Η γη της ελιάς (1/3): «Σε τρώω στη μάπα γιατί είσαι η αδερφή του Φίλιππου» - Η Ειρήνη καταρρέει στο άκουσμα της αλήθειας

Οι σημερινές εξελίξεις της σειράς του MEGA

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Η γη της ελιάς (1/3): «Σε τρώω στη μάπα γιατί είσαι η αδερφή του Φίλιππου» - Η Ειρήνη καταρρέει στο άκουσμα της αλήθειας

Στο σημερινό επεισόδιο 1/3 της σειράς του MEGA, Η γη της ελιάς. Ο Δημοσθένης προσπαθεί να βρει την Ξένια με το παιδί του, ενώ από την άλλη η Ειρήνη μαθαίνει όλη την αλήθεια για τον πραγματικό της πατέρα και την δεύτερη οικογένεια της.

Οι σημερινές εξελίξεις της σειράς του MEGA, Η γη της ελιάς

Επεισόδιο 108

Ο Δημοσθένης πηγαίνει να πάρει το μωρό από την Ξένια αλλά τον περιμένει η πιο δυσάρεστη έκπληξη της ζωής του, καθώς η Ξένια τον ξεγελάει, τον χτυπάει και παίρνει τα λεφτά και το μωρό και φεύγει. Μόλις ο Δημοσθένης συνέρχεται και καταλαβαίνει τι έχει γίνει, γίνεται έξαλλος με την εξαφάνιση της Ξένιας και του παιδιού: «Το κέρατό μου μέσα. Θα την τσακίσω», φωνάζει, ενώ η Ειρήνη και η Ασπασία απορούν για το τι μεσολάβησε και δεν έχει πάρει το μωρό.

Δείτε επίσης: Η Χάιδω θάβει και δεύτερο παιδί - Αυτό είναι το τραγικό τέλος του Φίλιππου

Ο Χρήστος επηρεάζεται από την πρόθεση της Αφροδίτης να χαρίσει την κληρονομιά της κυρίας Ευτέρπης. Βλέπει μέσα από αυτή της την πράξη ένα ακόμα μεγαλείο ψυχής και αποφασίζει να μείνει μαζί της. Η Αριάδνη, από την άλλη, νιώθει πως ο Χρήστος έχει αρχίσει να αλλάζει συμπεριφορά απέναντί της και καταλαβαίνει ότι δεν υπάρχει πια ελπίδα να είναι μαζί. Η κοπέλα είναι ένα ψυχολογικό ράκος και η μόνη που μπορεί να την καταλάβει είναι η Ιουλία. Εκμεταλλευόμενη κατά κάποιο τρόπο την κατάσταση της κόρης της, βρίσκει πως είναι η κατάλληλη στιγμή για να την πλησιάσει. Σε αντίπαλα στρατόπεδα βρίσκονται πλέον ο Φίλιππος και η Βασιλική, με εκείνον να επιμένει να φύγει για σπουδές στην Αθήνα και την οικογένειά του να προσπαθεί να τον αποτρέψει.

Δείτε επίσης αποκλειστικό: Αυτό είναι το τέλος των ζευγαριών - Γάμοι, χωρισμοί και δολοφονίες

Παράλληλα η Αμαλία συνεχίζει να προκαλεί με τη συμπεριφορά της, αναγκάζοντας την Αθηνά να της απαγορέψει να ξαναπάει στον ελαιώνα: «Μέχρι εδώ ήταν. Δεν θα ξαναπατήσεις το πόδι σου στα κτήματα. Σου το απαγορεύω!», της φωνάζει έξαλλη. Την ίδια ώρα ο Κωνσταντίνος συνεχίζει να δέχεται απειλές αλλά δεν ενημερώνει την Ισμήνη, ενώ ο Παρασκευάς, πάνω στα νεύρα του, αποκαλύπτει στην Ειρήνη πώς είναι αδελφή τού Φίλιππου: «Σε ανέχομαι μόνο και μόνο επειδή είσαι αδελφή τού κολλητού μου», της λέει κι εκείνη απαιτεί να μάθει όλη την αλήθεια. Τέλος, η Δήμητρα επιφυλάσσει μια δυσάρεστη έκπληξη στον Κουράκο. Του εξομολογείται ότι ήταν έγκυος στο παιδί του, αλλά έκανε έκτρωση!