Το Ναυάγιο (28/2): Ο Δημήτρης στέλνει τον Κώστα στην Αθήνα και πιάνει στα πράσα τη Βάσω με τον Άγγελο

Οι σημερινές εξελίξεις της σειράς του MEGA

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Το Ναυάγιο (28/2): Ο Δημήτρης στέλνει τον Κώστα στην Αθήνα και πιάνει στα πράσα τη Βάσω με τον Άγγελο

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στο σημερινό 28/2 επεισόδιο της σειράς Το Ναυάγιο. Θα δούμε τον Ιπποκράτη να καίει τα γράμματα που δέχεται από την Γαλλία και να λέει ψέματα σε όλους, ενώ από την άλλη την Στέλλα να μην μπορεί να ξεπεράσει την απώλεια του άντρα της.

Οι σημερινές εξελίξεις της σειράς του MEGA, Το Ναυάγιο

Επεισόδιο 66

Τα θύματα του ναυαγίου γιορτάζουν την πρώτη τους νίκη, καθώς τα δημοσιεύματα του Γιώργη πιάνουν τόπο. Η Ειρήνη ξεκαθαρίζει στον Πέτρο ότι θα αφοσιωθεί στη νέα της οικογένεια, όπως θα ήθελε ο πατέρας της, ενώ η Στέλλα μέσα στον θυμό της διώχνει τον Βασίλη. Έξι μήνες περνούν... Έχει έρθει η δικτατορία και όλοι παλεύουν ακόμα να φτιάξουν τις ζωές τους. Η Ειρήνη και η Στέλλα είναι έτοιμες να γεννήσουν.

Ο Ιπποκράτης παίρνει προαγωγή και ο Παντελίδης του κάνει μια πολύ συμφέρουσα πρόταση. Η Λίνα καταλαβαίνει ότι ο Μάκης της κρύβει κάτι πολύ σοβαρό για τη ζωή του. Ο Πέτρος τηλεφωνεί στον Στελή την ώρα που είναι στο σπίτι του η παπαδιά. Ο Δημήτρης στέλνει τον Κώστα στην Αθήνα και αυτός πιάνει στα πράσα τη Βάσω με τον Άγγελο.

Ο Γιώργης δεν συμμορφώνεται με τις διαταγές του νέου καθεστώτος και δέχεται επίσκεψη από την αστυνομία. Η Στέλλα μαθαίνει ότι ο Βασίλης έχει έρθει κοντά με μια άλλη γυναίκα. Πώς θα αντιδράσει;

Δείτε επίσης: «Θα της κάνουμε καισαρική άμεσα» - Η σπαρακτική σκηνή που το μωρό της Στέλλας γεννιέται νεκρό!