Η Μάγισσα (28/2): Ο Κανέλλος πιάνει στα πράσα Αναστασία και Μιχαήλ - Τον χτυπάει με τεράστια οργή

Οι σημερινές εξελίξεις της σειράς του ΑΝΤ1

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Η Μάγισσα (28/2): Ο Κανέλλος πιάνει στα πράσα Αναστασία και Μιχαήλ - Τον χτυπάει με τεράστια οργή

Τεράστιο σοκ θα πάθουν οι τηλεθεατές στο σημερινό 28/2 επεισόδιο της σειράς Η Μάγισσα, καθώς ο Μιχαήλ θα γυρίσει ξανά στην αγκαλιά της Αναστασίας. Ο Κανέλλος που θα τους πιάσει στα πράσα δυστυχώς θα είναι αυτός που θα την πληρώσει...

Οι σημερινές εξελίξεις της σειράς του ΑΝΤ1, Η Μάγισσα

Επεισόδιο 61

Ο Μάρκος καταφέρνει να βρει τη Θεοφανώ και ο Αντρέι προσπαθεί να τον εμποδίσει από το να την πάρει πίσω στον πύργο. «Μάρκο, άφησέ την. Αν την αγαπάς άστη να ζήσει όπως της αξίζει» και ο Μάρκος του απαντάει: «Κι εσύ είσαι αυτός που της αξίζει; Η Θεοφανώ θα γυρίσει πίσω στον πύργο μαζί με το παιδί μου και θα ζήσει εκεί». Τότε η Θεοφανώ λέει στον Αντρέι: «Είναι μάταιο! Αυτή είναι η μοίρα μου και θα πρέπει να την αποδεχτώ, Αντρέι. Το ξέραμε πως δεν είχαμε μέλλον», του λέει και ακολουθεί τον Μάρκο πίσω στον πύργο των Λασκαραίων.

Δείτε επίσης: Το σχέδιο του Αντρέι για να κλέψει την Θεοφανώ από τα χέρια του Μάρκου - «Είμαι ο γιος του Τζανέτου Λάσκαρη και...»

Την ίδια ώρα, η απογοήτευση του Μιχαήλ για τη Δαμιανή είναι τεράστια και φυσικά δεν της έχει καμία εμπιστοσύνη μετά τα τελευταία γεγονότα και τις αποκαλύψεις. Αυτό τον οδηγεί στον μόνο άνθρωπο που τελικά εμπιστεύεται: Την Αναστασία, η οποία μάλιστα κατ’ εντολή του Μάρκου μένει πλέον στον πύργο. Το πάθος ανάμεσα στον Μιχαήλ και την Αναστασία θ’ αναζωπυρωθεί, φέρνοντας νέα προβλήματα.

Ο Κανέλλος θα βρεθεί αντιμέτωπος με τον Μιχαήλ: «Θα βγάλεις κάτι με το να φέρεσαι έτσι στη Δαμιανή; Δεν λέω, ήταν λάθος μεγάλο όλων μας που δεν κάναμε κάτι να σταματήσουμε αυτή την ντροπή, αλλά είσαι άδικος να τιμωρείς τη Δαμιανή. Τον γιο της προσπαθούσε να σώσει», του επισημαίνει και ο Μιχαήλ του απαντάει: «Να μην ανακατεύεσαι στη ζωή μου. Αν νιώθεις άσχημα τράβα να την παρηγορήσεις όπως κάνεις πάντα».

Κι ενώ οι δύο σειριές μέρα με τη μέρα οδηγούνται στα άκρα, ένας καινούριος γδικιωμός φαίνεται πως είναι προ των πυλών, ενώ ο Αντρέι δεν έχει πει ακόμα την τελευταία του λέξη.