Το Ναυάγιο: «Θα πεθάνεις» - Ο Βασίλης μαθαίνει πως ο Γιώργης ήταν εραστής της γυναίκας του

Τον χτυπάει

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
Το Ναυάγιο: «Θα πεθάνεις» - Ο Βασίλης μαθαίνει πως ο Γιώργης ήταν εραστής της γυναίκας του

Μπορεί να συνέχισε τη ζωή του και να άφησε τον εαυτό του να ερωτευτεί σφόδρα τη Στέλλα, ωστόσο, όταν ο Βασίλης μάθει ποιος ήταν ο εραστής της γυναίκας του, θα γίνει έξαλλος. Το περιοδικό Tv24 μας μεταφέρει αποκλειστικά όλο το ρεπορτάζ για την συνέχεια της σειράς Ναυάγιο.

Λίγο πριν η Ασημίνα πνιγεί, ο Βασίλης είχε καταλάβει πως η γυναίκα του έχει κρυφό δεσμό και αυτός μάλιστα ήταν ο λόγος που είχε αρνηθεί να της δώσει διαζύγιο. Μετά το ναυάγιο, πληγωμένος ακόμα που εκείνη τον είχε προδώσει, προσπάθησε να ψάξει τον άντρα που είχε κλέψει την καρδιά της γυναίκας του, όμως δεν τα κατάφερε. Η παρουσία της Στέλλας στη ζωή του τον γέμισε με ελπίδες και αποφάσισε να μην κοιτάξει ποτέ ξανά πίσω του σε εκείνα που τον πλήγωσαν. Ομως η μοίρα θα τον φέρει αντιμέτωπο με το παρελθόν του, παρόλο που ο ίδιος δεν θα το επιδιώξει.

Δείτε επίσης: Ναυάγιο: «Θα της κάνουμε καισαρική άμεσα» - Η σπαρακτική σκηνή που το μωρό της Στέλλας γεννιέται νεκρό!

Σύμφωνα με καλά επιβεβαιωμένες πληροφορίες, στα επόμενα επεισόδια της σειράς, ο Μιλτιάδης Παντελίδης που έχει αρχίσει να ψάχνει μανιωδώς το παρελθόν του έγκριτου δημοσιογράφου, θα βρει τον Βασίλη Χρήστου και θα του δώσει μια πληροφορία που θα του αλλάξει τη ζωή. Ο Βασίλης θα εκνευριστεί όταν δει τον μισητό δικηγόρο μπροστά του και θα προσπαθήσει να τον διώξει, οι λέξεις του Μιλτιάδη όμως θα τον κάνουν να παγώσει. «Να φύγω; Δηλαδή δεν θέλεις να μάθεις με ποιον τα είχε η γυναίκα σου κι εσύ κοιμόσουν τον ύπνο του δικαίου; Κρίμα δεν είναι;», θα τον ρωτήσει και ο Βασίλης παρόλο που θα του πει ότι δεν θα πιστέψει ούτε λέξη από όσα έχει να του πει, τελικά θα τον ακούσει.

Ο Μιλτιάδης Παντελίδης από το Ναυάγιο

«Ο Γιώργης Κανελλάκης ήταν ο εραστής της γυναίκας σου. Αυτός είναι ο άντρας που θα σου χάλαγε την οικογένεια κι εσύ όχι μόνο τον θεωρείς φίλο σου αλλά και συνεργαζόσουν μαζί του», του αποκαλύπτει και ο Βασίλης χάνεται τη γη κάτω απ’ τα πόδια του.

Τα Ναυάγιο: Ο Μιχάλης χωρίζει Γιώργη και Βασίλη

Ο Βασίλης φτάνει στο γραφείο του Γιώργη, τον οποίο και βρίσκει να οργανώνει μαζί με τον Μιχάλη το επόμενο χτύπημα στον Βασιλείου. «Θα πεθάνεις. Τα είχες με τη γυναίκα μου τόσο διάστημα και δεν είχες τα κότσια να μου το πεις; Δεν είχες το κουράγιο; Δεν είσαι άντρας εσύ, ρε», θα του φωνάξει προκαλώντας την αντίδραση και των δύο αντρών που σηκώνονται όρθιοι βλέποντάς τον. Πριν ο Κανελλάκης προλάβει καν να αντιδράσει, θα δει τον φίλο του να του επιτίθεται άγρια και τον Μιχάλη να προσπαθεί να μπει ανάμεσά τους. «Νόμιζες ότι δεν θα το μάθαινα ποτέ; Ειδικά εσύ με τη δουλειά που κάνεις θα έπρεπε να ξέρεις ότι η αλήθεια βγαίνει πάντα στην επιφάνεια», θα του πει χτυπώντας τον.

Ο Μιχάλης θα αναζητήσει βοήθεια από άλλους υπαλλήλους της εφημερίδας και τελικά θα καταφέρουν να χωρίσουν τους δύο άντρες που έχουν πιαστεί στα χέρια. «Τι νόημα είχε να μάθεις την αλήθεια, Βασίλη; Η Ασημίνα είχε φύγει… Μου φέρθηκες τόσο καλά που δεν ήθελα να σε πληγώσω. Δεν είμαι περήφανος γι’ αυτό που έκανα αλλά την αγάπησα όσο δεν είχα αγαπήσει άνθρωπο στη ζωή μου ξανά», θα πει στον Χρήστου μετά από λίγο αλλά θα είναι αργά καθώς ο Βασίλης θα του δηλώσει πως δεν θέλει να τον δει ξανά στη ζωή του.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Το Ναυάγιο: «Ειρήνη, τι κάνεις;» - Ο Ιπποκράτης την κάνει τσακωτή με τον Πέτρο!

Το Ναυάγιο: «Μα τι λέτε;» - Δύσκολες ώρες για το μωρό της Ειρήνης που το έδωσαν στη Στέλλα κρυφά

Το Ναυάγιο (4/3): «Πονάω! Κάτι δεν πάει καλά» - Ώρες αγωνίας για την Ειρήνη και το αγέννητο παιδί της

Ναυάγιο 3/3: «Αυτό το παιδί νομίζει ότι είναι δικό του» - Η Ειρήνη ''σπάει'' τη σιωπή για το μωρό που έχει στα σπλάχνα της

Ναυάγιο: «Είμαι η αρραβωνιαστικιά του Αντώνη» - Μια μυστηριώδης γυναίκα εμφανίζεται! Η Ειρήνη ετοιμάζεται να γεννήσει αλλά...

Το Ναυάγιο: Τηλεθεατές κρατηθείτε! Απίστευτη εξέλιξη στα επόμενα επεισόδια της σειράς του MEGA

Η Παραλία (29/2): «Ο γιος σας κατηγορείται για φόνο» - Δολοφόνος της Ρηνιώς ο Δημητρός;

Ηλέκτρα (29/2): «Τον πυροβόλησε μάνα» - Αποκαλύπτεται η απόπειρα δολοφονίας της Ηλέκτρας

Τηλεθέαση 28/2: Με 21% βγήκε νικητής της Τετάρτης - Ποιοι δυστυχώς βγήκαν τελευταίοι;

Το Ναυάγιο spoiler: «Ένα πολύ αγαπημένο πρόσωπο μπαίνει στη σειρά! Έχει ήδη ξεκινήσει γυρίσματα» - Αυτός είναι ο "εισβολέας" και ο ρόλος του