Παράδεισος των Κυριών: «Έχω τρόπο να σε καταστρέψω» - Αμαλία & Ντίνος φιλιούνται παθιασμένα! Γεωργία και Πάρης χωρίζουν

Οι εβδομαδιαίες (4/8-3) εξελίξεις για τη σειρά του Alpha

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Παράδεισος των Κυριών: «Έχω τρόπο να σε καταστρέψω» - Αμαλία & Ντίνος φιλιούνται παθιασμένα! Γεωργία και Πάρης χωρίζουν

Οι εβδομαδιαίες (4/8-3) εξελίξεις για τον Παράδεισο των Κυριών θα είναι το λιγότερο συγκλονιστικές. Η Γεωργία υποκύπτει στον εκβιασμό του Χριστόφορου και ζητάει από τον Πάρη να χωρίσουν. Την ίδια στιγμή η Αμαλία ζει έναν εφιάλτη καθώς το παθιασμένο φιλί που ανταλλάσσει με τον Ντίνο τη γεμίζει ενοχές!

Οι εβδομαδιαίες (4/8-3) εξελίξεις για τον Παράδεισο των Κυριών

Δευτέρα 4/3 - Επεισόδιο 100

Ολοι αγωνιούν για την απόφαση του δικαστηρίου, που τόσο καιρό περίμεναν. Η δίκη εξελίσσεται και ο Πάρης ζητά την καταδίκη του για όσα έχει κάνει στην Αμαλία. Η Γεωργία ακούγοντας όσα είπε ο Πάρης στην αίθουσα, τρελαίνεται και βγαίνει από μέσα κλαίγοντας γοερά. Την ίδια στιγμή και η Αμαλία είναι τρομερά αναστατωμένη, θέλοντας μάλιστα να αποφύγει τους δημοσιογράφους, αποφασίζει να μην περιμένει την ετυμηγορία και φεύγει με τον Ντίνο.

Η Μάγια μιλάει με τον Φώτη για όσα της συμβαίνουν: «Σε παρακαλώ, πήγαινέ με να κάνω έκτρωση. Δεν μπορώ να φέρω στον κόσμο αυτό το παιδί και να το καταδικάσω», του λέει. Ο Φώτης όμως είναι αντίθετος με αυτή της την απόφαση: «Δεν πρόκειται να σε πάω πουθενά, δεν θα σε αφήσω να βάλεις σε κίνδυνο την ζωή σου», της τονίζει και της κάνει μια πρόταση: «Θα σε παντρευτώ εγώ και θα αναγνωρίσω το παιδί σου», τη βεβαιώνει και η Μάγια συγκινείται καθώς δεν περίμενε ποτέ ο Φώτης να κάνει κάτι τέτοιο.

Τρίτη 5/3 - Επεισόδιο 101

Στο ζαχαροπλαστείο πηγαίνει η γυναίκα του Βύρωνα, η Ηλέκτρα, και κάθεται επίτηδες για να πάρει κάτι, ώστε να τη δει η Ζαχαρούλα, η οποία φυσικά αναστατώνεται, όπως και όλη η οικογένειά της. Ωστόσο η Τζένη παρατηρεί προσεκτικά την κοιλιά της Ηλέκτρας και υποψιάζεται ότι είναι ψεύτικη: «Λοιπόν, αυτή μας λέει ψέματα. Δεν είναι κανονική αυτή η κοιλιά, δεν είδατε πώς δίπλωσε όπως καθόταν στην καρέκλα;», τους επισημαίνει. Ο Μεμάς και ο Πασχάλης διαφωνούν, αλλά η Τζένη είναι απόλυτα σίγουρη για ό,τι είδε και είναι αποφασισμένη να βρει τον τρόπο να το αποδείξει και να το αποκαλύψει.

Την ίδια ώρα η Αμαλία, ταραγμένη από όλα όσα έγιναν με τον Πάρη, βρίσκει παρηγοριά στην αγκαλιά του Ντίνου, όπου και οι δύο, ευάλωτοι από τις καταστάσεις, φιλιούνται με πάθος. Ομως αμέσως μετά το μετανιώνουν: «Δεν έπρεπε να γίνει αυτό. Ηταν μεγάλο λάθος», παραδέχονται. Λίγο αργότερα ο Ντίνος το εκμυστηρεύεται στον Βύρωνα, ο οποίος του λέει ότι πρέπει να δει καλύτερα τα αισθήματα που έχει για εκείνη, ενώ η Αμαλία το εκμυστηρεύεται στην Πολυξένη, η οποία είναι αντίθετη: «Αμαλία, είσαι παντρεμένη γυναίκα, μην το ξεχνάς. Μήπως είναι καλύτερα να απομακρυνθείς από τον Ντίνο, ακόμα κι αν χρειαστεί να φύγεις και από τον “Παράδεισο”», της λέει. Ο έρωτας συγκρούεται με τη λογική και η Αμαλία μοιάζει έτοιμη να αποκαλύψει στον Σίμο τι συνέβη, αλλά τελικά δεν βρίσκει το κουράγιο.

Δείτε επίσης: Ο Παράδεισος των κυριών: Βρίσκουν το πτώμα του Άγη - Η σκηνή που ο Χριστόφορος βλέπει το φιλμ της άγριας δολοφονίας του

Τετάρτη 6/3 - Επεισόδιο 102

Ο Πάρης, απελπισμένος, προσπαθεί να βρει μια λύση για να μη χωρίσουν με τη Γεωργία. Προσπαθεί να πείσει τον Χριστόφορο: «Παραδέχτηκα τα λάθη μου. Ζήτησα ακόμα και την καταδίκη μου. Εχω αλλάξει, σε παρακαλώ μην πιέζεις τη Γεωργία», τον ικετεύει, αλλά δεν τα καταφέρνει. Λίγο αργότερα ο Πάρης αποφασίζει να πάει στο πατρικό της Γεωργίας για να πάρει τη γυναίκα του και να γυρίσουν πίσω στο σπίτι με το μωρό. Ομως μόλις φτάνει βρίσκει εκεί τον Χριστόφορο, ο οποίος έχει δώσει το δικό του τελεσίγραφο: «Τελευταία ευκαιρία σου δίνω. Ή χωρίζεις με τον Πάρη και μένει το παιδί σε σένα ή αλλιώς θα σου πάρω το παιδί και την επιμέλειά του», ξεκαθαρίζει στη Γεωργία.

Πέμπτη 7/3 - Επεισόδιο 103

Η Αμαλία δεν μπορεί να ξεχάσει εκείνο το παθιασμένο φιλί και γεμάτη ενοχές, ανακοινώνει στον Ντίνο: «Δεν μπορώ να μείνω άλλο εδώ. Σκέφτομαι να φύγω από τον “Παράδεισο”». Παράλληλα, η Στέλλα επιμένει να μένει στο σπίτι των Μπουραντάδων και απειλεί τη Βικτώρια: «Αν δεν με βοηθήσεις, έχω τρόπο να σε καταστρέψω», είναι τα λόγια της. Η κατάσταση για την Αμαλία γίνεται όλο και πιο δύσκολη μετά από αυτό που συνέβη με τον Ντίνο και η συμπεριφορά της είναι εντελώς παράξενη, κάτι που ο Σίμος παρατηρεί και μάλιστα προσπαθεί όσο μπορεί να σταθεί δίπλα της, αλλά δεν καταλαβαίνει τι της συμβαίνει.

Η Στέλλα παίζει όλα της τα χαρτιά ώστε να διεκδικήσει τη διαμονή της στο σπίτι των Μπουραντάδων, ενώ ο Χριστόφορος δίνει νέο τελεσίγραφο στη Γεωργία για το παιδί και την κηδεμονία… Ετσι η Γεωργία μετά από όλα αυτά που έχουν γίνει με τη δίκη, δέχεται και ζητάει από τον Πάρη διαζύγιο, ώστε να μπορέσει να κρατήσει το παιδί της. Οσο κι αν προσπαθεί ο Πάρης να της αλλάξει γνώμη δεν τα καταφέρνει και ο χωρισμός του ζευγαριού είναι γεγονός.

Δείτε επίσης: Ο παράδεισος των κυριών: Ντίνος και Αμαλία φιλιούνται με πάθος - «Είμαι παντρεμένη κι εσύ ακόμα ο άντρας της μάνας μου»

Παρασκευή 8/3 - Επεισόδιο 104

Ο Σίμος εκπλήσσεται με την επιθυμία της Αμαλίας να αποχωρήσει από τον «Παράδεισο», αλλά δεν διαφωνεί μαζί της. Πηγαίνει αμέσως στο γραφείο τού Ντίνου, του μεταφέρει την επιθυμία της Αμαλίας και προσφέρεται να του πουλήσει το ποσοστό του. Κι ενώ λίγο καιρό πριν ο Ντίνος ήταν αυτός που ζητούσε να αποκτήσει ολόκληρο τον «Παράδεισο», τώρα μια τέτοια απόφαση σημαίνει πως θα χάσει από τη ζωή του την Αμαλία. Η Βικτώρια εδώ και καιρό δεν βλέπει με καλό μάτι τη σχέση που αναπτύσσεται ανάμεσα στον Χριστόφορο και τη Μιράντα και αποφασίζει να επιστρατεύσει τα μεγάλα της όπλα για να τους απομακρύνει. Το σχέδιό της είναι να βάλει λόγια στην Αμαλία, ώστε να πείσει τον Χριστόφορο ότι δεν είναι σωστό και δεν θέλει να κάνει σχέση με τη μητέρα της.