσας. Η Δαμιανή αποφασίζει να πάει να τη συναντήσει για τελευταία φορά στο μπουντρούμι. «Κακώς ήρθες κυρά μου εδώ, μπορεί να σε βάλουν στο μάτι», της λέει και η Δαμιανή με δάκρυα της ψελλίζει: «Συγγνώμη». Τότε η Πολυξένη αποφασίζει να της ανοίξει την καρδιά της:

«Δεν θα αποκαλύψω ποτέ σε κανέναν ότι έχεις κάποια σχέση κι αν χρειαστεί θα πάρω όλο το έγκλημα πάνω μου”, σου είχα πει, κυρά μου. Κι αυτό έκανα! Και θα έκανα ακόμα περισσότερα για εσένα, γιατί σε αγάπησα αληθινά», της λέει και η Δαμιανή την κοιτάζει σοκαρισμένη. «Μόνο εσένα αγάπησα και καμία άλλη! Είσαι ο μεγάλος μου έρωτας και δεν θα άφηνα ποτέ κανέναν να σου κάνει κακό. Και τώρα φύγε, κυρά μου! Και μη φοβάσαι για εμένα, καλύτερα που φεύγω, νιώθω χαρούμενη που ξέρω πως θα είσαι εσύ καλά». Η Πολυξένη στη συνέχεια οδηγείται στην κρεμάλα, έχοντας αποδεχτεί τη μοίρα της αλλά και την τιμωρία της.

Δείτε εδώ όλα τα επεισόδια αυτής της εβδομάδας, πριν προβληθούν μέσα από την συχνότητα του ΑΝΤ1.