Η γη της ελιάς (28/2): «Κράτα το στόμα σου κλειστό για αυτό το θέμα» - Ανακαλύπτει πως έχουν παράνομο δεσμό

Οι σημερινές εξελίξεις της σειράς του MEGA

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Η γη της ελιάς (28/2): «Κράτα το στόμα σου κλειστό για αυτό το θέμα» - Ανακαλύπτει πως έχουν παράνομο δεσμό

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στο σημερινό 28/2 επεισόδιο της σειράς Η γη της ελιάς, που προβάλλεται μέσα από τη συχνότητα του MEGA. Η Βασιλική μετά τον καβγά της με τον Φίλιππο μαθαίνει για την παράνομη σχέση Αριάδνης - Χρήστου, ενώ από την άλλη ο Μάνος ζητάει από την Μαρίνα να φύγουν για πάντα στην Ισπανία.

Οι σημερινές εξελίξεις της σειράς του MEGA, Η γη της ελιάς

Επεισόδιο 106

Ο Φίλιππος βρίσκεται ακόμα στην Αθήνα και ενημερώνει τη Βασιλική: «Θα μείνω ακόμα μία μέρα, έχω βρει δύο παλιές μου συμφοιτήτριες και ήθελα να τις δω μετά από τόσα χρόνια», της λέει και η Βασιλική γίνεται έξαλλη, ενώ και η Χάιδω ανησυχεί με την περίεργη συμπεριφορά του γιου της.

Ο Τζον διαπιστώνει ότι χρειάζεται περισσότερο ελαιόλαδο και ο Μάνος τον φέρνει σε επαφή με τον Στάθη για να πάρει από αυτόν την επιπλέον ποσότητα που έχει ανάγκη. Οι δυο τους τα βρίσκουν και αρχίζουν μια νέα επαγγελματική συνεργασία. Την ίδια στιγμή ο Δημοσθένης παίρνει τα αποτελέσματα του DNA και επιβεβαιώνει ότι το παιδί της Ξένιας είναι δικό του, ενώ παράλληλα η Ασπασία γυρνάει νέα σελίδα στη ζωή της, καθώς ετοιμάζεται να μπει στο καινούριο της σπίτι.

Δείτε επίσης: Επεισοδιακός χωρισμός - Μαθαίνει για την απιστία της και την σέρνει στα δικαστήρια

Από την άλλη, η Δήμητρα έχει αρχίσει να αποφεύγει τον Κουράκο: «Θέλεις να μου πεις τι είναι αυτό που σε βασανίζει; Γιατί δεν μου μιλάς, αφού το νιώθω ότι κάτι έχεις», την παρακαλεί, αλλά εκείνη δεν εκμυστηρεύεται σε κανέναν τι είναι αυτό που την απασχολεί.

Την ίδια στιγμή η Αφροδίτη πενθεί την απώλεια της κυρίας Ευτέρπης και ο Χρήστος τής συμπαραστέκεται. Στο μεταξύ ο Μάνος δεν αντέχει άλλο και αγανακτισμένος από την κατάσταση με την Αμαλία, προτείνει στη Μαρίνα: «Δεν αντέχω άλλο. Μπούχτισα. Λέω να τα παρατήσουμε όλα και να πάμε στην Ισπανία». Η Βασιλική βλέπει τον Χρήστο και την Αριάδνη να μπαίνουν μαζί στον ξενώνα.