Το προξενιό της Ιουλίας (27/2): Νέο παράνομο ζευγάρι - Τα φτιάχνει με παντρεμένο και βρίσκονται κρυφά στα δάση

Οι σημερινές εξελίξεις της σειράς του ALPHA

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Το προξενιό της Ιουλίας (27/2): Νέο παράνομο ζευγάρι - Τα φτιάχνει με παντρεμένο και βρίσκονται κρυφά στα δάση

Στο Προξενιό της Ιουλίας ένα νέο προξενιό πρόκειται να φέρει πολλά σχόλια στον Τύρναβο, την ίδια ώρα που ο έρωτας ενός παράνομου ζευγαριού όλο και φουντώνει. Από την άλλη η Ιουλία έρχεται όλο και πιο κοντά με τον Γιωργίκη.

Οι σημερινές 27/2 εξελίξεις της σειράς του MEGA, Το προξενιό της Ιουλίας

Επεισόδιο 53

Η Ιουλία ζητάει ως χάρη στον Γιωργίκη να φέρουν πάλι στο αρχοντικό τη Δέσπω. Η σχέση τους πάει καλά και το ζευγάρι έρχεται πιο κοντά, την ίδια ώρα που ο Χρήστος διεκδικεί να πάρει πίσω το παρελθόν που του κρύβουν τόσο καιρό. «Μη βασανίζεσαι άλλο με τα παλιά», του λέει η Στεφανία, αλλά εκείνος είναι πιο αποφασισμένος από ποτέ. «Εγώ θα μάθω τι έγινε με τη μάνα μου είτε σας αρέσει είτε όχι», της ανακοινώνει. Ο Στασινόπουλος, πάλι, γυρίζοντας στο σπίτι του μετά την επίσκεψη στη Στάσα, έχει να αντιμετωπίσει την οργή της Κατερίνης, που διαισθάνεται ότι κάτι έχει αλλάξει ανάμεσά τους. «Πού ήσουνα;», τον ρωτάει.

Δείτε επίσης αποκλειστικό: «Είμαι έγκυος!» - Φιλιώ και Γρηγόρης γίνονται γονείς!

«Ανάκριση θα μου κάνεις;», της απαντάει εκείνος. «Ακου να σου πω, Κωστή. Δεν ξέρω τι συμβαίνει. Τον τελευταίο καιρό είσαι απόμακρος, αργείς συνεχώς μετά τη δουλειά και το μυαλό σου είναι αλλού. Αν συνεχίσεις να είσαι τόσο αδιάφορος να ξέρεις ότι θα σηκωθώ και θα φύγω», τον απειλεί. Η Κατερίνη δεν είναι το μόνο πρόβλημα που ο Κωστής έχει να αντιμετωπίσει αφού παραμένει ανοιχτό για εκείνον και το διπλό μέτωπο που έχει ανοίξει με τις κόρες του, που έχουν σηκώσει η καθεμιά το δικό της μπαϊράκι!

Η Φρόσω, βλέποντας τη Στάσα αναστατωμένη από τα μπλεξίματα του γιου της, της βάζει μια ιδέα που την ιντριγκάρει, αλλά τη φέρνει αντιμέτωπη και με τη δική της μοίρα. Στο μεταξύ, η Κερασίνα «ψήνει» ένα νέο προξενιό που θα αναστατώσει τον Τύρναβο κι αυτό δεν είναι άλλο από του Γρηγόρη με τη Φιλιώ! Κάποιοι θα τρελαθούν από τη χαρά τους και κάποιοι θα χάσουν τον ύπνο τους. Ανάμεσα στους δεύτερους είναι η Κυριακούλα, που δεν συμφωνεί καθόλου με αυτόν τον γάμο, ειδικά από τη στιγμή που ο Στασινόπουλος δεν έχει βοηθήσει τον άντρα της. Στο μεταξύ, ένα χτύπημα στην πόρτα του Γρηγόρη θα τον φέρει αντιμέτωπο με ένα πρόσωπο, που μέσα στη νύχτα, ζητάει να βρει καταφύγιο στο σπίτι του.

Δείτε εδώ το επεισόδιο της Τετάρτης και της Πέμπτης!